Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ανατριχιαστικό το λογύδριο του γνωστού στην Γερμανία συγγραφέα Δήμου, αφού γράφει στα γερμανικά και είχε ” τιμητική πρόσκληση για δείπνο'” από τον Γερμανό Γκάουκ, τον Γιοακίμ που έκλεισε το μετρό για χάρη του η αστυνομία κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και ταλαιπωρήθηκαν Έλληνες πολίτες, αυτόν που ο Παπούλιας συνόδευσε στα Γιάννενα και την συναγωγή….. ξεχνώντας να του πει τι τραβούν σήμερα εξ αιτίας των Γερμανών οι Έλληνες!!! Δεν θα σχολιάσω το λογύδριο του νεοταξίτη ποταμίτη, άνευ εθνικής ταυτότητας συγγραφέα, γιατί είναι ατιμωτικά για την Ελλάδα τέτοια λογύδρια και ο λαός θα τον κρίνει, αλλά λυπάμαι που ένας δεν βρέθηκε να του πει από τους συνομιλητές του ότι για την Μακεδονία κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους και αρκετοί ακόμη θυμούνται και δεν ξεχνούν ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Ίσως να έχει απαλείψει από την μνήμη του ο γνωστός συγγραφέας στην Γερμανία και άλλες χώρες-πλην της Ελλάδος- μάχες ηρώων, θανάτους ηρωικούς όπως του Π. Μελά και την απελευθέρωσή της Μακεδονίας μας από βαρβάρους και την οποία οφείλουν σε Έλληνες με ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Ίσως ακόμη να μας πει σε άλλη παρουσίαση ότι ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έκανε ιμπεριαλιστική και κατακτητική εκστρατεία ξεχνώντας την παγκόσμια προσφορά του ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ.

Πλησιάζει η 25η Μαρτίου αλλά, δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν για παγκοσμιοποίηση, κατάλυση συνόρων, ενωμένη Ευρώπη και “αγνοούν” την Ελληνική Ιστορία. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που γνωρίζουν ότι η πατρίδα δεν είναι μια αφηρημένη έννοια αλλά έχει ιστορία που της δίνει ταυτότητα. Αιώνων ιστορία με νικηφόρα πορεία, πολιτισμό και προσφορά στην ανθρωπότητα. Είναι εκείνοι που θυσιάζουν τη ζωή τους για μια Ιδέα, για μια καλύτερη πατρίδα, είναι αυτοί που δεν προσκυνάνε τους “βαρβάρους” με αντίτιμο χρήμα και καλή ζωή και αγωνίζονται να αποδείξουν στον σκοταδισμό του 21 ου αιώνα ότι υπάρχουν λαοί με ταυτότητα, εθνική συνείδηση και ιστορία με Ήρωες, χωρίς να είχαν ποτέ ιδανικά τα οικονομικά συμφέροντα. Είναι οι γενιές απογόνων ηρώων και οι σημερινοί ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ… Παρόντες, να διαφυλάττουν μνήμη, ιστορία, πατρίδα ,φυλή!!. Είναι οι φυλακισμένοι Αρχηγός μας και οι βουλευτές μας και όσοι πιστεύουν ακόμη στα ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΠΟΙΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Λ.Δ.

Νέο καρφί από την Πιπιλή: «Τσιγκούνης ο Σαμαράς»

Ό αντάρτης υποψήφιος της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ότι αποτελεί ανάχωμα για να μην καταλήξει όλος ό όγκος των ψηφοφόρων του κόμματος του στην Χρυσή Αυγή. Ό λαός της Αθήνας θα πηδήξει το ανάχωμα του κου Κακλαμάνη και θα αναδείξει επιτέλους έναν πραγματικό Έλληνα άντρα Δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη. Βαρεθήκαμε να είναι η αρχαιότερη πρωτεύουσα του κόσμου στρατόπεδο λαθρομεταναστών, αντεξουσιαστών, αστέγων και να έχει με Δημάρχους σαν τον Κακλαμάνη και τον Καμίνη σαν σημαντικότερο γεγονός το GAY PARADE FESTIVAL.

Π.Ρ.

Γιάννης Λαγός: Πιστός μέχρι τέλους στους Συναγωνιστές και στην Ιδέα

Καθώς τις τελευταίες μέρες γίναμε θεατές των πρωτοφανών διαδηλώσεων στην Ουκρανία, που οδήγησαν σε δεκάδες θανάτους  και  είχαν ως αποτέλεσμα την ανατροπή του προέδρου Γιανουκόβιτς εύλογα αναρωτηθήκαμε πως ξεκίνησαν αυτά τα γεγονότα. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν πριν από λίγους μήνες  ο Ουκρανός πρόεδρος αρνήθηκε  να υπογράψει την εμπορική σύνδεση της χώρας του με την Ευρωπαϊκή Ένωση θέλοντας η χώρα του να εξακολουθεί να μείνει προσδεδεμένη  με το ρωσικό άρμα! Από τότε ξεκίνησαν οι αντιδράσεις του κόσμου, που με την πάροδο του χρόνου, εξελίχθηκαν σε μεγάλες κινητοποιήσεις και κορυφώθηκαν τις τελευταίες μέρες με τις αιματηρές διαδηλώσεις!  Όμως, όπως  έγινε ευρύτερα γνωστό πολλοί θάνατοι των διαδηλωτών προήλθαν από ελεύθερους σκοπευτές!!

Φημολογείται λοιπόν ότι οι εν λόγω σκοπευτές ήταν όργανα των δυτικών κέντρων εξουσίας ,που υποκίνησαν τις εξεγέρσεις για να ανατραπεί η πολιτική εξουσία προκειμένου να ανήκει η Ουκρανία στη σφαίρα επιρροή τους!! Έτσι, λοιπόν μετά τις υποκινούμενες εξεγέρσεις που έλαβαν χώρα στην Τυνησία  και στην Αίγυπτο, με απόρροια την ανατροπή των κυβερνήσεων των χωρών  αυτών, καθώς  και
στην ενίσχυση των αντικαθεστωτικών δυνάμεων στη Λιβυή, με στρατιωτικό υλικό και έμψυχο δυναμικό που έκρινε κατά μεγάλο βαθμό την έκβαση του πολέμου υπέρ αυτών, από τις δυτικές δυνάμεις της
παγκοσμιοποίησης  είχαμε   ένα ακόμη άλλο επεισόδιο, που δυστυχώς όπως διαφαίνεται δεν θα  είναι το τελευταίο, στο έργο της  προσπάθειας ελέγχου όλων των κυβερνήσεων από τους παγκόσμιους εξουσιαστές!!

Σ.Α.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο: Λαοθάλασσα στην Χρυσή Αυγή, τρεις και ο κούκος στον Σύριζα!

Καλημέρα συναγωνιστές. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος το βράδυ των εκλογών με το κατάντημα των δημοσκοπικών εταιρειών, των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως και του άθλιου πολιτικού κατεστημένου που όλοι αυτοί προσπαθούν να συντηρήσουν με νύχια και με δόντια. Μας περνάνε για τυφλούς και ηλιθίους όταν προσπαθούν να μας πείσουν για τα ποσοστά των κομμάτων και υποψηφίων, όπως αυτοί προσπαθούν να τα παρουσιάσουν. Όλοι μας καθημερινά βλέπουμε την θερμή υποδοχή του κόσμου σε συναγωνιστές – υποψηφίους όπως ο υποψήφιος για την δημαρχία της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης. Ποιος άλλος υποψήφιος θα τολμούσε να κατέβει στην αγορά της Αθήνας και να μην τον πάρουν με τα λάχανα; Ποιος άλλος υποψήφιος, άλλου πολιτικού χώρου, θα τολμούσε να έρθει σε επαφή με τους πολίτες και να μην εισπράξει την λαϊκή αγανάκτηση; Όλοι εμείς που ζούμε στον καθημερινό κόσμο γνωρίζουμε την αλήθεια και το βράδυ τον εκλογών θα την μάθουνε και αυτοί.

Ε.Β.  

“Εταιρεία δολοφόνων” η χούντα του Μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα Συνέλληνες. Σας γράφω για να εκφράσω την αγανάκτηση μου για τις άθλιες προσπάθειες ποινικοποίησης της ελεύθερης φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ακούγονται φωνές ακόμα και από την αριστερά για το αβάσιμο της όλης ελεεινής προσπάθειας. Όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το «συνταγματικό τόξο» καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταργήσουν το Ελληνικό Σύνταγμα και να θέσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα εκτός της εκλογικής διαδικασίας, μέσω της ποινικοποίησης του αντιπάλου. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς που αποσκοπούν όλες αυτές οι ενέργειες. Δεν μπορούν να πολεμήσουν με κανέναν άλλο τρόπο την Χρυσή Αυγή, έχουν αποτύχει παταγωδώς όλες οι προσπάθειες κατασυκοφάντησης και προπαγάνδας εναντίων των Ελλήνων Εθνικιστών και έτσι επιλέγεται ως ύστατη λύση η αντισυνταγματική και παράνομη προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου ο πολιτικός τους αντίπαλος. Όλοι εμείς οι ψηφοφόροι, που καθημερινά γινόμαστε και περισσότεροι, θα δώσουμε την απάντηση που τους ταιριάζει, νόμιμα, συνταγματικά, μέσω της εκλογικής διαδικασίας.

Δ.Κ.

Συγκέντρωση οργής των ομολογιούχων εναντίον Σαμαρά-Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-13-martiou-2014#ixzz2vnNrbCLN

Exit mobile version