Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιμένουν στα γελοία σενάρια περί διχόνοιας στην Χρυσή Αυγή οι ρουφιάνοι των υπογείων του Μαξίμου

Επιμένουν στα γελοία σενάρια περί διχόνοιας στην Χρυσή Αυγή οι ρουφιάνοι των υπογείων του Μαξίμου

Νέα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες ελεγχόμενες από την πιάτσα Συγγρού έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους, με τα οποία επιδιώκεται να παρουσιαστεί διάσταση εντός του αρραγούς και αδιάσπαστου μετώπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Οι υμνητές των μνημονίων, έχοντας αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση και λασπολογία εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αναμασούν την χιλιοδοκιμασμένη καραμέλα της δήθεν κόντρας ανάμεσα στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν με πολιτικούς όρους το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, τα υπόγεια του Μαξίμου περιορίζονται στην εκτόξευση λάσπης και ψευδών, προκειμένου να πείσουν όσους αδαείς επί των πολιτικών πραγμάτων έχουν απομείνει.

Χρυσή Αυγή χωρίς τον Αρχηγό της, Ν. Μιχαλολιάκο, ονειρεύονται οι υπάλληλοι της Μέρκελ και της Τρόικας που εδρεύουν σε υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Εξ ου και τα καλοπληρωμένα δημοσιεύματα περί διάστασης μεταξύ του Αρχηγού του Κινήματος και του εκπροσώπου Τύπου, συναγωνιστή Κασιδιάρη. Δημοσιεύματα τα οποία έχουν διαψεύσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο και στον πλέον ηχηρό τόνο, τόσο ο Αρχηγός του Κινήματος, Ν. Μιχαλολιάκος, όσο και ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης.

Όμως στην καταρρέουσα ψοφοδεξιά, η απόγνωση και η απελπισία έχουν προ πολλού υπερβεί το επίπεδο του κόκκινου συναγερμού. Σε λίγο καιρό από τώρα, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της λάσπης και της εξαπάτησης θα υποχρεωθούν να οργανώσουν εκστρατείες ενημέρωσης για τη διατήρηση του προστατευόμενου είδους «νεοδημοκράτης», το οποίο εξαφανίζεται με γοργούς ρυθμούς από την πολιτική ζωή της χώρας. Γεγονός οδυνηρό για τους νταβατζήδες των Μνημονίων, της μίζας και της ρεμούλας, αλλά εξόχως χαρμόσυνο για τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Οι ρουφιάνοι του Μαξίμου και της Συγγρού, οι οποίοι εκτίθενται ανεπανόρθωτα στα μάτια του Λαού θα πρέπει να γνωρίζουν δύο πράγματα: Πρώτον ότι η Ενότητα της Χρυσής Αυγής είναι αδιάρρηκτη και θα οδηγήσει στην δικαστική δικαίωση και στον εκλογικό θρίαμβο. Και δεύτερον, πως οι κράχτες της λάσπης των χαλκείων του Μαξίμου, πολύ σύντομα θ’ αναζητούν αφεντικό, καθώς η ψοφοδεξιά ΝΔ θα έχει πέσει η ίδια στο λάκκο τον οποίο έσκαψε για τους Έλληνες Εθνικιστές.

Η Χρυσή Αυγή ευχαριστεί θερμά τους ρουφιάνους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, οι οποίοι με τις ραδιουργίες και βρώμικες μεθοδεύσεις τους απλώς επιβεβαιώνουν περίτρανα πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epimenoun-sta-geloia-senaria-peri-dichonoias-sthn-chrush-augh-oi-roufianoi#ixzz2vDk8gcIh

Exit mobile version