Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευνομία παντού: Γεωργιανοί βασάνισαν με καυτό σίδερο 55χρονη μέσα στο σπίτι της!

Σε ξέφραγο αμπέλι βαριάς εγκληματικότητας λαθρομεταναστών έχει μεταβληθεί η χώρα μας, την στιγμή που ο ανύπαρκτος και επικίνδυνος Δένδιας συνεχίζει να κάνει λόγο για… ευνομία παντού!

Μετά το πρόσφατο περιστατικό στην Κρήτη όπου Πακιστανός βίασε και αποπειράθηκε να σκοτώσει 46χρονη στο Ρέθυμνο, φέρνοντας σε όλους μας μνήμες από την φρίκη που έζησε η άτυχη Μυρτώ στα χέρια του κτήνους από το Πακιστάν, χθες είχαμε ακόμα μια περίπτωση φρικτού εγκλήματος στη Φιλοθέη.

Τρεις Γεωργιανοί έκαψαν με σίδερο την ηλικιωμένη σύζυγο του γνωστού δερματολόγου, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του συζύγου της ο οποίος εκλιπαρούσε για έλεος.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του γνωστού δερματολόγου οποίος μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο των Αθηνών. Οι δράστες σύμφωνα με τις πληροφορίες μπήκαν νυχτερινές ώρες στην οικία του ζεύγους και με την απειλή όπλων και μαχαιριών ακινητοποίησαν το γιατρό και την γυναίκα του και στην συνέχεια τους έδεσαν στο σαλόνι του σπιτιού. Έσυραν την γυναίκα σε ένα δωμάτιο όπου η οικιακή βοηθός είχε ανάψει το σίδερο για να σιδερώσει ρούχα, ενώ το γνωστό δερματολόγο των κλείδωσαν σε ένα δεύτερο δωμάτιο. Ο ένας από τους ληστές, πήρε το καυτό σίδερο και αρχικά απείλησε την γυναίκα πως θα την «σιδερώσει» εάν δεν του αποκαλύψει που έχουν κρυμμένα τα χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι.

Η έντρομη γυναίκα δεν πρόλαβε να πει την παραμικρή κουβέντα και ο κακοποιός άρχισε να της προκαλεί εγκαύματα με την καυτή πλάκα τις συσκευής, στα χέρια, το θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά της γυναίκας δεν «λύγισαν» τους ληστές, οι οποίοι συνέχιζαν να την βασανίζουν μέχρι που ο γνωστός δερματολόγος τους είπε που θα βρουν αυτό που ζητούσαν. Οι αδίστακτοι κακοποιοί άρπαξαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας και έφυγαν από το σπίτι του ζεύγους.

Η ηλικιωμένη σύζυγος του γνωστού δερματολόγου, νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές και τα εγκαύματα που της προκάλεσαν τα ανθρωπόμορφα τέρατα, που εισέβαλαν στην οικία της. Αυτό είναι το κράτος της “ευνομίας παντού” του επικίνδυνου για την δημόσια ασφάλεια Νίκου Δένδια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eunomia-pantou-gewrgianoi-basanisan-me-kauto-sidero-55chronh-mesa-sto-spiti#ixzz2v0BIEklS

Exit mobile version