Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγνωστος ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας – ΒΙΝΤΕΟ

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου

Οι Συναγωνιστές Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκαν επί του νομοσχεδίου σχετικά με την αναδιοργάνωση ΕΛ.ΑΣ., Πυροσβεστικού Σώματος και Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος μίλησε για την πολιτική βούληση που απαιτείται να γνωρίζει ο άντρας και η γυναίκα της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται στο δρόμο. Επίσης, τόνισε πως η χώρα μας έχει γίνει ένα καταφύγιο λαθρομεταναστών, «βουλιάζει» στην κυριολεξία και η Κυβέρνηση αντί να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να διασφαλίσει τα σύνορά της, θεσπίζει νέες υπηρεσίες. Η δράση του ΕΣΚΕΣΜΑ θα κριθεί στην πράξη αναποτελεσματική, όπως αναποτελεσματικά λειτουργούσε η Υπηρεσία Ασύλου. Και αυτό θα συμβεί κατά μαθηματική ακρίβεια, γιατί σε όλα αυτά τα ευρωπαϊκά μοντέλα που προωθεί η Κυβέρνηση δεν λαμβάνεται υπόψη η γεωπολιτική θέση της χώρας.

Μια χώρα με χερσαία και υδάτινα σύνορα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους κινδύνους της λαθραίας και μαζικής εισροής μεταναστών. Τέλος, επισήμανε ότι η νόμιμη μετανάστευση, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε ορισμένους, προϋποθέτει νόμιμη είσοδο. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε εισέρχεται σε μια χώρα δεν έχει τα νόμιμα χαρτιά, είναι παράνομος μετανάστης.

 

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος επισήμανε ότι η διαχείριση του μεταναστευτικού αποτελεί άχθος για την ελληνική κοινωνία, την οικονομία, τα ασφαλιστικά ταμεία, το σωφρονιστικό σύστημα.

Χαρακτηριστικό της έσχατης ανυποληψίας και ανοργανωσιάς της ελληνικής πολιτείας σε σχέση με το εν λόγω θέμα είναι ότι ακόμη και σήμερα οι διάφορες δημόσιες υπηρεσίες δίνουν εντελώς διαφορετικούς αριθμούς για την παρουσία των λαθρομεταναστών στη χώρα μας και δεν ξέρουμε πόσοι είναι, επιτέλους. Είναι επομένως η ανικανότητα και η απαράδεκτη αντίληψη των κυβερνήσεων που είχαν τα ηνία της χώρας από το 1990 μέχρι και σήμερα η αιτία για την κατάσταση με τους λαθραίους μετανάστες, τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και όχι ασφαλώς οι εμφύλιοι πόλεμοι, η παγκοσμιοποίηση ή η εκμετάλλευση της εργατικής τάξης, όπως λέει η Αριστερά. Είναι παράγοντες δηλαδή, που πάντα υπήρχαν στις κοινωνίες των ανθρώπων.

Τέλος, τόνισε πως επιμένουμε στον όρο «λαθρομετανάστης», όπως αναφέρεται στο λεξικό, όπως λέμε «λαθρεπιβάτης», «λαθροθήρας», «λαθραναγνώστης». Μόνο που αυτοί δεν είναι τόσο επικίνδυνοι όσο οι λαθρομετανάστες. Λαθραία ήρθαν στην Ελλάδα, λαθραία πέρασαν τα σύνορα. Δεν έχουν καμμία σχέση με τους Έλληνες μετανάστες που πήγαν νόμιμα στο εξωτερικό και τους εξέταζαν ακόμα και στα δόντια, δήλωναν διεύθυνση και εργασία και με το παραμικρό παράπτωμα –που δεν έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο, όπως κάνουν αυτοί- τους έστελναν πίσω στη χώρα.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agnwstos-o-arithmos-twn-lathrometanastwn-sthn-chwra-mas-binteo#ixzz2vJhNoXcp

Exit mobile version