Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Αττικής, Χαλκιδικής

Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για το νέο έτος. Για ακόμη μία φορά, ακόμη μία αίθουσα, όπου στεγάζονται τα γραφεία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλον αυτόν τον κόσμο που δεν έχει υποκύψει μπροστά στα ψεύδη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τις διώξεις της χούντας της «Νέας Πασοκρατίας».

Η κοπή της βασιλόπιτας δεν αποτελούσε ποτέ μία γιορτή για το Κίνημά μας, αλλά μία συμβολική σύναξη για την ανανέωση των όρκων μας για Αγώνα μέχρι τέλους για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Το έτος που πέρασε ήταν το έτος με τις περισσότερες δοκιμασίες για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… τόνοι λάσπης, διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες… και όμως παραμένουμε ακόμη δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ!

Το λόγο πήρε πρώτος ο συναγωνιστής, Γραικός Φώτιος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής), που καλωσόρισε τον κόσμο στην παρούσα εκδήλωση καταδεικνύοντας το συμβολικό της χαρακτήρα. Έπειτα οι συναγωνιστές Τσακίρης Μιχάλης και Χρυσομάλλης Νικόλαος (υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) μίλησαν για την κάθοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες στο μέλλον, παρόλες τις μεθοδεύσεις του συστήματος για την απαγόρευση αυτής. Τόνισαν την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα αυτοδιοίκησης πανελλαδικά και πως σε δήμους και περιφέρειες στήνονται τα πιο «χοντρά» παιχνίδια κατασπατάλησης και κλοπής δημόσιου χρήματος, καθώς και το στόχο της προμετωπίδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στον τομέα της αυτοδιοίκησης, την Ελληνική Αυγή, που είναι να βάλει ένα τέρμα στην εκμετάλλευση των κεκτημένων δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, προχώρησε σε μία σύντομη ανασκόπηση του προηγούμενου έτους, στηριζόμενος κυρίως στην άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας… των δύο σύγχρονων Ηρώων του Έθνους μας. Έπειτα, επισήμανε τις καθ’ όλα παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις που υφίστανται ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίες βασίζονται , όχι σε κατηγορίες, που εμπίπτουν στον Ποινικό Κώδικα, αλλά είναι βασισμένες στις δημοσκοπήσεις, που έχουν προκαλέσει πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τελευταία, η συναγωνίστρια Μιχαλολιάκου Ουρανία, μετέφερε το μήνυμα του Αρχηγού, αλλά και των φυλακισμένων βουλευτών, για την παρούσα εκδήλωση. Μέσα από τα κελιά της Τιμής καλούν όλους τους Χρυσαυγίτες, όλους τους Έλληνες Εθνικιστές να λειτουργήσουν με πειθαρχία και αφοσίωση στον Αγώνα και τον απώτερο σκοπό για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Πίστη και ομοψυχία είναι όλα αυτά που χαρακτηρίζουν τον Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έκαναν ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο να προσπαθεί να μας αντιμετωπίσει με ύπουλες μεθόδους, δείχνοντας πως όλα αυτά δεν είναι παρά οι επιθανάτιοι σπασμοί του…

Ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος αντήχησαν πιο δυνατά από ποτέ στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα… Είμαστε εδώ και θα είμαστε για πολύ ακόμη, ενωμένοι, Πιστοί και αποφασισμένοι!

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4 περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893 

Ομιλία στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 27-02-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Αδαμάντιου Σωτηρόπουλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Προλογίζοντας ο Συναγωνιστής Γεώργιος Παπαγεωργίου ανέφερε τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στην δεύτερη θέση (τουλάχιστον) και τον αντίστοιχο πανικό που κατέλαβε την συγκυβέρνηση των επικίνδυνων, βλέποντας τον Ιερό Αγώνα που διεξάγουν οι Έλληνες Εθνικιστές να ευοδώνεται καθημερινά με την επιβράβευση των Ελλήνων πολιτών.

Ο Συναγωνιστής Σωτηρόπουλος επικεντρώθηκε στην αποκάλυψη-βόμβα της εφημερίδος «ΕΜΠΡΟΣ», η οποία στο φύλλο της 22ας Φεβρουαρίου δημοσιοποίησε όχι απλώς στοιχεία, αλλά αδιάσειστα και αδιάψευστα τεκμήρια αθωότητας του παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένου Αρχηγού και Οδηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου!  Με βάση τα ακλόνητα δημοσιευθέντα στοιχεία της εφημερίδος, τα οποία αποδομούν πλήρως και καταφανώς τις κατασκευασμένες από τα φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων έωλες κατηγορίες κατά του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου, απεδείχθη πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται υπό διωγμόν, τελούν άπαντα τα μέλη του- προεξάρχοντος του Αρχηγού μας- υπό πρωτοφανή πολιτική δίωξη, διασύρεται αναίτια η προσωπικότητα Αρχηγού ΝΟΜΙΜΟΥ πολιτικού κόμματος, στερείται παράνομα και αντισυνταγματικά της ελευθερίας του, δεν τυγχάνει καμμίας νομικής προστασίας στερούμενος το τεκμήριο της αθωότητας, προηγήθηκε η σύλληψή του ΧΩΡΙΣ να αρθεί η ασυλία του και έπεται η συγκέντρωση υποτιθέμενων «αποδεικτικών στοιχείων» για την φαιδρή και συκοφαντική κατηγορία που του αποδίδουν οι σύγχρονοι «Ιαβέρηδες» περί «σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης», στερείται τα συνταγματικώς και νομικώς κατοχυρωμένα πολιτικά του δικαιώματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ καταδικαστική απόφαση εναντίον του, ενώ ΟΛΑ αυτά ονομάζονται στην χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας»..Δικαιοσύνη!!!

Εάν θεωρούν οι διώκτες της Αληθείας και του Δικαίου ότι οι πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις που υφιστάμεθα, θα μας λυγίσουν, «πλανώνται πλάνην οικτράν!» Το μόνο που θα καταφέρουν, θα είναι να επαναλαμβάνουμε εν είδει προσευχής τα λόγια του Αρχηγού μας : «Όταν όλοι θα καταρρέουν εμείς θα στέκουμε όρθιοι, αμετανόητοι και απροσκύνητοι ενάντια στους εμπόρους των εθνών κρατώντας ψηλά την σημαία του Εθνικισμού. Το λάβαρο του Έθνους και της Ιστορίας. Αυτό που θα είναι άξιο να το φέρει μόνο μία νεολαία κληρονόμος των Προγόνων και δημιουργός των Νέων Καιρών! Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, φορείς και μαχητές μιας βαριάς αλήθειας! Κληρονόμοι ενός ύπατου καθήκοντος. Ενάντια στις αντιξοότητες της ιστορίας, ορθοί απέναντι στο μίσος των εχθρών μας, αγωνιζόμαστε..»

Αποδεικνύουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Ολοκληρώθηκε η δεύτερη προσπάθεια συλλογής τροφίμων στην Τ.Ο. Αν. Αττικής τα οποία θα σταλούν στην Κεφαλονιά και θα διανεμηθούν από τη Χρυσή Αυγή στους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία για το Μίκη Μάντακα και τις παράνομες πολιτικές διώξεις στα γραφεία της Ν.Ε. Χαλκιδικής 

Παρουσία πλήθους κόσμου, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία από τον Υπεύθυνο του Μετώπου Νεολαίας, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Ο συναγωνιστής, ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στον ένδοξο θάνατο του Έλληνα Εθνικιστή, Μίκη Μάντακα, 39 χρόνια πριν, στην πόλη της Ρώμης. Στο άκουσμα του ονόματος «Μίκης Μάντακας», η ιαχή «Αθάνατος» δόνησε όλη την αίθουσα, με τον ομιλητή να τονίζει πως το δρόμο αυτό της Αθανασίας διάβηκαν και οι δύο νεκροί Χρυσαυγίτες, ο Γιώργος και ο Μανώλης, και πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα παραμείνουν Αθάνατοι, γιατί εμείς οι ίδιοι δεν θα επιτρέψουμε να πάει χαμένη η θυσία τους. Εν συνεχεία, ο συναγωνιστής ανεφέρθη στις πρόσφατες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Εμπρός», βάσει των οποίων καταρρίπτεται πλήρως το σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Κάλεσε δε τους παρευρισκόμενους, να γίνουν οι ίδιοι η φωνή της Αλήθειας, η φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε και ο τελευταίος Έλληνας να γνωρίζει την πραγματικότητα γύρω από τη Χρυσή Αυγή. Με το πέρας των ομιλιών, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με την «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία», συναγωνιστής Ήλκος Κοσμάς, απήντησε σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Τηλ : 6970885776
Ωράριο λειτουργίας : Πέμπτη 18:00-22:00

Δράση από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Δράση συμπαράστασης στον Αρχηγό και στους Συναγωνιστές που παράνομα κρατούνται από την χούντα του μνημονίου των ΣαμαροΒενιζέλων, πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, το Σαββάτο 1-3- 2014 με ανάρτηση πανό στις γέφυρες του Κόμβου Μεταμόρφωσης και του κόμβου της Renault.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Exit mobile version