Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Βορίδης ξανάγινε φασίστας και υπερασπίζεται την διορισμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Βορίδης ξανάγινε φασίστας και υπερασπίζεται την διορισμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο «ναζιστοφάγος», συντονιστής των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, Μάκης Βορίδης, έλεγε ότι αν ήταν μόνος στον πλανήτη «δεν θα έκανε παρέα, ούτε θα μιλούσε ποτέ σε νεοναζί και σε νεοφασίστα». Πολλοί παλαιοί του «πατριωτικού χώρου» είχαν αισθανθεί άβολα με αυτές τις δηλώσεις του Βορίδη, ο οποίος από «τσεκουράτος» έγινε ξαφνικά νεοδημοκράτης.

Όλοι αυτοί μπορούν να αναθαρρήσουν και πάλι, αφού σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», υπερασπίστηκε σφόδρα τη νέα κυβέρνηση που διόρισαν οι αμερικανοί στην Ουκρανία, και η οποία περιλαμβάνει ανθρώπους που χαιρετάνε «ναζιστικά», σε πολύ μεγάλο ποσοστό.  Αυτό ουδόλως φάνηκε να ενοχλεί τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος έσπευσε να προσφέρει την στήριξη του στην διορισμένη από τους αμερικανούς κυβέρνηση και στον «υποβρύχιο» αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης του Μνημονίου, Ε. Βενιζέλο.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία αντίφαση στα πεπραγμένα του Βορίδη, ασχέτως που ο ίδιος δεν πρόκειται επ’ ουδενί λόγω να παραδεχτεί. Στην μία περίπτωση, όπως είπε ο Ρουπακιώτης, οι αμερικανοί διέταξαν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, ενώ στην άλλη περίπτωση πάλι οι αμερικανοί διέταξαν την στήριξη της προσωρινής κυβέρνησης της Ουκρανίας. Ο Βορίδης ως γνήσια αμερικανοθρεμμένος, παρότι υπήρξε επί χρόνια «δούρειος ίππος» του αμερικανικού παράγοντα στον Εθνικιστικό χώρο (δήλωνε εθνικιστής μέχρι το 2011…), σπεύδει να υπακούσει τις προσταγές των διεθνών αφεντών, οι οποίοι έχουν ισχυρά συμφέροντα τόσο στην Ουκρανία, όσο και στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση της Ελλάδος εχθρεύονται αναφανδόν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επειδή μάχεται υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας, ενώ στην Ουκρανία συντάσσεται με δυνάμεις που επιθυμούν την απόσχιση της Ουκρανίας από την ρωσική σφαίρα επιρροής. Το πραγματικό παίγνιο δεν γίνεται σε ιδεολογικό επίπεδο, όπως θέλουν να λένε οι ταγοί της συγκυβέρνησης, αλλά σε γεωπολιτικό. Η Χρυσή Αυγή μάχεται για μία Ελλάδα Ανεξάρτητη και Δυνατή, ενώ αυτοί επιχειρούν να μας διατηρήσουν στην παρούσα θέση, που είμαστε υποπόδια των αμερικανών.

Γι’ αυτό γίνονται οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό ο Βενιζέλος δίνει τα χέρια με τους «ναζί» της Ουκρανίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektakto-o-boridhs-janagine-fasistas-kai-uperaspizetai-thn-diorismenh-kubern#ixzz2v0EPGAaV

Exit mobile version