Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρέ τι κάνει ο άνθρωπος για 8.000 ευρώ!!!


Να νομιμοποιηθούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα. Αυτό ζήτησε με λίγα λόγια, για άλλη μία φορά η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, διά στόματος της βουλευτού κ.Ιωάννας Γαϊτάνη.
Διαβάζοντας ή ακούγοντας τέτοιες δηλώσεις, ο κάθε νοήμων άνθρωπος θα αναρωτιόταν δύο πράγματα: ή ότι η εν λόγω κυρία δεν ξέρει τι λέει, ή ότι έχουν αλλάξει οι νόμοι παγκοσμίως.
Όμως οι νόμοι δεν έχουν αλλάξει. Για να ταξιδέψει κανείς σε κάποια άλλη χώρα χρειάζεται οπωσδήποτε διαβατήριο ή ταυτότητα, και σε αρκετές περιπτώσεις και άδεια εισόδου (βίζα). Αλλά και στην περίπτωση πού κάποιος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ταξιδεύει σε άλλη χώρα της Ευρώπης, εισέρχεται από τά σύνορα, νομίμως, αφού επιδείξει τά ανάλογα ταξιδιωτικά έγγραφα, και αφού δηλώσει στις αρμόδιες αρχές για ποιο λόγο εισέρχεται στην χώρα.
Αυτά ισχύουν στις δυτικές χώρες. Αλλά και στις χώρες της Ανατολής, τά ίδια ισχύουν. Μόνο πού εκεί τά πράγματα είναι ακόμη πιο αυστηρά.
Καταθέτοντας τις προσωπικές μου εμπειρίες θα ενημερώσω την κ.Γαϊτάνη, ότι για παράδειγμα, για να μπώ στο Βιετνάμ χρειάσθηκαν δύο άδειες εισόδου. Μία την οποία έλαβα στα χέρια μου δύο εβδομάδες πρίν ξεκινήσω το ταξίδι μου, και μία δεύτερη η οποία μού δόθηκε με την άφιξή μου στο Βιετνάμ. Η άδεια εισόδου στην χώρα περιλάμβανε πληροφορίες σχετικά με τά διαφορετικά μέρη τά οποία επρόκειτο να επισκεφθώ, σε ποια ξενοδοχεία επρόκειτο να μείνω, καθώς και την ημερομηνία αναχώρησής μου.
Η συγκεκριμένη άδεια εισόδου ήταν απαραίτητη προϋπόθεση όχι μόνο για την είσοδό μου στο Βιετνάμ, αλλά και για την Συρία, τον Λίβανο, την Ιορδανία, την Τυνησία, την Αίγυπτο, το Μαρόκο, την Σρί Λάνκα, το Νεπάλ, την Ρωσία και άλλες πολλές χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για την Ινδία μάλιστα, ή αίτηση άδειας εισόδου ήταν ένα έντυπο δύο σελίδων όπου όφειλα να καταγράψω λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους ζητούσα να επισκεφθώ την χώρα. Μού ζητήθηκε να δώσω στοιχεία του επαγγέλματός μου, καθώς και της οικογενειακής μου κατάστασης, ενώ συγχρόνως υπήρχε το ερώτημα αν πήγαινα στην Ινδία για να βρώ εργασία ή για να παντρευτώ!!!
Αλλά ως φαίνεται, η Ινδία και οι άλλες χώρες τις οποίες προανέφερα, είναι πιο σοβαρά κράτη από την Ελλάδα. (Ή μήπως να απαλείψω και τον συγκριτικό βαθμό «πιο σοβαρά», και να πώ ότι τά άλλα κράτη είναι σοβαρά;;;)
Ειδικά δε για το Πακιστάν, για τους κατοίκους του οποίοι κόπτεται η κ.Γαϊτάνη, να αναφέρω πώς όταν κάποιος προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ, υπάρχει η επιγραφή «Προσοχή εισέρχεσθε σε ισλαμικό κράτος». Και ο νοών νοείτο.
Θα μπορούσε κάποιος δύσπιστος και κακόπιστος να αντικρούσει τά όσα γράφω, λέγοντας τά κοινότυπα : «μά στις χώρες των καημένων των μεταναστών γίνεται πόλεμος και γι αυτό αναγκάζονται να φύγουν»…. Όχι, κυρία μου, και κύριοι «αντιρατσιστές» και «φιλάνθρωποι», στις χώρες απ’ όπου προέρχονται οι παράνομοι μετανάστες δεν γίνεται πόλεμος. Αλλά ακόμη και αν γινόταν, τότε ο διωκόμενος πληθυσμός θα κατέφευγε σε όμορες χώρες. Δεν θα διέσχιζε, για παράδειγμα, ένας Πακιστανός την μισή υδρόγειο για να καταλήξει στην Ελλάδα, μία χώρα για την οποία δεν έχει καμμία πληροφορία, πόσο μάλλον να γνωρίζει πού βρίσκεται. Θα κατέφευγε άς πούμε, στην Ινδία. Αλλά είπαμε…. Η Ινδία είναι σοβαρό κράτος.
Έτσι, αναλύοντας εν συντομία τι σημαίνει άδεια εισόδου, επανέρχομαι στα δύο αρχικά μου ερωτήματα. Ή ότι η εν λόγω κυρία δεν ξέρει τι λέει, ή ότι έχουν αλλάξει οι νόμοι παγκοσμίως.
Οι νόμοι βεβαίως δεν έχουν αλλάξει κυρία μου. Εσείς όμως, μάλλον ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, όπου ονειρεύεσθε την κατάργηση των συνόρων (αλλά μόνο εσείς), και την νομιμοποίηση των «ταξικών σας αδελφών» όπως ονομάζετε τους παράνομους μετανάστες, κυρίως από τις μουσουλμανικές χώρες.
Εγώ θα σας πρότεινα και κάτι άλλο, για να μην κουράζετε άλλο το χρυσοπληρωμένο με 8.000 ευρώ τον μήνα, μυαλουδάκι σας. Μπορείτε επίσης να νομιμοποιήσετε και όλους τους κατοίκους του Πακιστάν, και έτσι να έχουμε μία πρωτοτυπία στον παγκόσμιο χάρτη.
Την Ελλάδα να λέγεται Πακιστάδα και το Πακιστάν να λέγεται Ελλαδιστάν.
Σκανδαλή Φωτεινή
Εκπαιδευτικός

Σχόλιο Κ.Ε:

Αγαπητή κ. Σκανδαλή Φωτεινή, αν ήταν μόνο τα 8.000 καλά θα ήτανε… Όμως πολύ φοβούμεθα ότι τα χρήματα τα οποία λαμβάνουν όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των δυστυχισμένων όντως αυτών ανθρώπων είναι πολύ περισσότερα!

Θέλουμε να θυμίσουμε και στους αναγνώστες μας ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, όποτε του δινόταν βήμα δημόσιο κατήγγειλε τις ΜΚΟ, οι οποίες κρύβονται πίσω από κάθε προστάτη αυτών των φουκαράδων παράνομων μεταναστών.

Οι ΜΚΟ, οι οποίες ως γνωστόν, είναι ο πολιορκητικός κριός της “παγκοσμιοποίησης”, του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου και συγκεκριμένα της open society του Τζωρτζ Σορός και διαθέτουν ατέλειωτα κονδύλια σε όλους αυτούς τους πρόθυμους “ευαίσθητους” αντιρατσιστές! Εδώ δεν ενδιαφέρονται για την εξαθλίωση των Ελλήνων και θέλουν να μας πείσουν ότι για την ψυχή της μάνας τους ψυχοπονάνε για τους παράνομους μετανάστες,οι οποίοι έρχονται εδώ για να διαφύγουν στην Ευρώπη;  Και ακριβώς επειδή τα κονδύλια είναι πολύ μεγάλα και η ‘κονόμα ατέλειωτη και για αυτό και δεν τους αφήνουν να φύγουν προς στην Ευρώπη, αλλά τους κρατάνε με το ζόρι στην Ελλάδα μας!

Θα παραφράσουμε λοιπόν την γνωστή φράση από τον ελληνικό κινηματογράφο και θα πούμε: “Είναι πολλά τα λεφτά Φωτεινή…”!

 

Exit mobile version