Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εβραϊκές μυστικές υπηρεσίες στο πλευρό των «νεοναζί» της Ουκρανίας

Εβραϊκές μυστικές υπηρεσίες στο πλευρό των «νεοναζί» της Ουκρανίας

Άλλη μία είδηση κόλαφος έρχεται να προστεθεί στην λίστα των γεγονότων της επικαιρότητας, που καταδεικνύουν την αθλιότητα που προσπάθησαν να στήσουν μέσω… Ουκρανίας τα φερέφωνα του διεθνούς, τοκογλυφικού κεφαλαίου στα ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι οι «εθνικιστές – άνθρωποι σύμβολα της επανάστασης» που θώπευαν τα αργυρώνητα ελλαδικά ΜΜΕ, έγιναν άξαφνα «νεοναζί» την στιγμή που κατέρρευσε το καθεστώς Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία.

Από την στιγμή εκείνη στήθηκε μία βιομηχανία ψευδών ειδήσεων με ναυαρχίδα την φυλλάδα του Μπόμπολα, ώστε να επιχειρηθεί μία προσπάθεια σύνδεσης της Χρυσής Αυγής με τις δυνάμεις που έριξαν τον Γιανουκόβιτς, ώστε να ειπωθεί το «επιχείρημα» «αν ψηφίσετε Χρυσή Αυγή, θα γίνουμε Ουκρανία». Βέβαια στα εν λόγω ρεπορτάζ απουσίαζαν πλήρως οι αναφορές για τα επιχειρηματικά συμφέροντα του ίδιου τύπου με την εργοδοσία του «Έθνους» που πρόσταξαν την όλη κατάσταση στην Ουκρανία.

Η συνάντηση των «νεοναζί» με τον πρέσβη του Ισραήλ δεν πτόησε τα φερέφωνα του Μνημονίου. Ούτε το γεγονός ότι οι Έλληνες ομογενείς διέψευδαν τις δήθεν επιθέσεις που κατέγραφαν τα εγχώρια αργυρώνητα ΜΜΕ για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Η συνάντηση Βενιζέλου με τους «νεοναζί», αλλά και η στήριξη που παρείχε σε αυτούς ο «αντιναζί» Βορίδης, τους δημιούργησαν κάποια σύγχυση, αλλά όχι ικανή να σταματήσει την εργολαβία εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ας πάμε τώρα σε άλλη μία είδηση που καταδεικνύει πλήρως τον πραγματικό χαρακτήρα της «εξεγέρσεως» στο Κίεβο και αποτελεί άλλη μία «σφαλιάρα» στην καθεστωτική προπαγάνδα. Το Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων JTA επιβεβαιώνει ότι ομάδα ισραηλινών πρακτόρων έδρασε στην πλατεία του Κιέβου. Ο επικεφαλής της ομάδας είναι βετεράνος της Givati, της διαβόητης ταξιαρχίας πεζικού, η οποία συμμετείχε σε πολλές επιχειρήσεις εναντίον της Γάζας και ήταν υπεύθυνη για τις σφαγές στη γειτονιά Τελ ελ – Χάουα της Γάζας.

Το Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του εν λόγω επικεφαλής των πρακτόρων, ο οποίος είπε σχετικά με τους «νεοναζί» με τους οποίους επιχειρούσε τόσο καιρό: “Δεν ανήκω [στο Svoboda], αλλά παίρνω εντολές από την ομάδα τους. Ξέρουν ότι είμαι Ισραηλινός , εβραϊκής καταγωγής και πρώην στρατιώτης της IDF( Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις). Με αποκαλούν αδελφό τους. Αυτά που λένε για το Svoboda είναι υπερβολικά, και αυτό το ξέρω. Δεν τους αρέσει επειδή είναι ασυνεπής και όχι λόγω του αντισημιτισμού.”

Εκ των παραπάνω κρίνεται ότι ο ορισμός της επέμβασης στην Ουκρανία ως «αμερικανοσιωνιστική» καθίσταται εξαιρετικά ακριβής για να περιγράψει την κατάσταση. Το ξαναλέμε μπας και ξυπνήσουν μερικοί μερικοί: Η κατάσταση στην Ουκρανία δεν συνιστά μία ιδεολογική διαμάχη, αλλά μια διαμάχη συμφερόντων, γεωπολιτικών και ενεργειακών. Η μάχη δεν δίδεται υπέρ ιερών και οσίων, αλλά υπέρ αγωγών και λιμανιών, συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει ο οποιοσδήποτε ιδεολογικός χρωματισμός σε όλη αυτή την ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ebraikes-mustikes-uphresies-sto-pleuro-twn-neonazi-ths-oukranias#ixzz2v7zTML1o

Exit mobile version