Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα, Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα, Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 26-02-2014  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής μας, ομιλία από την συναγωνίστρια Α. Πεχλιβάνη, με θέμα η γυναίκα στην Εθνικιστική κοινωνία.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής, για άλλη μία φορά, από φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της Τοπικής και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Νομού Ροδόπης, συναγωνιστής Νικόλαος Τσουμαρέλης. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μία εκτενή αναδρομή στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την άδικη και αντισυνταγματική φυλάκιση του Αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου. Στα λόγια του κυριαρχούσε  ένα ισχυρό αίσθημα θυμού, για όλες αυτές τις γελοίες και ανυπόστατες κατηγορίες  με τις οποίες οδήγησαν τους Εθνικιστές στην φυλακή.

Τα ανδρείκελα που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοσιογράφοι, αγωνίστηκαν με όσα αθέμιτα μέσα διέθεταν,  να σπιλώσουν το μοναδικό Εθνικιστικό κόμμα. Υποτίμησαν για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό, ο οποίος έχει ξυπνήσει από τον λήθαργο και έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι η μοναδική σωτηρία της Πατρίδας μας είναι η Χρυσή Αυγή.

Στη συνέχεια ο συναγωνιστής έδωσε τον λόγο στη βασική ομιλήτρια, συναγωνίστρια Α. Πεχλιβάνη. Η συναγωνίστρια ξεκίνησε την ομιλία της ευχαριστώντας θερμά τον συναγωνιστή Σ. Καραχάλιο για την συγγραφή αυτού του εξαιρετικού κειμένου, το οποίο της εμπιστεύτηκε. Η ισοτιμία των δύο φύλων υπήρξε από αρχαιοτάτων χρόνων σαφώς προσδιορισμένη. Η γυναίκα, το άλας της ζωής και κοινωνική τροφός, σε πλήρη αρμονία, βρισκόταν πάντα δίπλα στον άνδρα, εργάτη και πολεμιστή. Ο ρόλος της ουσιώδης και σημαντικός, ως διαμορφωτής της προσωπικότητας των παιδιών και κατά συνέπεια των αυριανών πολιτών της Πατρίδας μας. Η γυναίκα είναι η φωνή της ελπίδας, της παρηγοριάς, της αναπτέρωσης του άνδρα στις στιγμές κάμψης και η ανυστερόβουλη σύμβουλος.

Κλείνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε Γέννα και μια Ελληνική Ψυχή, αυτό είναι το δόγμα της Ελληνίδας και της Εθνικιστικής Κοινωνίας. Και σαν χρειαστεί, η Ελληνίδα γίνεται και Αμαζόνα, όχι μόνο φύσει αλλά και θέσει για τη Λευτεριά της Μεγάλης Πατρίδος μας, της Ελλάδας». Το θερμότατο χειροκρότημα που δέχτηκε η συναγωνίστρια έδειξε ότι η Ελληνίδα γυναίκα στέκεται στο δικό της ξεχωριστό βάθρο με υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα.

Η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ενημερωτικές δράσεις στην πόλης της Αλεξανδρούπολης

Με ακόμη δύο ενημερωτικές δράσεις στην πόλη της Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, έκανε αισθητή την παρουσία της η Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, μοιράζοντας έντυπο υλικό και φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή.

Περίπου είκοσι συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μεταξύ άλλων και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την περιφέρεια Α.Μ.Θράκης, συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος, καθώς και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την Π.Ε. Έβρου, συναγωνιστής Σίμος Καραβέλας, διένειμαν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή πόρτα-πόρτα  σε ένα ακόμη μεγάλο κομμάτι της πόλης μας, στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών πολιτικών δράσεων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Τ.Ο. Ξάνθης: δύο ομιλίες με θέματα το όραμα των Ελλήνων Εθνικιστών και την Ηρωική στάση ζωής του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, η προγραμματισμένη συνάντηση μας στα γραφεία Τοπικής μας, με δύο ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ξάνθης, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, και την υποψήφια αντιπεφερειάρχη Ξάνθης, συναγωνίστρια Κρυσταλίδου Κόνι, αναφορικά με την νοοτροπία, σκέψη κι όραμα των Εθνικιστών και την Ηρωική στάση ζωής του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Αφού μας ενημέρωσε ο Γραμματέας μας για όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας, τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια, η οποία αφού αναφέρθηκε στην γέννηση και τα παιδικά χρόνια του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, τόνισε ότι ο Ευαγόρας σε ηλικία 15 ετών, την 1η Απριλίου 1953, όχι μόνο συμμετείχε στον αντιβρετανικό ξεσηκωμό του Κυπριακού Ελληνισμού, μα πρωταγωνιστεί! Μέσα από τη λαϊκή μάζα των Πατριωτών, ξεπροβάλλει η μορφή του 15χρονου λιονταριού από την Τσάδα, ορμά προς τον ιστό, κατεβάζει και σκίζει το σύμβολο της σκλαβιάς, την Βρετανική σημαία, που υψώνεται προκλητικά στην Πάφο, υπενθυμίζοντας στους σκλαβωμένους Κυπρίους τους υπαίτιους της δυστυχίας τους, λόγω της στέψης της βασίλισσας Ελισάβετ. Συλλαμβάνεται, αλλά ελευθερώνεται λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Η συναγωνίστρια συνέχισε την εξιστόρηση των ηρωικών πράξεων του νεαρού Ευαγόρα λέγοντας ότι χρειάστηκε να περάσουν δύο έτη, για να πάρει ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης την απόφαση, η οποία θα κρίνει την πορεία της ζωής του. Σε ηλικία 17 ετών εγκαταλείπει το σχολείο, προκειμένου να ενταχθεί στις αντάρτικες ομάδες της ΕΟΚΑ. Στις 18 Δεκεμβρίου 1956 συλλαμβάνεται ξανά από τον κατοχικό στρατό, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση οπλισμού. Η δίκη του ορίζεται για τις 25 Φεβρουαρίου. Κατά τη δίκη αναδεικνύεται το μεγαλείο της ελληνικής του ψυχής.

Η συναγωνίστρια συνέχισε την εξιστόρηση των ηρωικών πράξεων του νεαρού Ευαγόρα λέγοντας ότι χρειάστηκε να περάσουν δύο έτη, για να πάρει ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης την απόφαση, η οποία θα κρίνει την πορεία της ζωής του. Σε ηλικία 17 ετών εγκαταλείπει το σχολείο, προκειμένου να ενταχθεί στις αντάρτικες ομάδες της ΕΟΚΑ. Στις 18 Δεκεμβρίου 1956 συλλαμβάνεται ξανά από τον κατοχικό στρατό, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση οπλισμού. Η δίκη του ορίζεται για τις 25 Φεβρουαρίου. Κατά τη δίκη αναδεικνύεται το μεγαλείο της ελληνικής του ψυχής. «Γνωρίζω ότι θα με κρεμάσετε. Ό,τι έκαμα το έκαμα ως Έλλην Κύπριος όστις ζητεί την Ελευθερίαν του. Τίποτα άλλο». Κατέχει καλά, πως η Ελευθερία δε χαρίζεται παρά κερδίζεται με το αίμα των Αγωνιστών. ”Όλοι πεθαίνουν μια μέρα. Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί». Περνάει στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.

Η συναγωνίστρια με έκδηλη συγκίνηση, κλείνει την ομιλία της απαγγέλοντας το ποίημα που έγραψε ο ίδιος ο ήρωας ”Θα πάρω μιαν ανηφοριά θα πάρω μονοπάτια να βρω τα σκαλοπάτια που παν στη Λευτεριά…”

Η συνάντηση μας έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Ομιλία στην Τ.Ο. Καρδίτσας

Την Τετάρτη 26/02 στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Καρδίτσας έγινε ομιλία από τον συναγωνιστή Δημήτρη Γώγουλο με θέμα τον Έλληνα Eθνικιστή Μίκη Μάντακα, που δολοφονήθηκε στη Ρώμη από Ιταλούς αναρχικούς.

«Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να θυσιαστεί για τις Ιδέες του, είτε αυτός δεν αξίζει είτε οι Ιδέες του» ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ. Με αυτήν την ρήση ξεκίνηsε ο συναγωνιστής Δημήτρης το οδοιπορικό στην αιωνιότητα, του Μίκη Μάντακα που έλαβε χώρα στις 28/02/1975.

Πέρασαν 39 ολόκληρα χρόνια από την μέρα που ο Έλληνας σπουδαστής στην Ιταλία Μίκης Μάντακας έπεσε νεκρός από σφαίρες αριστερών. Παρʼότι γόνος αριστερής οικογένειας σύντομα εντάσσεται στο εθνικιστικό κίνημα της γειτονικής χώρας και μένει πιστός μέχρι τέλους στην Ευρωπαϊκή Ιδέα. Ως την τελευταία στιγμή της ζωής του υπερασπίζεται με λιγοστούς συντρόφους τα γραφεία του MSI (Ιταλικό Κοινωνικό Κίνημα) σε μια γειτονιά της Ρώμης απʼ τον πάνοπλο όχλο και περνά στην αθανασία. Σε μια εποχή που στην γειτονική χώρα οι συγκρούσεις ανάμεσα σε εθνικιστές και κομμουνιστές ήταν καθημερινό φαινόμενο η θυσία σου συναγωνιστή Μάντακα αποτελεί παράδειγμα για εμάς τους χρυσαυγίτες, όπως και η θυσία του των αδελφών μας Γ.Φουντούλη και Μ.Καπελώνη, που πριν λίγους μήνες πέσανε άναδρα δολοφονημένοι κι αυτοί απ το ερυθρό παρακράτος.

Τ.Ο. Καρδίτσας
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 19:00 – 21:00
Τηλ: 24410 73454

Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα: Επίσκεψη στα Δερβενοχώρια

Κλιμάκιο συναγωνιστών από τον Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς μαζί με υποψηφίους με το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα», επισκέφτηκαν την Κυριακή 2 Μαρτίου τα Δερβενοχώρια στο νομό Βοιωτίας.

Οι συναγωνιστές διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους συμπατριώτες μας, των οποίων η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και πέρα από κάθε προσδοκία. Υποψήφιοι σύμβουλοι του εθνικιστικού συνδυασμού για την Περιφέρεια Στερεάς και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας στάθηκαν στο πλευρό του Λαού μας και άκουσαν με προσοχή τα προβλήματά του. Ο απλός κόσμος, ο οποίος υποδέχτηκε με θέρμη τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, επισήμανε σε κάθε ευκαιρία πως δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικάντη, παρά μόνον τους νέους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής.

Στους κατοίκους της περιοχής υπερτονίστηκε πως η Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα δεν είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός ο οποίος αναλώνεται στην παροχολογία και σε υποσχέσεις, ούτε στηρίζεται σε «μεγάλα» πολιτικά ονόματα προς άγραν ψήφων. Αντίθετα, πρόκειται για συνδυασμό του οποίου τόσο ο κορμός όσο και τα πρόσωπα αποτελούν σάρκα από τη σάρκα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και του Ελληνικού Λαού, εκείνου τον οποίο οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου αποκαλούν απαξιωτικά και υποτιμητικά «λαουτζίκο».

Ο κόσμος από την πλευρά του, κατέδειξε με τα λεγόμενά του την αποφασιστικότητα να συμπαρασταθεί στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με κάθε διαθέσιμο μέσο και ενάντια στις παράνομες μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, εξέφρασε την αποστροφή της για τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, τις φυλλάδες και τα κανάλια της διαπλοκής, περιγελώντας τις στημένες δημοσκοπήσεις οι οποίες ουδεμία έχουν σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα. Υποσχέθηκαν δε, να απαντήσουν στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις τον Μάιο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους υπεύθυνους της εξαθλίωσης και στα φερέφωνά τους!

Ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος συνεχίζεται ακατάπαυστα  και είναι αυτός που θα οδηγήσει στο ποθούμενο: την Ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-janthh-komothnh#ixzz2uybrNzcu

Exit mobile version