Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι στα χαράτσια της Νέας Πασοκρατίας – Παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής σε ΔΕΗ και εφορίες σε όλη την Ελλάδα

Όχι στα χαράτσια της Νέας Πασοκρατίας - Παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής σε ΔΕΗ και εφορίες σε όλη την Ελλάδα

Δυναμικές παρεμβάσεις από τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια στα χαράτσια και την φορομπηχτική πολιτική της χούντας Βενιζέλου- Σαμαρά.

Η Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων και η Τ.Ο. Φυλής – Καματερού πραγματοποίησαν από κοινού  ενημερωτική δράση έξω από την Δ.Ε.Η. Αχαρνών διαμαρτυρόμενοι για τις 30.000 διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά. Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία χρωστά 500.000 € στον λαό, η μνημονιακή συγκυβέρνηση κόβει σε πολίτες το ρεύμα για χρέος 100 €. Μοιράστηκαν επίσης φυλλάδια και η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στους πολίτες που εισέρχονταν και εξέρχονταν του πρακτορείου της ΔΕΗ. Η αποδοχή  του κόσμου ήταν καθολική, ενώ πάρα πολλά ήταν τα εγκωμιαστικά σχόλια από ανθρώπους κάθε ηλικίας που μας παρότρυναν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Παρέμβαση της Τ.Ο. Πάτρας σε Γ’ ΔΟΥ Πατρών και ΔΕΗ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική

Το πρωί της Παρασκευής η Τ.Ο. Πάτρας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην Γ’ ΔΟΥ Πατρών και την Δ.Ε.Η. Συναγωνιστές της τοπικής μας κατέφθασαν στις 10.00 στην Δ.Ο.Υ. όπου μοίρασαν φυλλάδια και την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στους εισερχόμενους και εξερχόμενους πολίτες του καταστήματος της εφορίας. Η δράση αυτή είχε ευμενέστατη αποδοχή από τους πολίτες, ενώ πάρα πολλά ήταν τα εγκωμιαστικά σχόλια από τους βαριά φορολογούμενους πολίτες κάθε ηλικίας.

Μετά από την παραμονή μας στην Γ’ Δ.Ο.Υ., η δράση συνεχίστηκε στην Δ.Ε.Η. όπου επίσης μοιράστηκαν φυλλάδια και εφημερίδες. Χαρακτηριστικά πρέπει να αναφερθεί ότι τόσο στην ουρά που είχε σχηματιστεί εντός για πληρωμές λογαριασμών, όσο και στα εξωτερικά “πηγαδάκια”  υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων και των συναγωνιστών μας με πολύ θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια εκ μέρους των πολιτών για την δράση της Τ.Ο. Πάτρας και την εν γένει εθνοκεντρική πολιτική της Χρυσής Αυγής. 

Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Τρικάλων πραγματοποίησε ενημερωτική δράση έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ στα Τρίκαλα. Μοιράστηκαν εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και ενημερωτικός υλικό που ανέφερε τις μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά, που είχαν ως αποτέλεσμα τις  πολιτικές διώξεις εις βάρος των συναγωνιστών μας.

Σκοπός της παρέμβασής μας ήταν η ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και η αντίθεσή μας στα χαράτσια, τις διακοπές ρεύματος σε άπορους συμπολίτες μας και τη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει δυναμικά την αντίθεσή της στο ξεπούλημα και την εθνική υποτέλεια και δείχνει το δρόμο σ’ όλους τους Έλληνες για Αγώνα ενάντια στο καθεστώς της υποταγής, για να πάρουμε τη Πατρίδα μας πίσω.

Σε ενημερωτική δράση προέβησαν μέλη της Τ.Ο. Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου έξω από τη Δ.Ε.Η. αναρτώντας πανό και διανέμοντας φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος διαμαρτυρόμενοι για τα χαράτσια και τη φοροληστεία που επιβάλει η κυβέρνηση της Νέας ΠΑΣΟΚρατίας. Οι συναγωνιστές, παρουσία του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Λεωνίδα Σταθόπουλου και του υπ. Δημάρχου Δημήτρη Μακρή, ενημέρωσαν τον απλό Έλληνα πολίτη για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής αλλά και τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πέλλα: Συναγωνιστές της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από την ΔΕΗ της Έδεσσας ενάντια στο παράνομο χαράτσι. Την ίδια ημέρα, διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας στην λαϊκή αγορά της πόλης. Στη συνέχεια, οι Συναγωνιστές μετέβησαν σε αερογέφυρα της Εθνικής οδού Εδέσσης-Γιαννιτσών, και ανήρτησαν πανό με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Χαλκιδική: Συναγωνιστές από την Ν.Ε. Χαλκιδικής προέβησαν σε ανάρτηση πανό και διανομή ενημερωτικού υλικού έξω από την Εφορία Μουδανιών.

Κιλκίς: Κλιμάκιο της Ν.Ε. Κιλκίς έκανε παράσταση διαμαρτυρίας και διανομή έντυπου υλικού έξω από την Δ.Ε.Η. του Κιλκίς. Η διαμαρτυρία μας είχε την αποδοχή του συνόλου των επισκεπτών της υπηρεσίας, αν και η έντονη βροχόπτωση δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Αξίζει να αναφερθεί ότι είχε κανονιστεί η παρουσία μας στην Εφορία του Κιλκίς και 10 λεπτά πριν την δράση αλλάξαμε προορισμό και πήγαμε στην ΔΕΗ. Παρόλα αυτά 20 και πλέον άνδρες της ΕΛ.ΑΣ είχαν περικυκλώσει την είσοδο της Εφορίας Κιλκίς και με αγωνία περίμεναν την ‘’επίθεση’’ μας. Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές και συναγωνίστριες που παρά την βροχή έδωσαν το παρόν.

Συναγωνιστές της τοπικής Καρδίτσας, με έντυπο υλικό διαμαρτυρίας για τα χαράτσια και τις παράνομες πολιτικές διώξεις, βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν μας απέτρεψαν από το γίνουμε ένα, με τον θυμό της τοπικής κοινωνίας. Οι φιλικές αντιδράσεις του κόσμοι, στην θέα των συναγωνιστών, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Τα χαράτσια, που έχουν επιβάλλει παράνομα στον Ελληνικό λαό, τον εξοντώνουν καθημερινά και τον αναγκάζουν να ζει στο όριο της φτώχιας. Η Ανθελληνική συγκυβέρνηση, έχει μάθει να στέλνει τον λογαριασμό στον “λαουτζίκο”, όπως αποκαλύφθηκε στα ΜΜΕ, μετά την παρέλαση της στην πολύπαθη Κεφαλονιά. Οι Άθλιοι, του Βίκτωρ Ουγκό, ωχριούν μπροστά στην παραφροσύνη και στο κυνήγι μαγισσών που έχει επιδοθεί ο πολιτικός κόσμος σε αυτήν την χώρα. ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ λοιπόν η Χρυσή Αυγή, με μόνο σύμμαχο την Ελληνική οικογένεια που έχει στοχοποιηθεί από το σύνολο των ντόπιων πολιτικών δυνάμεων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες πόλεις της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση ενάντια στα χαράτσια και στην φορομπηχτική πολιτική, δράση κατά την οποία μοιράστηκαν φύλλα της εφημερίδας μας, καθώς και άλλο έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Τ.Ο. Δράμας

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης

Τ.Ο. Ξάνθης

Τ.Ο. Κομοτηνής

Ενημερωτική δράση από τις Τοπικές Οργανώσεις Δυτικής Αττικής Μάνδρας και Μεγάρων στην ΔΕΗ και στην Εφορία Ελευσίνας.Η ανταπόκριση του κόσμου τεράστια που πλέον έχει λυγίσει από τα φορολογικά μέτρα μίσους εναντίων των Ελλήνων πολιτών.Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στον Έλληνα πολίτη και καταδικάζει κάθε είδους απάνθρωπη πολιτική.Ο Ελληνικός λαός δεν θα παραδοθεί ποτέ συντάσσεται με τη μόνη πολιτική δύναμη που στηρίζει τον Έλληνα πολίτη την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sta-charatsia-ths-neas-pasokratias-parembaseis-ths-chrushs-aughs-se-de#ixzz2vPz69VuD

Exit mobile version