Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πιερία, Κρύα Βρύση, Σπάρτη

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών παρακολούθησαν βιντεοπροβολή με θέμα τις πολιτικές δραστηριότητες της άνω τοπικής οργάνωσης το τελευταίο διάστημα.Πολιτικές εξορμήσεις στα διόδια, ενημερωτικές δράσεις στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και διάφορες πολιτιστικές  και φιλανθρωπικές δραστηριότητες, αποδεικνύουν ότι τα μέλη και οι φίλοι της Τ.Ο. Αθηνών είναι σε καθημερινή εγρήγορση για την διάδοση των ιδεών του Κινήματος μας στον Ελληνικό λαό.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Τ.Ο. Πιερίας: Όχι στα χαράτσια – Όχι στην φορομπηχτική πολιτική της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου 

Σε συνέχεια των δυναμικών παρεμβάσεων της Χρυσής Αυγής στην Κεντρική Μακεδονία, ενάντια στα χαράτσια και την φορομπηχτική πολιτική, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πιερίας πραγματοποίησε την Δευτέρα διαμαρτυρία μπροστά από τα γραφεία της ΔΕΗ Κατερίνης, διανέμοντας ταυτόχρονα ενημερωτικό υλικό. Από τις αντιδράσεις των κόσμου είναι φανερό πως είναι πλέον δεδομένη η υποστήριξή του προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αφού σε ποσοστό άνω του 70% έπαιρνε το πολιτικό ενημερωτικό υλικό και προσπαθούσε να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τον αγώνα. Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πλήθος φίλων και υποστηρικτών του κινήματός μας αλλά και απλών περαστικών, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να μάθουν από κοντά τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος όροφος
Τετάρτη & Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Κρύα Βρύση: Η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους πέφτει στο κενό 

Παρά την προσπάθεια κράτους και παρακράτους να ποινικοποιήσουν ακόμη και την παρουσία των Ελλήνων στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, δεκάδες Συναγωνιστές έδωσαν και αυτό το Σάββατο μια ηχηρή απάντηση στις παράνομες μεθοδεύσεις της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου με την μαζική προσέλευση τους στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας. Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Χλωρίδης έκανε τιμητική αναφορά στην μνήμη του Εθνικιστή φοιτητή Μίκη Μάντακα που δολοφονήθηκε άνανδρα από Ιταλούς κομμουνιστοσυμμορίτες. Όσο και να προσπαθούν τα φερέφωνα του καθεστώτος και οι επίορκοι δικαστικοί να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες, αυτοί πυκνώνουν συνεχώς τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Απόδειξη τα δεκάδες γραφεία που πλημμυρίζουν καθημερινά από χιλιάδες συμπατριώτες μας. Οι ομιλίες έκλεισαν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Τ.Ο. Σπάρτης – Διήμερο παρουσιάσεων στη Λακωνία

Το Σάββατο 8 Μαρτίου αλλά και την Κυριακή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη κου Δολτσινιάδη Δημητρίουσε αρκετές περιοχές της Λακωνίας με πρώτη στάση την Σπάρτη, όπου στα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης ο γραμματέας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κος Ορφανάκος Γιώργος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τόσο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη όσο και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχηκο Δημακόγιαννη Γιώργο.

Οι υποψήφιοι, άριστοι γνώστες της ιστορίας και των προοπτικών της περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικότερα της Αντιπεριφέρειας Λακωνίας ειδικότερα, ανέλυσαν το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο και υπέδειξαν τα έργα και τις διαδικασίες που πρέπει πρωτίστως να υλοποιηθούν ώστε η Πελοπόννησος να ανακτήσει την αίγλη και την βαρύτητα που της αρμόζει τόσο σε σχέση με την ιστορία της όσο και σε σχέση με τις προοπτικές εκμετάλλευσης των πόρων της.

Η επόμενη επίσκεψη του επιτελείου έλαβε χώρα στο βυζαντινό Γεράκι, όπου πλήθος κόσμου περίμενε σε κατάστημα. Εκεί και πάλι αναλύθηκε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής με έμφαση στα αγροτικά – κτηνοτροφικά ζητήματα τα οποία απασχολούν περισσότερο την ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Γερονθρών.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε επίσκεψη στο χωριό της Στεφανιάςόπου και πάλι πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία μας σε κατάστημα της περιοχής. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας και ιδιαίτερα για το τι περιμένει τον έλληνα αγρότη και φορολογούμενο μετά τις εκλογές, αν επικυρωθούν μέσω της εκλογικής επιτυχίας οι πολιτικές καταλήστευσης της πατρίδας και των πολιτών από τη συγκυβέρνηση του μνημονίου.

Οι παρουσιάσεις του Σαββατοκύριακου έκλεισαν με μια πολυπληθή συγκέντρωση σε χώρο της Σκάλας, όπου οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που απασχολούν της περιοχή και τις προτάσεις που παρουσιάζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ με έμφαση στα αγροτικά ζητήματα, και πιο συγκεκριμένα για τη διασφάλιση καλών τιμών για τα προϊόντα αφενός αλλά και για την απορόφηση τους από την αγορά αφετέρου, αλλά και για ζητήματα ασφάλειας των πολιτών καθώς η Σκάλα όπως και άλλες περιοχές της Λακωνίας μαστίζεται από την εγκληματικότητα των γνωστών ευπαθών ομάδων.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και το Λακωνικό επιτελείο της θα βρεθεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο σε περιοχές της Λακωνίας, των οποίων το πρόγραμμα των επισκέψεων θα αναρτηθεί σε λίγες μέρες.

ΣΠΑΡΤΗ:
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Τηλ.: 6970365496

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh8#ixzz2vqNFgy69

Exit mobile version