Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος 7 χρόνια πριν… Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι ΗΠΑ και η Ρωσία

Οι Τούρκοι, όπως γνωρίζετε, διεκδικούν επίσημα και τον  Αη-Στράτη και παραβιάζουν καθημερινά την εθνική μας κυριαρχία. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τους «εργολάβους» της ελληνοτουρκικής φιλίας» να συνεχίζουν τις φιέστες τους. Δεν αποκλείεται στον προσεχή ποδοσφαιρικό αγώνα απαγορεύσουν και στους Έλληνες φιλάθλους έχουν Ελληνικές Σημαίες! Έχουν συμβεί και χειρότερα. εάν και όχι τόσο εντυπωσιακά, σε ,αυτόν τον τόπο…
Στην τουρκική αυτή πρόκληση, Ουάσιγκτον έλαβε θέση και η θέση που έλαβε ήταν ότι δεν έλαβε θέση, δηλαδή μας άδειασε!
Την ίδια στιγμή η υπουργός εξωτερικών της χώρας μας, Κ. Ντόρα Μπακογιάννη (όχι πιστεύω εν αγνοία του Καραμανλή) κάνει δηλώσεις κατά της Ρωσίας, υπερασπιζόμενη την αμερικανική πρόκληση να τοποθετήσει πυραυλικά συστήματα στα σύνορά της, σε Πολωνία δηλαδή και Τσεχία. Κάποιοι έγραψαν μάλιστα πως τέτοιο αντιρωσικό πυραυλικό σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί και στην Ελλάδα.
Όσοι διαβάζουν, αυτές εδώ τις γραμμές θα φανταστούν ίσως πως εμείς οι Χρυσαυγίτες πιστεύουμε πως πρέπει να αλλάξει η χώρα μας προστάτη. Όχι! Δεν πιστεύουμε στην αλλαγή αφέντη.
Πιστεύουμε στην Εθνική Ελευθερία. Και η γεωπολιτική λέει πως σαν χώρα ναυτική, Εθνική Ελευθερία μπορούμε να έχουμε μόνον όντας σύμμαχοι με μία ηπειρωτική αυτοκρατορία και όχι όταν είμαστε υποτελείς (δήθεν «σύμ­μαχοι») σε μία ναυτική αυτοκρατορία, όπως οι ΗΠΑ. Αυτό είναι απλή λογική, δεν είναι ούτε καν γεωπολιτική!
Όμως οι ενταύθα διαχειριστές του προτεκτο­ράτου Ελλαδιστάν συνεχίζουν να ακολουθούν την πολιτική της «μικράς και εντίμου» Ελλάδος. Επιτέλους, ας καταλάβουμε όλοι: μικρά και έντι­μος Ελλάς δεν υπάρχει! Αυτό είναι ένα φθηνό ιδεολόγημα και τίποτε άλλο. Η ηττοπάθεια των δοτών, που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας με ελάχιστα διαλείμματα μετά την υποτιθέμενη απε­λευθέρωσή της το 1821, με συνέπεια δείχνει προς κάθε κατεύθυνση το σκιάχτρο του πολέμου, προκειμένου να κρατά τους Έλληνες κατ’ ουσίαν υπόδουλους και προσκυνημένους.
Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007
Exit mobile version