Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λάρισα: Αλβανοί ληστές γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου 76χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος του

Λάρισα: Αλβανοί ληστές γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου 76χρονο - Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος του

Σε ένα ακήρυχτο πόλεμο έχει εξελιχθεί το μέτωπο της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, πόλεμο στον οποίο σφαγιάζονται καθημερινά Έλληνες πολίτες από αλλοδαπούς.

Θύμα απίστευτης βιαιότητας από ληστές έπεσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Νέα Λεύκη Λάρισας, με τον άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δύο άνδρες που μιλούσαν αλβανικά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, επιτέθηκαν στον 76χρονο τη στιγμή που έβγαινε στην αυλή του ισόγειου σπιτιού του, χτυπώντας τον με τα χέρια τους στο σώμα και το κεφάλι.

Με την απειλή πιστολιού τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου βρισκόταν η 61χρονη σύζυγός του και η 98χρονη κλινήρης μητέρα του και απαίτησαν να τους παραδώσουν κοσμήματα, χτυπώντας τόσο τον ηλικιωμένο όσο και την γυναίκα του με τα χέρια τους στο πρόσωπο και το σώμα. Στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια των δύο ηλικιωμένων, άρπαξαν από το λαιμό της 61χρονης ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα και εξαφανίστηκαν. Το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου το βράδυ του Σαββάτου (08/03) ο 76χρονος δεν άντεξε και κατέληξε ενώ η σύζυγός του είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Την στιγμή που ο Δένδιας ονειρεύεται ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας προστίθεται στην μεγάλη λίστα των δολοφονηθέντων Ελλήνων από αλλοδαπούς εγκληματίες. Ο αποτυχημένος υπουργός Προ-πο της ΝΔ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί προ πολλού με τόσα πολλά ειδεχθή εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί επί των ημερών του. Ο Μάιος όμως πλησιάζει και ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα δείξει τον δρόμο προς την έξοδο στην συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας.

Υ.Γ. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/larisa-albanoi-lhstes-gronthokophsan-mechri-thanatou-76chrono-se-krisimh-ka#ixzz2vYSnIeuz

Exit mobile version