Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βενιζέλος διαψεύδει τις μαϊμού δημοσκοπήσεις: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βενιζέλος διαψεύδει τις μαϊμού δημοσκοπήσεις: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής εντέλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Μια συνέντευξη Τύπου – κόλαφο για τον ίδιο παραχώρησε σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος, θέλοντας να δικαιολογήσει την τραγική του διπλωματική αστοχία, αφού νομιμοποίησε την προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας που στηρίζεται από τους αμερικανούς. Το γεγονός βέβαια ότι η δοτή κυβέρνηση στελεχώνεται από νεοναζιστές ουδόλως ενόχλησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από την στιγμή που η νέα κυβέρνηση εξυπηρετεί άριστα τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης όμως ο Βενιζέλος προχώρησε σε δύο οδυνηρές γι΄ αυτόν παραδοχές.

1) Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε πως οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πέρα ως πέρα χαλκευμένες, καθώς στις πραγματικές δημοσκοπήσεις  που ο ίδιος γνωρίζει καλά η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς!

2) Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει σαφείς εντολές για την παράνομη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ του Μέγκα ο Βενιζέλος δήλωσε: “Πρέπει να προσέξουμε τα ακροδεξιά στοιχεία στην Ελλάδα, καθώς όταν στις δημοσκοπήσεις η ακροδεξιά εμφανίζει άνοδο, αυτό μας καθιστά υπόλογους στην Ευρωπαϊκή Ένωση“!

Τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-benizelos-diapseudei-tis-maimou-dhmoskophseis-h-chrush-augh-anebainei-bin#ixzz2v24HRD4O

Exit mobile version