Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόδα αλλά αυτό που έλειπε από την κοινωνία μας ή μάλλον να το πω απλούστερα, αυτό που υπήρχε αλλά κανείς δεν του έδινε πια σημασία. Η Αρχέγονη δύναμη των Ελλήνων, η ιδιότητα αυτή που μας κάνει ξεχωριστό λαό. Η δύναμη αυτή πηγάζει από τους προγόνους μας και το ένδοξο παρελθόν μας που όμοιό του κανείς λαός σ’ αυτή τη γη δεν έχει.
Χρυσή Αυγή σημαίνει ΑΦΥΠΝΙΣΗ και αυτό για το οποίο είμαστε προορισμένοι, ένα μέλλον λαμπρό. Ο Έλληνας πρέπει να αφυπνιστεί από τη ΛΗΘΗ και το ΛΗΘΑΡΓΟ και τότε θα καταλάβει πως ένιωθαν οι πρόγονοί μας και πως σκέπτονταν. Δεν αυταρέσκονταν στην εξαγγελία ότι είναι ο αγαπημένος λαός του θεού αλλά εμπράκτως ήταν Άξιοι, περηφανεύονταν γι’ αυτό και το επιβεβαίωναν παράγοντας Έργο και Γνώση. Νομίζουμε σήμερα (έτσι αισθάνονται οι περισσότεροι) ότι είμαστε ασήμαντοι μπροστά σε άλλους λαούς. Πόσο αυταπατόμαστε! Μου έρχεται στο μυαλό το παραμύθι του λιονταριού που νόμιζε ότι ήταν αρνί. Ήμασταν και θα είμαστε η Μαγιά της Ανθρωπότητας όσο αυτό και να πικραίνει κάποιους πολυπολιτισμικούς παρδαλούς. Οι πρόγονοι μας ήταν Γίγαντες και ως διάδοχοί τους αυτό είμαστε και εμείς. Όχι αμνοί αλλά Λέοντες. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόδα αλλά η υπενθύμιση του πεπρωμένου των Ελλήνων γι’ αυτό όσοι Έλληνες αφυπνίζονται πυκνώνουν τις τάξεις του κινήματος.

Κωνσταντίνος

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία” – ΒΙΝΤΕΟ

Αξιότιμε κύριε Κασιδιάρη

Τον Δεκέμβρη 2013 η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία με την ΕΕ, ότι θα πάρει πίσω το σύνολο των παράνομων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρώην Τούρκος Πρωθυπουργός Τουργκούτ Οζάλ είπε κάποτε: “Δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε πόλεμο με την Ελλάδα θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μετανάστες και ότι  θα είναι το τέλος τους”. Αυτή ήταν μια τουρκική πολιτική για να αποσταθεροποιήσει την Αθήνα οικονομικά και δημογραφικά για τα τελευταία 20 χρόνια. Το τουρκικό σχέδιο είναι η Ισλαμοποίηση της Αθήνας.  Σήμερα υπάρχουν πάνω από 200 παράνομα τεμένη σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πολίτες της ΕΕ ή Έλληνες πολίτες που πρέπει να απελαθούν. Η Τουρκία έχει υπογράψει μια συνθήκη της ΕΕ να τους πάρει πίσω. Απλά πράγματα… Με 28% ανεργία δεν υπάρχει χώρος γι ‘αυτούς στην Ελλάδα.

Γ.Γ.
Αυστραλία

Ο βόθρος του Μαξίμου προαναγγέλλει φυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός δεκαημέρου!

Μην ξεχνάμε όμως και μια δημοσκόπηση η οποία εκτυλίσσεται κάθε μέρα, το Youtube. Να
σας πω πολύ απλά πως πριν γίνουν οι εκλογές του 12′ τα περισσότερα βίντεο που αφορούσαν την Χρυσή Αυγή υπερτερούσαν στις αρνητικές ψήφους. Όταν μπήκατε στην βουλή, ο κόσμος σάς άκουσε, σας είδε και κατάλαβε πως δεν είστε οι “αμόρφωτοι εγκληματίες” που παρουσίαζαν τα κανάλια. Τώρα πια οι θετικές ψήφοι και τα κυρίως τα θετικά σχόλια στα βίντεο έχουν την απόλυτη και αδιαμφισβήτητη πλειοψηφία. Και αυτό δείχνει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά σε τόσο λίγο χρόνο.

Ι.Ε.

Εθνικιστικός Σεισμός στα Φάρσαλα για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής

Τη βαθιά συστημικότητά του έδειξε για μια φορά ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ, με την υπόθεση της άρσης ασυλίας όλων των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πάντα στην υπηρεσία του συστήματος ήταν οι αριστεροκομμουνιστές. Τώρα θ’ αλλάξουν;

Σοφία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-9-martiou-2014#ixzz2vQ1FbGkU

Exit mobile version