Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνωστισμός τουρκικών και αμερικανικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνωστισμός τουρκικών και αμερικανικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ

Μία τουρκική φρεγάτα και δύο υποβρύχια βρίσκονται εντός της κυπριακής ΑΟΖ, συνοδεύοντας το τουρκικό ερευνητικό σκάφος που παρανόμως διεξάγει έρευνες για υδρογονάνθρακες εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Την ίδια ακριβώς ώρα στην ίδια περιοχή που διεξαγόταν η νέα τουρκική πρόκληση βρισκόταν το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush». Ακολούθως κατευθύνθηκε σε τούρκικο λιμάνι και αναμένεται να επιστρέψει ανοικτά της Κύπρου για να συνεχίσει την άσκηση μαζί μ’ άλλα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.

Οι τούρκοι φτύνουν κατάμουτρα τους Ανα(ν)στασιάδη, Βενιζέλο και Σαμαρά, όντας σίγουροι πως όσο και αν βιάσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδος και Κύπρου, δεν θα επηρεάσει την εθνοπροδοσία που ετοιμάζουν οι γραικύλοι εντός και εκτός του ελλαδικού χώρου.

Οι συναντήσεις μεταξύ των εισβολέων του Αττίλα και των εγχώριων εθνοπροδοτών πραγματοποιούνται κανονικά και μυστικά, λόγω του φόβου της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας ότι οι αποφάσεις είναι προειλημμένες.

Ο λόγος που συντελείται άρον – άρον η προδοσία της Κύπρου είναι, φυσικά, οι υδρογονάνθρακες. Οι τούρκοι φιλοδοξούν να επιτύχουν την δημιουργία αγωγού που θα μεταφέρει τους ισραηλινούς και κυπριακούς φυσικούς πόρους στην Τουρκία, καθιστώντας έτσι την Τουρκία σε ενεργειακό κόμβο της Μεσογείου. Έχουν ήδη προχωρήσει άλλωστε στις πρώτες συμφωνίες επί του ζητήματος.

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι το «τρίγωνο συνεργασίας Ελλάδος – Κύπρου – Ισραήλ», είχε αρχικώς διαφημιστεί ότι είχε το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι «αφήνει εκτός της Τουρκία» και συνεπώς καθιστά την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο. Τελικά, όμως, η Τουρκία μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, όντας η μόνη πραγματικά κερδισμένη από την όλη υπόθεση, αφού θα γίνει ενεργειακός κόμβος από το πουθενά, με τις ευλογίες του Τούρκογλου και των ανθρώπων που προωθούσαν το τρίπτυχο «Ελλάδα – Κύπρος – Ισραήλ», με τα προαναφερθέντα επιχειρήματα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunwstismos-tourkikwn-kai-amerikanikwn-ploiwn-sthn-kupriakh-aoz#ixzz2vhKSMW4j

Exit mobile version