Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φόβοι σε Σαμαρά και ψοφοδεξιά μην τυχόν και βαρέσει διάλυση το κλεφτοΠΑΣΟΚ

Φόβοι σε Σαμαρά και ψοφοδεξιά μην τυχόν και βαρέσει διάλυση το κλεφτοΠΑΣΟΚ

Ο άνθρωπος ο οποίος ανησυχεί περισσότερο κι από τον πλέον φανατικό πασόκο, για τις διεργασίες στο εσωτερικό του κλεφτοΠΑΣΟΚ και της μιζοΕλιάς, δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Οι εξελίξεις στην εγκληματική συμμορία της Χαριλάου Τρικούπη, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ζήτημα το οποίο απασχολεί αυτό τον καιρό τους επιτελείς και το περιβάλλον Σαμαρά. Το πρώτο είναι φυσικά η αναζήτηση μέσων, θεμιτών ή αθέμιτων δεν έχει σημασία, προκειμένου να περιοριστεί η μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων από την καταρρέουσα ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή. Πλέον όμως, ο θλιβερός πρόεδρος της πατριδοκάπηλης δεξιάς έχει έναν ακόμη πονοκέφαλο: την τύχη του καλού του συνεταίρου Βενιζέλου και της κομματικής του συμμορίας ποτ καταλήστεψε τους Έλληνες και λαφυραγώγησε τα κρατικά ταμεία.

Άλλωστε ο πρόεδρος της ψοφοδεξιάς, έχει έναν επιπλέον λόγο να ανησυχεί για την μελλοντική πορεία του ΠΑΣΟΚ: εκείνος είναι που ανέλαβε προσωπικά την ανάσταση του πολιτικού ψοφιμιού της Χαριλάου Τρικούπη, εκείνος είναι που κρατά στη ζωή το ημιθανές ΠΑΣΟΚ!

Τούτα είναι τα προβλήματα τα οποία σήμερα αντιμετωπίζει η παράταξη της Συγγρού και απασχολούν το πολιτικό ανδρείκελο της Μέρκελ και τους συμβούλους του. Τα οικονομικά ζητήματα, η τεράστια ανεργία, η εγκληματικότητα και το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας δεν υπάρχουν στην πολιτική ατζέντα. Οι εργολάβοι της ενημέρωσης ούτως ή άλλως, φροντίζουν να το επαληθεύσουν, προβάλλοντας με θρασύτητα και αναίδεια προκλητική τα «θαυμαστά επιτεύγματα» του Σαμαρά και της αντεθνικής του κυβέρνησης, ήτοι παρουσιάζουν ως επιτυχία το απόλυτο τίποτε.

Ως εκ τούτου, οφείλουμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τις φωνές εντός της πασοκικής συμμορίας περί θανάτου του ΠΑΣΟΚ: το ΠΑΣΟΚ ζει και βασιλεύει, κυβερνά και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο ηγέτης της ψοφοδεξιάς, Αντώνης Σαμαράς. Αν λοιπόν υπάρχει σήμερα κάποιος ο οποίος αγωνιά περισσότερο από τον καθένα για την πορεία της Ελιάς, αυτός δεν είναι μήτε ο Μπένυ, μήτε ο Σημίτης κι ο Κουβέλης αλλά ούτε ο Τζέφρυ Παπανδρέου: είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος για να διατηρήσει στο πολιτικό προσκήνιο τους μιζαδόρους και απατεώνες, είναι έτοιμος να θέσει υπό την προστασία του και υπό την σκέπη της φιλελεύθερης παράταξης και το εγχείρημα της Ελιάς. Μπορεί ως πρωθυπουργός να απέτυχε παταγωδώς και σε όλους τους τομείς, ως ευεργέτης του κλεφτοΠΑΣΟΚ όμως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως τα πήγε περίφημα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/foboi-se-samara-kai-psofodejia-mhn-tuchon-kai-baresei-dialush-to-kleftopaso#ixzz2vfJStUKm

Exit mobile version