Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Καλησπέρα Συναγωνιστές!

Παραβρέθηκα κι εγώ το Σάββατο στην παρουσίαση στο πνευματικό κέντρο Σπάτων με την οικογένειά μου! Θα στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια για να πάρει επιτέλους μια ανάσα αυτός ο ταλαίπωρος δήμος. Συγχαρητήρια για την εξαίρετη επιλογή του κου Γερακόπουλου! Θα νικήσουμε!

Α.Γ.
Σπάτα

Για τους αμερικανοσιωνιστές ο δρόμος προς τη Μόσχα μέσω Κιέβου οδηγεί στον γκρεμό

Με αφορμή την επιστολή ενός πολίτη που στάλθηκε και δημοσιεύτηκε σε γνωστό site με τίτλο «γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή», θα ήθελα και εγώ σαν Ελληνίδα πολίτης να εξηγήσω για ποιους λόγους θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή. Επειδή όλες οι απόψεις είναι σεβαστές κατά εμέ ,αλλά όταν ακούγεται ότι η ψήφος είναι καθαρά και μόνο από αντίδραση και υπάρχει και μία απολογητική διάθεση εκ μέρους κάποιων λες και είναι κάτι ποινικά κολάσιμο να δώσουν τη ψήφο τους στο Εθνικιστικό κίνημα τα παπαγαλάκια του συστήματος δράττονται τις ευκαιρίας για να εκστομίσουν με περισσό θράσος τα γνωστά σε όλους, είναι ψήφος από οργή, από αγανάκτηση ,από φόβο ,χωρίς κριτική σκέψη και άποψη με γνώμονα μόνο το τυφλό μίσος και δεν πράττουν κατά συνείδηση, αλλά καθαρά εκδικητικά σε ένα διεφθαρμένο σύστημα, θα εξηγήσω και εγώ τους δικούς μου λόγους που πιστέψτε με εκφράζουν πάρα πολλούς συμπολίτες μου που συναναστρέφομαι καθημερινά. Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί θέλω Δικαιοσύνη και απονομή αυτής, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί είμαι κατά της Παγκοσμιοποίησης, του Διεθνισμού, κατά του Σιωνισμού, κατά  του εξισλαμισμού που με βίαιο τρόπο και μέσω ψυχολογικού πολέμου θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι στη χώρα μου, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί είμαι κατά της ροζ αριστεράς με τις δεξιές τσέπες που ρήμαξε τόσα χρόνια τη δύσμοιρη Ελλάδα μας, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί δεν ανέχομαι να με κυβερνάνε προδότες και δοσίλογοι, γιατί είμαι κατά του εκφυλισμού των ηθών που αυτοί ονόμασαν πολιτισμό, γιατί έχουν  Ιερό και Όσιο, γιατί έχουν Ιδανικά και αξίες, γιατί γνωρίζουν την Ιστορία και δε τη παραποιούν σκόπιμα για να αλλοιώσουν συνειδήσεις και να χειραγωγήσουν κόσμο, γιατί δε ντρέπονται να κρατούν την Ελληνική Σημαία και να ψάλλουν τον Εθνικό μας ύμνο, γιατί τιμούν τους Ήρωες της Πατρίδας μας. Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί έχουν καθαρά χέρια και δεν είναι βουτηγμένα στη βρωμιά και τη λάσπη, γιατί δεν άδειασαν κρατικά ταμεία και δεν ήπιαν το αίμα του κοσμάκη και τέλος θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί αισθάνομαι και είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα!!!! Και μόνο η Χρυσή Αυγή μας θυμίζει με τα λόγια της και τις πράξεις της ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! Επομένως δε θα ψηφίσω ούτε εγώ, ούτε χιλιάδες συμπολιτών μου χωρίς κρίση και άποψη, θα ψηφίσουμε κατά συνείδηση και με το χέρι στη καρδιά αυτό που αληθινά μας εκφράζει και μας δίνει όραμα για ένα καλύτερο αύριο ,για ένα καλύτερο κόσμο και όχι Νεοταξίτες  άρρωστους Δικτάτορες που οραματίζονται παγκόσμιες φυλακές για μας και τα παιδιά μας. Σε αυτούς που θέλουν να ποινικοποιήσουν τη σκέψη μας και το λόγο μας και να μας στερήσουν κάθε μορφή ελευθερίας, τους ταγούς του Σιωνισμού. Κανένας δε σκότισε τη σκέψη και τη κρίση μας, αποφασίζουμε ελεύθερα σε πείσμα αυτών που θέλουν να υποστηρίζουν το αντίθετο και να προπαγανδίζουν με όποιο μέσο μπορούν ότι είμαστε έρμαια και αγέλες που μας κατευθύνουν, λυπούμαστε αλλά τέτοιοι ψηφοφόροι είναι οι δικοί σας κύριοι του «Συνταγματικού τόξου». Εμείς είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και «ψαγμένοι».

Β.Γ.Λ.

Γ. Κύρτσος: Οι δημοσκοπήσεις λένε ψέμματα. Η Χρυσή Αυγή είναι ψηλά σε ποσοστά! ΒΙΝΤΕΟ

Νερό στον μύλο του Δικομματισμού από τα ΜΜΕ της διαπλοκής

Κε  Χατζηνικολάου παρακαλώ απαντήστε σε έναν πολίτη που δεν πρόσκειται στα κόμματα της μειοδοσίας, με ποιό σκεπτικό και με ποιά δημοσιογραφική δεοντολογία σε κρίσιμη προεκλογική περίοδο καλείτε μεροληπτικά δύο μόνον εκ των υποψηφίων για τον δήμο Αθηναίων που πρόσκεινται ο ένας στην ΝΔ και ο άλλος στον ΣΥΡΙΖΑ. Παίζετε κάποιο παιχνίδι; Προσπαθείτε να πατρονάρετε τα δύο συγκεκριμένα κόμματα του μνημονίου και της καταστροφής; Ποιός επιτέλους είναι ο ρόλος σας; Και σε τι διαφέρει από αυτόν του Πρετεντέρη και του Μπόμπολα; Είστε υπερήφανος  για τον περίεργο (επιεικώς) ρόλο που διαδραματίζετε τον τελευταίο καιρό στα τεκταινόμενα; Και επειδή θα σπεύσετε να με τοποθετήσετε και να μου βάλετε την ταμπέλα του φασίστα κλπ., σας ενημερώνω ότι σιχαίνομαι τα ύποπτα και προδοτικά κόμματα του λεγόμενου  <<συνταγματικού τόξου>> και θα ψηφίσω τον Ηλία Κασιδιάρη και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Γιατί λοιπόν παίζετε εις βάρος της δικής μου επιλογής – νομίζω έχω ακόμη το δικαίωμα να επιλέγω – με σημαδεμένα χαρτιά; Καμία ψεύτικη δημοσκόπηση δεν είναι ικανή να σταματήσει το εθνικιστικό ποτάμι που θεριεύει μέρα με τη μέρα! Καμία παράνομη δίωξη δεν μπορεί να εμποδίσει την λαϊκή απαίτηση για πραγματική ισονομία, κάθαρση και δικαιοσύνη. Ο Μάιος πλησιάζει και οι φαύλοι ας τρέμουν…Η Χρυσή Αυγή της πατρίδας θα ανατείλει ακόμα και μέσα από το πιο ζοφερό σκότος που επιδιώκουν οι σιωνιστές και τα ελληνόφωνα τσιράκια τους Σαμαράς και Βενιζέλος!

Σ.Τ

Γιάννης Λαγός: Να ανακαλέσει άμεσα τις συκοφαντίες του ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αγαπητοί Συναγωνιστές

Ζω στην Αθήνα και είμαι συνταξιούχος δημοσίου. Παρακολουθώντας καθημερινά την επικαιρότητα γίνομαι ακόμα πιο σίγουρη για την επιλογή της ψήφου μου, που φυσικά είναι η Χρυσή Αυγή. Μόλις σήμερα διάβασα για άλλο ένα κρούσμα της απάνθρωπης δραστηριότητας των λαθρομεταναστών στην Κρήτη, όπου σχεδόν έκαψαν ζωντανή μια ηλικιωμένη γυναίκα μόνο και μόνο για να τους πει που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα στο σπίτι. Το φαινόμενο της αθρόας αύξησης της εγκληματικότητας συνεχώς αυξάνεται και επεκτείνεται και πέρα των Αθηνών που μέχρι πρότινος ήταν η κύρια εστία του. Φυσικά η αιτία είναι η έκνομη δράση των λαθρομεταναστών που με τα «συχαρίκια» του Δένδια δρουν ανεξέλεγκτα σε όλη την επικράτεια. Ληστείες, βασανισμοί ακόμα και δολοφονίες και κανείς δεν λέει κουβέντα. Το μόνο που επικρατεί στην Ελλάδα είναι ο φόβος και η τρομοκρατία στους δρόμους αλλά και στο ίδιο μας το σπίτι. Μόνο η Χρυσή Αυγή με τις καίριες θέσεις της μπορεί να βάλει ένα τέλος στις παρανομίες και επιτέλους να επικρατήσει τάξη και νομιμότητα στην Χώρα μας.

Λ.Φ.

Ευνομία παντού: Γεωργιανοί βασάνισαν με καυτό σίδερο 55χρονη μέσα στο σπίτι της!

Κοιτώντας καθημερινά τις δημοσκοπήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε κανάλια αλλά και στο διαδίκτυο, όλο και παρατηρώ τον τρόμο του συστήματος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Τα (απο)κόμματα του μνημονίου έχουν πλέον καταλάβει ότι η «αυτοκρατορία» τους οδεύει προς το τέλος. Η Χρυσή Αυγή θα πάρει δήμους αλλά και περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Αυτό ακριβώς τρέμει το σύστημα και προσπαθεί με έκνομες ενέργειες να παρεμποδίσει ακόμα και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Μάταια όμως. Ο Έλληνας πολίτης έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις και δεν κάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Δεν πείθεται ούτε από ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε από την άθλια σκευωρία που στήθηκε για να αρπάξει μερικά ψηφαλάκια. Το σαθρό κατηγορητήριο έχει ήδη καταπέσει ενώ ακόμα και ο νομικός κόσμος μένει άναυδος από τις άδικες και παράνομες προφυλακίσεις που υφίστανται ο Αρχηγός και πολλοί βουλευτές του Κινήματος. Η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα με την τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει. Το Εθνικιστικό Κίνημα έχει αποδείξει πως δεν πτοείται από παιχνίδια του συστήματος και πως έχει ανθρώπους γεμάτους πυγμή, αγάπη για την Πατρίδα και Αγωνιστικότητα.

Σ.Μ.   

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Ο χειρουργός Δημήτρης Δολτσινιάδης υπ. Περιφερειάρχης με την Χρυσή Αυγή στην Πελοπόννησο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-5-martiou-2014#ixzz2v2gaADxh

Exit mobile version