Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκίνησε τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα ο Μαρκογιαννάκης: Πέρασε νομοσχέδιο με 126 ψήφους!

Ξεκίνησε τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα ο Μαρκογιαννάκης: Πέρασε νομοσχέδιο με 126 ψήφους!

Συνεχίζεται η συνταγματική εκτροπή και η προδοτική πολιτική της κυβέρνησης μέσω των εκτελεστικών της οργάνων.

Ο εγκάθετος πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Μαρκογιαννάκης, μόλις χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, προσμέτρησε ως υπερψηφισθέν άρθρο, το οποίο είχε καταψηφισθεί.

127 βουλευτές έναντι 125 ψήφισαν κατά της διάταξης 30 που εντάσσεται στο νομοσχεδίου αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, όμως ο Μαρκογιαννάκης δήλωσε πως το επίμαχο άρθρο είχε την απαιτούμενη πλειοψηφία. Και αν δεν συνιστά αυτό παρανομία και πραξικοπηματική συμπεριφορά, τότε τι είναι;

Ο «ανέξάρτητος» Πρόεδρος  εφαρμόζει τον κανονισμό της βουλής προς “ευταξία της αιθούσης”, όπως ο ίδιος λέγει  κατ΄ επιλογή και μόνο όταν ομιλούν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν επιθυμεί να ακούγεται η αλήθεια μέσα στο Κοινοβούλιο.

Η  σύγχρονη κατοχική κυβέρνηση ρίχνει το προσωπείο της και νοθεύει με πρωτοφανή τρόπο την διαδικασία. Η αυταρχική επιβολή νόμων και μέτρων που λαμβάνει μόνη της, παραπέμπει περισσότερο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και προοιωνίζει τα θλιβερά περιστατικά και τον κίνδυνο επιβολής μια νέας μορφής δικτατορίας.

Το αντισυνταγματικό τόξο επικαλείται τις συνταγματικός αρχές και την ευνομία όταν την συμφέρει. Το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς ενεργώντας δολίως διέταξε την προφυλάκιση του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών Βουλευτών.

Συνεχίζει να εφαρμόζει το σχέδιο αφανισμού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την πολιτική σκηνή που της επέβαλε το αμερικανοσιωνιστικό λόμπυ, με νέα αιτήματα άρσης ασυλίας ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Οι πράκτορες της συγκυβέρνησης καταπατούν τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, περνάνε νομοσχέδια χωρίς την απαιτούμενη πλειοψηφία και την ίδια στιγμή προφυλακίζουν τους γνήσιους πολέμιους της χούντας του μνημονίου, χάριν… διασφάλισης της δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jekinhse-ta-koinobouleutika-prajikophmata-o-markogiannakhs-perase-nomosched#ixzz2vI6tjDUA

Exit mobile version