Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν σώζεται με τίποτα το ναυάγιο του ΠΑΣΟΚ

Δεν σώζεται με τίποτα το ναυάγιο του ΠΑΣΟΚ

Το έχουν πάρει απόφαση στη Χαριλάου Τρικούπη πως το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε τη χώρα κλείνει οριστικά και αναζητούν τρόπους διαφυγής από το ναυάγιο.

Σήμερα συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς τα ευρήματα από τις δημοσκοπήσεις (ιδιαίτερα τις πραγματικές) είναι τραγικά. Ενδεικτική είναι η χθεσινή δήλωση του Κώστα Σκανδαλίδη, «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε πέθανε» που συνοδεύτηκε με τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι το άλλοτε κραταιό κόμμα ενδεχομένως να μη πετύχει στις επόμενες εκλογές, ούτε τον στόχο της εκλογικής του επιβίωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος των βελών που προέρχονται από το εσωτερικό του αποκόμματος κινήθηκε και ο Θάνος Μωραΐτης που δήλωσε «Όταν τα πολιτικά κόμματα μετατρέπονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, οι τηλεοπτικές εκπομπές γίνονται κόμματα».

Με το μυαλό στην οριστική καθίζηση πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ η Συνδιάσκεψη για την συγκρότηση της ελληνικής «Ελιάς» που θεωρείται «η τελευταία ευκαιρία για να ξαναμπεί στο πολιτικό παιχνίδι». Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης θα παρουσιαστεί το όνομα και το σύμβολο της «Ελιάς», ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων για τις ευρωεκλογές.

Το ψηφοδέλτιο της ήττας θα απαρτίζεται από… φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα, καθώς από πλευρά της Κίνησης των «58» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Μπίστης, Παγουλάτος και Τσίγκας, ενώ από το ΠΑΣΟΚ έντονα συζητείται το όνομα της Φώφης Γεννηματά. Ένας από τους υποψηφίους που θα εκπροσωπήσουν την Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα στο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, Ευθύμης Καλδαράς.

Το πόσο “επιτυχημένη” θα είναι και αυτή η ύστατη προσπάθεια νεκρανάστασης θα το καταλάβουν οι Πασόκοι το βράδυ των εκλογών, όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει θριαμβεύσει και ο ελληνικός λαός θα τους έχει στείλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-swzetai-me-tipota-to-nauagio-tou-pasok#ixzz2vI2WA5Zh

Exit mobile version