Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρώμικες διαρροές από τα υπόγεια του Μαξίμου – Κάνουν λόγο για στήριξη του Σύριζα (!) στη Χρυσή Αυγή

Βρώμικες διαρροές από τα υπόγεια του Μαξίμου - Κάνουν λόγο για στήριξη του Σύριζα (!) στη Χρυσή Αυγή

Στο φουλ δουλεύει η μονταζιέρα του Μαξίμου με βρώμικες διαρροές και δημιουργία εντυπώσεων, ώστε να κατασιγάσουν όσες φωνές, προερχόμενες ακόμα και από αριστερά, μιλούν για κυβερνητική μεθόδευση ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Το αίτημα για μαζική άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που έστειλαν οι εγκάθετες ανακρίτριες στη Βουλή αφύπνισε ακόμα και τους εχθρούς του Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς έγινε πασιφανές πως πρόκειται για πολιτική δίωξη με την λογική της συλλογικής ευθύνης.

Η πιθανή αντίδραση του Σύριζα σε αυτήν την μεθόδευση, όπως εκφράστηκε αρκετές φορές μέχρι τώρα από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Βούτση, θα διαλύσει τα σχέδια του Μαξίμου για να ολοκληρώσει την σκευωρία και δημιουργήσει την κολοβή βουλή των 282.

Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου για να προλάβουν μια τέτοια εξέλιξη κάνουν λόγο για σύμπραξη Χρυσής Αυγής – Σύριζα (!), ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο την θεωρία των δύο άκρων. Από την άλλη, μιλούν για μικροκομματικές σκοπιμότητες της Κουμουνδούρου, η οποία στοχεύει στις ψήφους της Χρυσής Αυγής!

Αρχικά, αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξουν ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα ψηφίσουν Σύριζα από την στιγμή που τα δύο κόμματα τα χωρίζει άβυσσος ιδεολογίας και πολιτικών θέσεων, ζουν σε άλλο κόσμο. Από την άλλη, τα ψευτοεπιχειρήματα περί σύμπραξης, στήριξης ή οτιδήποτε άλλο καταρρέουν άμεσα με μια απλή αναδρομή στα τελευταία αιτήματα άρσης ασυλίας που ήρθαν στη Βουλή.

Όταν καταψηφίστηκε η άρση ασυλίας του Βαρβιτσιώτη υπήρχε σύμπραξη ΝΔ- Σύριζα; Κι όταν καταψηφίστηκε από την επιτροπή το αίτημα για άρση ασυλίας του Σταθάκη και στην Ολομέλεια το αίτημα για άρση ασυλίας της Διακάκη υπήρχε σύμπραξη Σύριζα – ΝΔ; Πριν βγάλουν τις βρώμικες διαρροές τους προς τα έξω τα γελοία φερέφωνα της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, πρέπει πρώτα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Αν τελικά η συνταγματική εκτροπή δεν προχωρήσει, δεν θα είναι από καμία στήριξη αριστερών κομμάτων στην Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί πολύ απλά ακόμα και οι τυφλοί θα έχουν δει την πολιτική και δικαστική σκευωρία που πέρα από την Χρυσή Αυγή σκοπεύει στην κατάλυση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/brwmikes-diarroes-apo-ta-upogeia-tou-majimou-kanoun-logo-gia-sthrijh-tou-su#ixzz2v0ooNX00

Exit mobile version