Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Πέραμα, Κέρκυρα, Αθήνα

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Πέραμα, Κέρκυρα, Αθήνα

«Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής» έλεγε ο Εθνικός μας Ποιητής Κωστής Παλαμάς, για τον οποίον πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, με ομιλήτρια τη συναγωνίστρια Μαρία Πλατσατούρα. Ο Κωστής Παλαμάς υπήρξε μετά τον Διονύσιο Σολωμό ο δεύτερος Εθνικός μας Ποιητής και μία από τις κορυφαίες πνευματικές φυσιογνωμίες του νεότερου ελληνισμού.

Η συναγωνίστρια μας μίλησε για τη ζωή και το έργο ενός από τους πολυγραφότερους Έλληνες λογοτέχνες και πνευματικούς ανθρώπους. Η καθιέρωσή του ως ποιητή ήρθε το 1896 όταν του ανετέθη η σύνθεση του Ύμνου των Ολυμπιακών Αγώνων.Η συναγωνίστρια τόνισε επίσης ότι ο Παλαμάς ήταν ένας διανοούμενος μαχητής! Πάλευε για τα ιδανικά του και μέσα από την τέχνη του έδειχνε την αγάπη του για την Ελλάδα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τη μεταδώσει και να την περάσει στις ψυχές των συμπατριωτών του και όχι μόνο.

Μετά το πέρας της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής ομιλίας, το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τοπικής Νικόλαος Λεμοντζής ο οποίος εξήρε και αυτός το έργο του μεγάλου μας ποιητή. Με την ιδιότητα του φιλόλογου μας ενημέρωσε ότι σήμερα στα ελληνικά σχολεία δυστυχώς δεν διδάσκονται ποιητές που προάγουν τον Πατριωτισμό, όπως ο Παλαμάς, ο Στρατής Μυριβήλης, ο Άγγελος Σικελιανός και άλλοι.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Τετάρτη 26/2 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας από τον υπεύθυνο διοικητικής μέριμνας της τοπικής μας οργάνωσης συναγωνιστή Δραμιτινό Χάρη με θέμα την δολοφονία του Μίκη Μάντακα στις 28/2/1975. Ο συναγωνιστής έθεσε αρχικά το ιστορικό πλαίσιο των τραγικών γεγονότων που οδήγησαν στην δολοφονία του συναγωνιστή από αριστερούς κύκλους. Στην συνέχεια ανέφερε ότι ουσιαστική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών δεν υπήρξε ποτέ ενώ παράλληλα τόνισε ότι η εγκληματική δράση των ακραίων αναρχοαριστερών κύκλων δεν σταμάτησε ποτέ. Επίσης έκανε ένα παραλληλισμό με την δολοφονία των συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη για να καταλήξει στην επισήμανση ότι τέτοια γεγονότα δεν είναι δυνατόν να κάμψουν το φρόνημα των εθνικιστών. Τέλος τόνισε πως ο πολιτικός μας αγώνας θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση ως ελάχιστος φόρος τιμής στους συναγωνιστές που έπεσαν πιστοί στις ιδέες μας.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Περάματος

Την Παρασκευή 28/2 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πολιτική ενημερωτική δράση της τοπικής μας οργάνωσης. Κλιμάκιο συναγωνιστών κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας μοιράζοντας εφημερίδες και έντυπα με το πολιτικό μας πρόγραμμα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως ο λαός μας δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται το κίνημα μας από το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας. Οι δραστηριότητες μας αυτές θα συνεχιστούν χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω μέχρι την τελική νίκη !

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα

Για μια ακόμη εβδομάδα, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, τα γραφεία του Πυρήνα μας γέμισαν από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος που θέλουν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες μας και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σημαντικό τμήμα της χθεσινής ομιλίας μας κάλυψε η αποκάλυψη – βόμβα της εφημερίδας Εμπρός σχετικά με το μέγεθος της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της υπόθεσης , εκθέσαμε στους παριστάμενους όλα τα αδιάψευστα γεγονότα ..
.. και τις μαρτυρίες που βεβαιώνουν ότι εκείνη την ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες που υποτίθεται ότι έγιναν τα τηλέφωνα που υποτίθεται «δένουν» την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν βρισκόταν ούτε σε ακτίνα χιλιομέτρων από τα γραφεία της οδού Μεσογείων, αλλά βρισκόταν σπίτι του.

Όλα αυτά τα στοιχεία παρότι τα γνώριζαν οι ανακριτές, επέλεξαν να τα αγνοήσουν και ακολουθώντας άνωθεν εντολές να προχωρήσουν στην προφυλάκιση του Αρχηγού μας.

Πλανόμαστε πλάνη οικτρά, όμως, αν νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δρουν βάσει της νομικής επιστήμης. Έχουμε να κάνουμε με πολιτικά ανδρείκελα και τους υποτακτικούς τους. Ο στόχος πίσω από τις διώξεις είναι να σπείρουν τον τρόμο στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και να τους εξαναγκάσουν να ξαναψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Το καθεστώς του μνημονίου από τις πρώτες ημέρες των διώξεων κατέστησε σαφές ότι αν πέσουν τα ποσοστά μας, θα σταματήσουν και οι διώξεις. Αν η Χρυσή Αυγή γονατίσει και υποκλιθεί, αν γίνει ένα με το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, πάλι θα σταματήσουν οι διώξεις. Αν, δηλαδή, υπήρχε μία δήλωση μετανοίας του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας, θα σταμάταγε όλο αυτό το πανηγύρι. Όμως αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ηττηθεί, ότι θα είχαμε αφήσει την Ελλάδα στα χέρια των πολιτικών απατεώνων που θέλουν το ξεπούλημα της χώρας και την φτωχοποίηση του Λαού.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν καλά όλοι αυτοί οι αλήτες πολιτικοί και τα τσιράκια τους ότι δεν λυγίζουμε αλλά παραμένουμε ΟΡΘΙΟΙ, πιστοί στην Ιδέα και στον Ιερό σκοπό για μία Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, και συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα για το Έθνος μας μέχρι την τελική Νίκη.

Η εβδομαδιαία ομιλία μας έκλεισε με αναφορά στο πέρασμα στην αιωνιότητα , στις 27 Φεβρουαρίου 1943 , του Μεγάλου Έλληνα ποιητή Κωστή Παλαμά καθώς και στην τραγική επέτειο της δολοφονίας , στις 28 Φεβρουαρίου 1975, του 22χρονου Έλληνα Εθνικιστή φοιτητή Μίκη Μάντακααπό Ιταλούς αναρχικούς.

Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Ταβουλάρη με θέμα “Ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος”. Ο συναγωνιστής Ταβουλάρης με κάθε λεπτομέρεια μας ανέλυσε την καθημερινότητα των αρχαίων προγόνων μας αλλά και την τακτική που μάχονταν τους εχθρούς τους κατά διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων, καθώς και τον οπλισμό που διέθεταν οι πολεμιστές.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-euboias-boiwtias1#ixzz2utGIDBjz

Exit mobile version