Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε “Ελιά – Δημοκρατική παράταξη” μεταμφιέστηκε το κλεφτοΠασόκ του Βενιζέλου

Σε “Ελιά - Δημοκρατική παράταξη” μεταμφιέστηκε το κλεφτοΠασόκ του Βενιζέλου

Τελικά, οι κλεφτο-πασόκοι άφησαν να περάσει η περίοδος της Αποκριάς (για να αποφύγουν τα… κακεντρεχή σχόλια) και μεταμφιέστηκαν σε «Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη».

Έτσι, με την απουσία του… πρώην μεσσία Jeffrey –ο οποίος δήλωσε την διαφωνία του με τη μεταμφίεση και την ανησυχία του ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ βαδίζει σε έναν καταστροφικό δρόμο- συγκεντρώθηκαν στο ΣΕΦ όλα τα εναπομείναντα «ρετάλια» της κεντροαριστεράς, για να… σώσουν την πατρίδα (εννοώντας την… παρτίδα).

Το παρών έδωσαν όλοι οι… αστέρες του «εκσυγχρονισμού»: ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος (Ντούτσε), ο καταστροφέας της Ελλάδος Σημίτης, ο Ροζάκης (Ροζενστάϊν), ο Αυγερινός (χωρίς την… πούλια), ο Κοντογιαννόπουλος, ο Καψής, ο Ρωμαίος, ο Λοβέρδος, ο Μόσιαλος και όλο το κακό πασοκικό συναπάντημα που ξέμεινε από τον Σύριζα…

Από την καρναβαλική ομήγυρη απουσίαζε η ΡΗΜΑΔ, κι όλοι εξέφραζαν τη… θλίψη τους για την απουσία της, αλλά ελπίζουν ότι θα συναντηθούν στην… πορεία. (Στα σκουπίδια…)

Σήμερα, ολοκληρώνεται το… καρναβάλι, με ομιλία του Γερμαναρά Σουλτς, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι εδώ πρόκειται για το «Γερμανικό Κόμμα Ελλάδος»!

Και βέβαια, οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν είναι φυτά, όπως νομίζουν οι πασοκο-καρναβαλιστές, αλλαξοπουκαμισάκηδες. Και στις εκλογές που έρχονται θα τους… μαυρίσουν για τα καλά!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-elia-dhmokratikh-paratajh-metamfiesthke-to-kleftopasok-tou-benizelou#ixzz2vUEnLjXf

Exit mobile version