Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκθεση πανεπιστήμιου ΜΙΤ: Οι “αντάρτες” του αμερικανοσιωνισμού υπεύθυνοι για την επίθεση με τα χημικά στην Συρία

Έκθεση πανεπιστήμιου ΜΙΤ: Οι “αντάρτες” του αμερικανοσιωνισμού υπεύθυνοι για την επίθεση με τα χημικά στην Συρία

Στην δίνη των γεγονότων της Ουκρανίας υπήρξε μια σπουδαία είδηση των τελευταίων ημερών, την οποία δεν την σχολίασε κανένα ελλαδικό ΜΜΕ, που αφορά την κρίση στην Συρία. Tο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (Massachusetts Institute of Technology, MIT) στην πρόσφατα δημοσιευθείσα έκθεσή του αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η επίθεση με τα χημικά όπλα στην πόλη Γκούτα της Συρίας στις 21.8.2013 ήταν έργο ισλαμιστών τρομοκρατών, οι οποίοι ως γνωστό είναι μισθοφόροι των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας. Το αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης που έγινε με πυραύλους εδάφους-εδάφους, που είχαν ως χημική γόμωση το δηλητηριώδες αέριο Σαρίν, ήταν ο φρικτός θάνατος εκατοντάδων αθώων και αμάχων πολιτών.

Στην έκθεση του ΜΙΤ με τίτλο «Πιθανές επιπτώσεις από λάθος τεχνική πληροφόρηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών» ο εμπειρογνώμονας και πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ Richard Lloyd μαζί με τον καθηγητή του ΜΙΤ Theodore Postol καταλήγουν στο αδιαφιλονίκητο συμπέρασμα ότι οι πύραυλοι εδάφους-εδάφους που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση με τα χημικά κατά του άμαχου πληθυσμού της Γκούτα πυροδοτήθηκαν από τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Στην έκθεση αναφέρεται ότι μετά από εργαστηριακή εξέταση και κατόπιν μαθηματικών υπολογισμών, η επίθεση με το δηλητηριώδες αέριο δεν θα μπορούσε να προέρχεται από τις κυβερνητικές δυνάμεις του Άσσαντ, διότι σύμφωνα με δορυφορικές απεικονίσεις των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ήταν πολύ μακριά από τον στόχο.

Ο Richard Lloyd και ο Theodore Postol δήλωσαν: «Επί τρεις μήνες εξετάσαμε τις τεχνικές λεπτομέρειες και τα στοιχεία και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι πύραυλοι δεν μπορεί να εκτοξεύθηκαν από σημείο που κατείχαν οι κυβερνητικές δυνάμεις, διότι τότε οι πύραυλοι αυτοί θα έπρεπε να είχαν εμβέλεια περίπου 8 μιλίων. Οι πύραυλοι που εξετάσαμε είχαν μέγιστη εμβέλεια 2 μιλίων, άρα θα μπορούσαν να είχαν εκτοξευτεί μόνο από θέσεις που κατείχαν οι αντάρτες». Οι Lloyd και Postol λαμβάνοντας υπόψη πίνακες βολής υπολόγισαν με μαθηματική ακρίβεια ότι η αεροδυναμική των πυραύλων, που είχαν χρησιμοποιηθεί και που διέθεταν στα εργαστήρια τους, δεν επέτρεπε εμβέλεια πέραν των 2 μιλίων. Για να επιβεβαιώσουν τους υπολογισμούς τους πήραν υπόψη τους  χάρτες που είχε δημοσιοποιήσει ο Λευκός Οίκος, στους οποίους αναφερόταν οι θέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών και των δυνάμεων του Άσσαντ γύρω από την πόλη Γκούτα την συγκεκριμένη ημερομηνία. Βασιζόμενοι λοιπόν στις θέσεις των τρομοκρατών, των κυβερνητικών δυνάμεων και στην εμβέλεια των πυραύλων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μόνη θέση απ’ όπου θα μπορούσαν να έχουν πυροδοτηθεί τα χημικά όπλα ήταν οι θέσεις που κατείχαν οι ισλαμιστές κανίβαλοι. Τονίζει η έκθεση του ΜΙΤ: «Το λάθος των μυστικών υπηρεσιών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αδικαιολόγητη στρατιωτική επίθεση».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών John Kerry παρουσίασε στις 30.8.2013 στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έκθεση εμπειρογνωμόνων στην οποία αναφερόταν ότι η επίθεση με τα χημικά είχε γίνει από τις δυνάμεις του Άσσαντ. Η δήλωση τότε του Kerry είχε ως εξής: «Είμαστε άκρως πεπεισμένοι, έχουμε όλες τις αποδείξεις, όλα τα στοιχεία ότι ο πρόεδρος Άσσαντ είναι υπεύθυνος για την επίθεση στην Γκούτα»Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι τα κοπρόσκυλα οι πολιτικάντηδες και τα τουρκοκάναλα της χώρας μας εγκολπώθηκαν τότε πλήρως τις θέσεις αυτές του Kerry και της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση των Αμερικανοσιωνιστών γνώριζε πολύ καλά ότι η επίθεση ήταν έργο των κανιβάλων μισθοφόρων της και ότι οι πύραυλοι με τα χημικά είχαν διοχετευτεί στους τρομοκράτες από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ. Θέλησαν όμως να κοροϊδέψουν την κοινή γνώμη όλης της υφηλίου για να δικαιολογήσουν τα αιματηρά τους σχέδια εναντίον της Συρίας και κατ’ επέκταση του Ιράν. Η έκθεση του ΜΙΤ επιβεβαιώνεται και από το εξής γεγονός. Στο χημικό οπλοστάσιο της Συρίας, που αυτή την εποχή καταστρέφεται κατόπιν συμφωνίας της Συριακής κυβέρνησης με τις ΗΠΑ και την Ρωσία, δεν συμπεριλαμβάνεται κανένα όπλο ή πύραυλος που να ομοιάζει με αυτά τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Γκούτα. Επίσης οι επιθεωρητές του OPCW (Organisation for the Prohibition of the Chemical Weapons) που διενεργούν ελέγχους των χημικών όπλων στην επικράτεια της Συρίας δεν εντόπισαν κανένα όπλο όμοιο με αυτό της επίθεσης στην Γκούτα.

Οι ΗΠΑ κατά πάγια τους τακτική έκαναν για μια ακόμη φορά χρήση της βδελυρής και εξευτελιστικής σιωνιστικής προπαγάνδας, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την επίθεσή τους στην Συρία, χωρίς όμως να το καταφέρουν, ένεκα της ρωσικής διπλωματικής παρέμβασης. Με την μέθοδο της σιχαμερούς  προπαγάνδας οι ΗΠΑ και οι εντολοδόχοι τους έχουν καταφέρει στο παρελθόν να αιτιολογήσουν μαζικές δολοφονίες και ανείπωτες καταστροφές κρατικών οντοτήτων. Στην Συρία απέτυχαν, στην Ουκρανία αποτυγχάνουν. Ήρθε ο καιρός να τους σταματήσουμε πριν αιματοκυλήσουν όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekthesh-panepisthmiou-mit-oi-antartes-tou-amerikanosiwnismou-upeuthunoi-gia#ixzz2vYQhGgHX

Exit mobile version