Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κι άλλοι αριστεροί που αντιλαμβάνονται την μεθόδευση της κυβέρνησης εναντίον της Χρυσής Αυγής

Έχει γίνει αντιληπτό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας, το τι ακριβώς επιχειρεί η κυβέρνηση με τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η όλη ιστορία με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει να κάνει με την διευκόλυνση της κυβέρνησης να περάσει επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, αλλά και με μία επιχείρηση ανάστασης της ΝΔ, η οποία εκλογικά πνέει τα λοίσθια ακολουθώντας την πορεία που χάραξε το ΠΑΣΟΚ προς το 3%.

Αφότου το κατάλαβε ολόκληρη η κοινωνία και ο νομικός κόσμος που βοά από τις μεθοδεύσεις το κατάλαβε και η αριστερά. Μπορεί βέβαια να το κατάλαβε και να διαθέτει πλέον φωνές που λένε την αλήθεια, όμως επέλεξε (με πρωτοστάτη τον ΣΥΡΙΖΑ) να σιωπήσει για να μπορέσουν τα μελλοντικά συνεταιράκια τους να περάσουν όσο περισσότερα μέτρα μπορούν, τώρα που κυβερνάνε. Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αφήσουν τη ΝΔ να περάσει τα επαίσχυντα μέτρα, τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεχάσει να καταργήσει όταν γίνει κυβέρνηση. Έτσι σχεδιάζουν να αποφύγουν το πολιτικό κόστος.

Η εφημερίδα «Το Χωνί» δεν είναι φυσικά μία εφημερίδα που πρόσκειται στις ιδέες μας. Πρόσκειται φανερά στην αριστερά, γεγονός που το φανερώνει η συνέντευξη Κουφοντίνα που φιλοξενεί. Παρόλα αυτά κυκλοφόρησε σήμερα με το εξώφυλλο που σας παραθέτουμε, το οποίο γράφει «βγάζουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή για να περάσουν τα μέτρα με 142 βουλευτές».

Αυτή είναι και η αλήθεια γύρω από την συστράτευση πλουτοκρατών, καναλαρχών, διαπλεκόμενων, πολιτικών και επίορκων για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Σχεδιάζουν να φυλακίσουν όσο περισσότερους βουλευτές μπορούν για να μην ακούγεται η φωνή της αλήθειας στο Κοινοβούλιο και να μπορέσουν να περάσουν τα μέτρα τους. Ακολούθως ψάχνουν τρόπο να βγάλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών για να συνεχίσουν να κυβερνάνε. Δεν θα τους περάσει όμως και ο κόσμος θα βρει τρόπο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ki-alloi-aristeroi-pou-antilambanontai-thn-methodeush-ths-kubernhshs-enanti#ixzz2vUBsTGRg

Exit mobile version