Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκάθετοι πράκτορες οι ελεύθεροι σκοπευτές στην Ουκρανία σύμφωνα με συνομιλίες αξιωματούχων

Εγκάθετοι πράκτορες οι ελεύθεροι σκοπευτές στην Ουκρανία σύμφωνα με συνομιλίες αξιωματούχων

Μετά τις αποκαλύψεις των πρακτόρων του Ισραήλ που δρούσαν ως «διαδηλωτές» στην Πλατεία του Κιέβου, έχουμε τις αποκαλύψεις για συμμετοχή πρακτόρων και εγκάθετων από την άλλη πλευρά.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τους ελεύθερους σκοπευτές που “θέριζαν” τους διαδηλωτές στο Κίεβο, προχώρησε ο Εσθονός υπουργός Εξωτερικών, Ούρμας Πάετ, ο οποίος σε συνομιλία του με την Κάθριν Άστον, την Επικεφαλής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.,  αναφέρει ότι επρόκειτο για μέλη της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται!

Εκείνη του λέει πως πρέπει να διερευνηθούν αυτές οι μαρτυρίες, με τον Εσθονό ΥΠΕΞ να της αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι οι νέες διορισμένες αρχές της Ουκρανίας αρνούνται κατηγορηματικά την διενέργεια τέτοιας έρευνας.

Με αυτές τις αποκαλύψεις έχει αρχίσει  και αποσαφηνίζεται ο ρους των γεγονότων γύρω από την εξέγερση στην Πλατεία Μάινταν. Η φιλοδυτική αντιπολίτευση έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους και ακολούθως πυροδότησε μόνη της την βία, μέσω πρακτόρων που δρούσαν και από τις δύο πλευρές. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα που βγάζει κανείς από τις συνομιλίες που διέρρευσαν.

Η Χρυσή Αυγή έχοντας διορατικά ανιχνεύσει την πραγματικότητα πίσω από τις εξελίξεις είχε βγάλει δελτίο τύπου, που έλεγε τα εξής: «Όσον αφορά τα γεγονότα στην Ουκρανία, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την παράνομη ευρωαμερικανική επέμβαση σε ένα κράτος ανεξάρτητο. Επιμένουμε πώς ο ουκρανικός λαός πρέπει να εκλέξει την κυβέρνησή του με ελεύθερες εκλογές.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egkathetoi-praktores-oi-eleutheroi-skopeutes-sthn-oukrania-sumfwna-me-sunom#ixzz2vD58ZXHz

Exit mobile version