Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα υπόθεση αγοραπωλησίας παιδιών από «ευπαθείς» με εμπλοκή υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων

Νέα υπόθεση αγοραπωλησίας παιδιών από «ευπαθείς» με εμπλοκή υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων

Υπόθεση αντίστοιχη εκείνης της μικρής Μαρίας από τα Φάρσαλα, αποκαλύφθηκε στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για βρέφος, το οποίο μεγάλωνε ζευγάρι τσιγγάνων, αλλά από τις εργαστηριακές εξετάσεις DNA, που πραγματοποιήθηκαν δεν προέκυψε συμβατότητα του παιδιού με τους φερόμενους γονείς, έναν 59χρονο άνδρα και την 58χρονη σύντροφό του που συνελήφθησαν την Πέμπτη στην Κατερίνη.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, η 58χρονη συλληφθείσα προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι το βρέφος τους το είχε παραδώσει στις αρχές του περσινού Σεπτεμβρίου η 41 ετών γυναίκα ρομά που εμφανιζόταν ως μητέρα της «μικρής Μαρίας».  Από την εξέταση DNA που έκαναν οι Αρχές δεν προέκυψε, πάντως, κληρονομική συμβατότητα της 41χρονης προφυλακισθείσας γυναίκας με το βρέφος, που εντοπίστηκε στην Κατερίνη

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προσκομίζοντας ψευδή στοιχεία, οι δύο συλληφθέντες αθίγγανοι κατάφεραν τον περασμένο Σεπτέμβριο να εκδώσουν από το τμήμα γεννήσεων του δήμου Αθηναίων ληξιαρχική πράξη γέννησης για το βρέφος. Στη συνέχεια, η 58χρονη μετέβη στον δήμο Κατερίνης, όπου με τη χρήση της πράξης γέννησης, επιχείρησε δις –ανεπιτυχώς- να προβεί στη δήλωση του βρέφους, στην εκεί οικογενειακή της μερίδα.

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε να ξετυλίγεται υπόθεση αγοραπωλησίας βρεφών με ευπαθείς από επαρχία και να εμπλέκεται το ληξιαρχείο του Δήμου Αθηναίων. Την πρώτη φορά ο Καμίνης παρίστανε τον έκπληκτο, ζητώντας τον έλεγχο των αρμοδίων αρχών για τις υπηρεσίες του δήμου στον οποίο προΐσταται!

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης το οποίο και αποκάλυψε σημεία και τέρατα. Παρά τον έλεγχο βλέπουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία συνεχίζει να εκδίδει ληξιαρχικές πράξεις γέννησης σε ρομά με ελλιπή δικαιολογητικά.

Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε την απάντηση του Καμίνη για όλα αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο και τώρα πλέον δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-upothesh-agorapwlhsias-paidiwn-apo-eupatheis-me-emplokh-uphresias-tou-d#ixzz2vSEfMBKD

Exit mobile version