Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμικές παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα χαράτσια και την φορομπηχτική πολιτική

Δυναμικές παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα χαράτσια και την φορομπηχτική πολιτική

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το καθεστώς του μνημονίου υπερφορολογεί τους Έλληνες σε σημείο όχι μόνο να αποκλείει την δυνατότητα ευημερίας, αλλά επιβάλλοντας την απελπισία. Χιλιάδες Ελλήνων έχουν αυτοκτονήσει τον καιρό του μνημονίου εξαιτίας της ανεργίας και των όλο και περισσότερων και μεγαλύτερων φόρων. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού οι Έλληνες που ακόμα εργάζονται παίρνουν ολοένα μικρότερο μισθό, έχοντας ολοένα μεγαλύτερες φορολογικές υποχρεώσεις. Και αυτοί που εργάζονται δεν είναι και τόσο πολλοί, αφού η ανεργία έφτασε επισήμως το 30%, ενώ για τους νέους είναι πάνω από 60%.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Η ανάλγητη συγκυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά όχι μόνο έχει φέρει τους Έλληνες στα όρια της απελπισίας με την υπερφορολόγηση, αλλά ακολουθεί και επιθετική πολιτική στην αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού. Κατασχέσεις καταθέσεων και σπιτιών ήδη πραγματοποιούνται. Ο Έλληνας χάνει για λίγα ευρώ τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Ο Έλληνας βυθίζεται σε ολοένα μεγαλύτερη απελπισία από τις πολιτικές της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.

ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ

Όλα τα παραπάνω βεβαίως δεν αφορούν τους «ημέτερους», τους φίλους των πολιτικών, οι οποίοι συνεχίζουν ανενόχλητοι το διεφθαρμένο βίο τους. Υποκριτικά έχουν αποκαλυφθεί ελάχιστα σκάνδαλα, προκειμένου  να εξυπηρετηθεί η επικοινωνιακή πολιτική της συγκυβέρνησης. Όμως τα σκάνδαλα των πολιτικών εξακολουθούν να συγκαλύπτονται. Κάλυψε ο Σαμαράς τον Βενιζέλο στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Καλύψανε τον Σταθάκη στο σκάνδαλο με την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στο Πανεπιστήμιο. Μόνο το λαθρεμπόριο καυσίμων θα αρκούσε για να μην επιβάλλεται στους Έλληνες χαράτσι, όμως αυτοί συνεχίζουν την διαφθορά.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ

Σταθάκης – ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: «η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση»

Στουρνάρας – ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΣΑΜΑΡΑ: «η Ελλάδα δεν υπερφορολογείται»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θεσσαλονίκη: Μέλη και υποστηρικτές της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε δυναμική παρέμβαση σε υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. με σκοπό να δείξουν την αντίθεση του Κινήματός μας σε όλες τις μειοδοτικές κινήσεις στις οποίες προχωρά η συγκυβέρνηση, με απώτερο σκοπό την ταπείνωση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Παρόντες ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλης Νικόλαος και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γραικός Φώτιος, με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής.

 

Μεγάλη ενημερωτική δράση και από την Τ.Ο. Πειραιά έξω από την Δ.Ε.Η. 

Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε με την συμμετοχή 25 περίπου συναγωνιστών και συναγωνιστριών ενημερωτική δράση στον δήμο Αμαρουσίου. Οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν πρώτα τα γραφεία του ΟΑΕΔ και στην είσοδο ανήρτησαν πανό με συνθήματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μοιράζοντας ταυτόχρονα εφημερίδες και φυλλάδια στους διερχόμενους και συναλλασσόμενους με τον ΟΑΕΔ πολίτες.

Μετά από περίπου 45 λεπτά η δράση συνεχίστηκε στη ΔΟΥ του ιδίου δήμου για μισή περίπου ώρα, όπου επίσης μοιράστηκαν φυλλάδια και αναρτήθηκαν πανό. Τα σχόλια και η ανταπόκριση εκ μέρους των πολιτών ήταν ιδιαιτέρως ευμενή και θετικά και έδωσαν δύναμη στους συναγωνιστές για να συνεχίσουν αυτές τις δραστηριότητες και το επόμενο διάστημα.

Μετά τον ΟΑΕΔ και την ΔΟΥ υπήρξε η αυθόρμητη σκέψη για επίσκεψη στην γειτονιά του μάρτυρα Γεωργίου Φουντούλη, όπου υπό έκδηλη συγκίνηση στα πρόσωπα όλων των συναγωνιστών μοιράστηκαν φυλλάδια και εφημερίδες στα γραμματοκιβώτια των παρακείμενων κατοικιών του δολοφονημένου.

Συνολικά η ενημερωτική δράση διήρκεσε περίπου δυο ώρες και το αποτέλεσμα κρίνεται εξόχως θετικό και αποδοτικό.

H Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην ΔΟΥ της Παλλήνης και στη ΔΕΗ στο Κορωπί.

Παρόντες στην ενημερωτική δράση ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Γερακόπουλος για τον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής, δείχνοντας οτι βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων .

Κλιμάκια Συναγωνιστών παρέμειναν επι ώρα μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό ενάντια στα χαράτσια που επιβάλλει η μνημονιακή χούντα της συγκυβέρνησης και κατά της προσπάθειας αφαίμαξης του ελληνικού λαού από την δικτατορία των διεφθαρμένων.

Οι Συναγωνιστές έτυχαν και στις δυο περιπτώσεις ευρείας αποδοχής από τους συμπολίτες μας που βιώνουν στην καθημερινότητά τους τις επιπτώσεις των αντιαλγικών μέτρων καθώς και εγκωμιαστικών σχολίων για την προσπάθεια αφύπνισης του λαού.

Δράση και στην Κέρκυρα

Παρέμβαση στην Πάτρα

Η Τ.Ο. Πάτρας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην Γ’ ΔΟΥ Πατρών και την Δ.Ε.Η. Συναγωνιστές της τοπικής κατέφθασαν στις 10.00 στην Δ.Ο.Υ. όπου μοίρασαν φυλλάδια και την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στους εισερχόμενους και εξερχόμενους πολίτες του καταστήματος της εφορίας. Η δράση αυτή είχε ευμενέστατη αποδοχή από τους πολίτες, ενώ πάρα πολλά ήταν τα εγκωμιαστικά σχόλια από τους βαριά φορολογούμενους πολίτες κάθε ηλικίας.

 Μετά από την παραμονή μας στην Γ’ Δ.Ο.Υ., η δράση συνεχίστηκε στην Δ.Ε.Η. όπου επίσης μοιράστηκαν φυλλάδια και εφημερίδες. Χαρακτηριστικά πρέπει να αναφερθεί ότι τόσο στην ουρά που είχε σχηματιστεί εντός για πληρωμές λογαριασμών, όσο και στα εξωτερικά “πηγαδάκια”  υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων και των συναγωνιστών μας με πολύ θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια εκ μέρους των πολιτών για την δράση της Τ.Ο. Πάτρας και την εν γένει εθνοκεντρική πολιτική της Χρυσής Αυγής.

Δράση της Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων και της Τ.Ο. Φυλής – Καματερού

Η Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων και η Τ.Ο. Φυλής – Καματερού πραγματοποίησαν από κοινού ενημερωτική δράση έξω από την  Δ.Ε.Η. Αχαρνών διαμαρτυρόμενοι για τις 30.000 διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά. Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία χρωστά 500.000 € στον λαό, η μνημονιακή συγκυβέρνηση κόβει σε πολίτες το ρεύμα για χρέος 100 €. Μοιράστηκαν επίσης φυλλάδια και η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στους πολίτες που εισέρχονταν και εξέρχονταν του πρακτορείου της ΔΕΗ. Η αποδοχή του κόσμου ήταν καθολική, ενώ πάρα πολλά ήταν τα εγκωμιαστικά σχόλια από ανθρώπους κάθε ηλικίας που μας παρότρυναν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikes-parembaseis-ths-chrushs-aughs-se-olh-thn-ellada-enantia-sta-chara#ixzz2vJ0s6A8m

Exit mobile version