Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Νιώθω  απερίγραπτη ντροπή  όταν βλέπω  αφίσες όπως αυτή του «κυρίου» Μορφίδη  γραμμένες  στα τούρκικα απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό ζητώντας την ψήφο του. Εκτός βέβαια αν θεωρήσουμε ότι έχει διαβρωθεί το σύνολό του τόσο πολύ από τα τουρκοσήριαλ, που αναγνωρίζουν σαν μητρική τους την βαρβαρική αυτή γλώσσα! Το σίγουρο είναι  πως σε αυτούς που απευθύνεται είτε είναι πράκτορες είτε εντελώς ανθέλληνες! Ας γνωρίζουν άπαντες ότι έχουν γνώση οι  φύλακες  και  ότι στο τέλος Μαίου πρέπει  και  θα θριαμβεύσει  η  φωνή  της Ελλάδας…Η φωνή της Χρυσής Αυγής.

Ελένη Μ.

Νέο εκπαιδευτικό αεροσκάφος από την τουρκική αμυντική βιομηχανία την ώρα που η ελληνική καταρρέει

Ακούγεται έντονα σε νεοδημοκρατικούς  κύκλους ότι  προτίθενται να νοθεύσουν το αποτέλεσμα των εκλογών… με μισόλογα και χασκόγελα  ότι «δεν μας επηρεάζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής γιατί ξέρουμε το αποτέλεσμα…» Βλέποντας την ανακοίνωση σας στην ιστοσελίδα  σας, σας  εφιστώ  την προσοχή…ΟΛΟΙ εκλογικοί αντιπρόσωποι  για να μη χαθεί καμία ψήφος από τους απατεώνες της νέας δημοκρατίας.

Α.Ρ.

Φόβοι σε Σαμαρά και ψοφοδεξιά μην τυχόν και βαρέσει διάλυση το κλεφτοΠΑΣΟΚ

Έγραφε ο στρατηγός Μακρυγιάνης πριν από 200 χρόνια: «….απο όλα αυτά , καημενη πατρίδα, δεν θα σωθούνε τα δεινά σου, ΟΤΙ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ εκείνοι οπού σε κυβερνούσαν και σε κυβερνούν, και τώρα κατατρέχουν το δίκαιον και την αλήθειαν και με ψέματα θέλουν και με σπιούνους να σε λευτερώσουνε. μήτε τώρα είσαι καλά, μητε δια τα μελλοντά σου, με τους ανθρώπους οπού σε τριγυρίζουν, πολιτικούς, σπιούνους και τοιούτους αξιωματούχους. …» Αλλά εγώ ο λαουτζίκος θα συμμαχήσω με την Χρυσή Αυγή (που φίλους μου δεν τους έχω)…. για να ΣΑΣ ΔΙΩΞΩ επιτέλους. Εγώ ο χαζούλης λαουτζίκος προς εσένα ΚΛΕΠΤΟΟΛΙΓΑΡΧΙΑ υψώνω την φωνή μου και κραυγάζω ότι ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ με τον εχθρό σου την Χρυσή Αυγή για να σε ΤΙΜΩΡΗΣΩ και αν μπορέσω να ψάξω και στις τσέπες σου για τα κλοπιμαία, θάναι διπλή η χαρά που θα νιώσω, αφού σε παραδώσω στην μοίρα σου φτωχό ρεμάλι όπως ήσουνα. …τόχω ξανακάνει σας το είπα.

Η.Δ.

Π. Ηλιόπουλος: Θα βγούμε απόλυτοι νικητές μέσα από αυτό το βρώμικο πόλεμο!

Ο Άρης στον Άρη!

Καλησπέρα σας  είμαι η Ελένη από το Κολωνάκι. Μετά την ήττα του ο Άρης θα πάει στον Άρη! Αναφέρομαι  στον Άρη Σπηλιωτόπουλο καθώς  τα ποσοστά συνεχώς ανεβαίνουν για τον Κασιδιάρη όσο αφορά την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αθηναίων. Με τσάντα φωτογραφικής μηχανής θα ταξιδέψει για τον Άρη ο Άρης οπού εκεί θα καλοπεράσει ανεβαίνοντας πάνω σε κανένα δορυφόρο για να βγάλει καλλιτεχνικές φωτογραφίες, με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσει την ήττα του! Ίσως βάλει και υποψηφιότητα για δήμαρχος  εκεί στους εξωγήινους  με περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί!

Ε.Σ.

Απίστευτη γιούχα σε Αρούλη – Δεν τολμούν να ξεμυτίσουν πουθενά οι ψοφοδεξιοί

Συναγωνιστές σας χαιρετώ

Με μεγάλη θλίψη, διάβασα για άλλη μία επίθεση σε γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, αυτά της Αλεξανδρουπόλεως. Δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί τι θα γινόταν εάν αντί για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί σε γραφεία οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Δεν θα έπαιζε η είδηση, πρώτο θέμα, σε όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως; Δεν θα υπήρχαν αναλύσεις επί αναλύσεων επί του ζητήματος; Βέβαια όταν πρόκειται για επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής περιορίζονται σε μία χλιαρή αναφορά (στην καλύτερη περίπτωση).

Μπορεί η άνανδρη επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής να μας εξοργίζει αλλά για την γενικότερη αντιμετώπιση από το σύστημα, τι άλλο μπορεί να αισθανθεί κανείς εκτός από αναγούλα; Εάν σε όλα αυτά συνυπολογίσει κανείς τις στημένες δημοσκοπήσεις, τον οχετό λάσπης, την παντελή έλλειψη προβολής από τα ΜΜΕ (άραγε δεν είναι υποχρεωμένοι να αφιερώσουν στην Χρυσή Αυγή τον τηλεοπτικό χρόνο που της αντιστοιχεί;), τότε εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα ότι  φοβούνται! Φοβούνται γιατί δεν μπορούν να ανακόψουν την ανοδική της πορεία, γι’αυτό και την πολεμούν. Εμείς από την μεριά μας συνεχίζουμε να την  στηρίζουμε μέχρι την νίκη.

Γ.Ε.

Άνανδρη επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-martiou-2014#ixzz2vk9sEYXm

Exit mobile version