Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Κύρτσος: Οι δημοσκοπήσεις λένε ψέμματα. Η Χρυσή Αυγή είναι ψηλά σε ποσοστά! ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Κύρτσος: Οι δημοσκοπήσεις λένε ψέμματα. Η Χρυσή Αυγή είναι ψηλά σε ποσοστά! ΒΙΝΤΕΟ

Έχουν λυσσάξει εδώ και καιρό οι δημοσκόποι με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις. Ιδιαιτέρως από την στιγμή που διενεργήθηκε η συνάντηση τους με τον Μιχελάκη στο υπουργείο εσωτερικών, άρχισε η πρώτη φάση της επιχείρησης. Μαϊμού δημοσκοπήσεις με χαλκευμένα στοιχεία και αντεπιστημονικές μεθόδους άρχισαν να κατακλύζουν τις φυλλάδες και τα τσοντοκάλα, προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι η κοινή γνώμη θέλει να επανεκλέξει τους καταστροφείς της Ελλάδας. Η κυβέρνηση έμεινε, από ότι φαίνεται, εξαιρετικά ικανοποιημένη από τα χαλκεία και έτσι πέρασε νόμο, ώστε ναεπιτρέπονται μέχρι την τελευταία ημέρα πριν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις, μπας και ξεγελαστεί κανένας αφελής.

Βεβαίως κανείς εκ των υπευθύνων στα τσοντοκάλανα και τις κιτρινοφυλλάδες δεν ιδρώνει με το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν δεν συνάδουν με την κοινωνική πραγματικότητα, αλλά και τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που βρίσκονται στα συρτάρια των γραφείων τους. Η αλήθεια, όμως, αποτυπώνεται ενίοτε σε μερικές ελεύθερες φωνές ή όταν σε κάποιους άλλους ξεφεύγει κατά λάθος η αλήθεια.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε την δημοσκόπηση του zougla.gr. Η εν λόγω δημοσκόπηση ήταν η μόνη που κατάφερε να προβλέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου και τώρα με το ίδιο δείγμα δίνει στην Χρυσή Αυγή την δεύτερη θέση με 25%. Με αυτή την εκτίμηση συμφώνησε και ο αρθρογράφος του «Έθνους», Δελαστίκ, ο οποίος σε άρθρο του εκτίμησε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής γύρω στο 23%.

Στις φωνές αυτές που γελάνε με τις χαλκευμένες και ψεύτικες δημοσκοπήσεις, ήρθε να ενωθεί και ο Γ. Κύρτσος, η τελευταία μεταγραφή του Α. Σαμαρά από το διαλυόμενο κόμμα Καρατζαφέρη. Ο Κύρτσος σχολιάζοντας τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις είπε επί λέξει: «Η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά δείχνει μαραμένη, και κατά την άποψη μου μακάρι να ισχύει αυτό, εγώ όμως περπατάω στο δρόμο και συζητάω με ανθρώπους κλπ, δεν την βλέπω σε τόσο χαμηλά ποσοστά».

Αυτό που είπε ο Κύρτσος δεν είναι τίποτε άλλο από το προφανές, από αυτό που μπορεί να δει ο καθείς μιλώντας με τους Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή είναι ακμαία και βρίσκεται ήδη στην δεύτερη θέση και κανένα δημοσκοπικό χαλκείο ή αντισυνταγματική μεθόδευση δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/g.-kurtsos-oi-dhmoskophseis-lene-psemmata.-h-chrush-augh-einai-pshla-se-pos#ixzz2v09Bns2U

Exit mobile version