Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

xamail-letter__articleΕντάξει χούντα είναι θα περάσει. Σίγουρα το κυνήγι που κάνουν όλα τα τσοντοκάναλα και οι κρατικοί μηχανισμοί είναι σκληρό και άνισο όμως οι Εθνικιστές όπου και όσοι να είναι δεν μασάνε γιατί η Πατρίδα είναι πάνω από όλους και όλα. Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας αν χρειαστεί να μην παραχωρήσουμε Ελληνικό έδαφος στις ορέξεις των δοσίλογων πολιτικών.

Σ.Κ.

Ανασφάλεια βιώνει ο Έλληνας ναυτικός – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίστε τον αγώνα!!!! Μπορεί τώρα να μας πολεμούν αλλά θα έρθει η στιγμή που εσάς κυρίως τους καθημερινούς εργάτες που παλεύετε καθημερινά για τους Έλληνες, θα σας ευγνωμονούν!!! Αυτά τα λόγια τώρα μπορώ να σας πω γιατί αυτά είναι μέσα από την ψυχή μου!!!! Αυτά μου έμαθε ο πατέρας μου και είμαι περήφανος που αυτά πιστεύω!! Και μην ξεχνάτε ότι οι Έλληνες θέλουν μια λαμπρή πατρίδα αλλά ένα άθλιο κράτος!!!! Δυστυχώς αυτοί είμαστε……!

Δ.Η.

Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την Ρωσία στην Ανατολική Ευρώπη

Ο πανμέγιστος πάλαι ποτέ φωστήρας του “marketing” και του “advertising” Nίκος Δήμου, ο συγγραφέας του “Η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας”, ο νυν άεργος “διανοούμενος” (;) που τα ξέρει όλα, αποφάσισε να ασχοληθεί πλέον “σοβαρά” και με την πολιτική, δια τούτο και αποτελεί ιδρυτικό μέλος του κόμματος “Ποτάμι” με αρχηγό τον νεόκοπο και “ταλαντούχο” παίκτη της κίτρινης “δημοσιοκαφρίας” Θεοδωράκη. Και τι είπε, μεταξύ πολλών άλλων ευτράπελων, “συνεντευξιαζόμενος” στο κανάλι της ανθελληνικής προπαγάνδας (ΣΚΑΪ); 1ον) “Είμαστε υπέρ του διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους”. 2ον) Η FYROM να ονομαστεί όπως θέλει, ακόμα και “Μακεδονία”. 3ον) “Θα συνεργαστούμε με όποιον δέχεται τους ΔΙΚΟΥΣ μας όρους” (!) Κάποιος να του εξηγήσει ότι: 1ον) Αν όντως γίνει αυτός ο διαχωρισμός, τότε πρέπει το Κράτος να μας εξηγήσει από πού θα βρει τα χρήματα για να επιστρέψει την (τεράστια) περιουσία την οποία η Εκκλησία παραχώρησε στο Ελληνικό Κράτος πριν πολλά χρόνια (οι λόγοι γνωστοί, δεν είναι του παρόντος), με αντάλλαγμα την μισθοδοσία του Κλήρου από την πολιτεία, δίκην δημοσίων υπαλλήλων. 2ον) Ο κύριος Δήμου να μας εξηγήσει το εξής: Αν π.χ. εγώ θελήσω ν’ αλλάξω το όνομά μου σε …Νίκος Δήμου και ανοίξω ένα γραφείο “Μarketing & Advertising” και αρχίσω και κινούμαι στην αγορά ως Νίκος Δήμου και αρχίσω και εκμεταλλεύομαι το όνομα και τις όποιες “επιτυχίες” του …Νίκου Δήμου, ο ίδιος ο κύριος Νίκος Δήμου, τι θα έκανε; Θα δεχόταν απροβλημάτιστα τις ενέργειες του ανταγωνιστή του; Θα ενέκρινε (endorse) την ψευδεπίγραφη χρήση του ονόματός του; Ή θα αντιδρούσε με κάθε νόμιμο μέσον; Τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα έκανε ο κύριος Δήμου, επ’ αυτού; Μπορεί να μας απαντήσει; 3ον) Αυτό όμως “κύριε” Δήμου δεν είναι συνεργασία, είναι περίπου …νταβατζιλίκι! Προφανώς ο “κυριος” αυτός αγνοεί την σημασία της προθέσεως “συν” στην λέξη συνεργάζομαι. Αυτοί είναι οι σημερινοί “Έλληνες” “διανοούμενοι”: Ανιστόρητοι, Αγράμματοι, Ασύδοτοι. Με μιά λέξη: Ανθέλληνες! Να τους χαιρόμαστε …

Δημήτριος Γ.Π.
Ένας “δυστυχής” Έλλην

Κάλεσμα ΛΑΣΙΤΑ στους Έλληνες αυτοκινητιστές για στήριξη της Χρυσής Αυγής

Ακούγοντας τον βουλευτή μας κ.Κασιδιάρη στο βήμα της βουλής σήμερα να καυτηριάζει το πολιτικό σύστημα που οδήγησε σε χιλιάδες αυτοκτονίες και σε ανθρωπιστική κρίση όλους μας, καθώς και την επικείμενη δίωξη των χρυσαυγιτών βουλευτών μας κατ εντολή των “περιούσιων”, θυμήθηκα όσα έχω διαβάσει για την νεώτερη Ιστορία μας και αναρωτήθηκα: Ως πότε σε αυτή την χώρα θα επικρατούν οι απατεώνες, κοινώς κομπιναδόροι, στη διοίκηση, στη δικαιοσύνη, στην πολιτική, την θρησκεία; Ως πότε ”εις το όνομα της δημοκρατίας” θα γίνονται εγκλήματα κατά του λαού; Φιλόδοξοι ανίκανοι για διαχείριση έχουν κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα, επιπόλαιοι και αλαζόνες προαναγγέλλουν διώξεις ώστε να μην υπάρχει ελπίδα για τον λαό και να μην ακούγεται η φωνή της αλήθειας. Οργιάζει η κλοπή και η σπατάλη, μένουν ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι και οδηγείται ένας λαός στην υποταγή, την ένδεια, την απελπισία. Θέλουν να μας γυρίσουν στα χρόνια της τουρκοκρατίας και της σκλαβιάς; Θέλουν να μας δημιουργήσουν έριδες μεταξύ μας και το παρακράτος-όπως πάντα- να παρανομεί ανενόχλητο; Αυτό επιδιώκουν και για αυτό όλα τα κόμματα ενώθηκαν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Θέλουν την απόλυτη υποταγή, την σιωπή και την λήθη. Να μην γνωρίζουν οι νέοι το ένδοξο παρελθόν της πατρίδας τους, να είναι οι Έλληνες κυνηγοί της εφήμερης ευημερίας σε μια σάπια κοινωνία με λαθρομετανάστες-αλλόφυλους, κίναιδους που θα μπορούν να παντρεύονται-παραβίαση των νόμων φύσεως και Θεού-!! Θέλουν μια Ελλάδα βυθισμένη στα χρέη την κοινωνική αδικία, το χάος όπου θα επικρατούν νόμοι της ζούγκλας. Όμως…κάποιοι άφησαν τα κόκκαλά τους στον Σαγγάριο και την Αλμυρά Έρημο για ένα όραμα, μια ελπίδα, την Μεγάλη Ελλάδα, που δυστυχώς οι κακοί πολιτικοί και η προδοσία των υποτιθέμενων συμμάχων μας, οδήγησε στην αποτυχία. Κάποιοι πολέμησαν για να έχουμε εμείς μια πατρίδα ελεύθερη, πέθαναν για να μην προδοθούν τα σύμβολά μας, ο Σταυρός, η Σημαία, ο Εθνικός μας Ύμνος.

Ο Αρχηγός μας και 5 βουλευτές είναι στη φυλακή και σύντομα αν επικρατήσει το άδικο θα φυλακιστούν και οι υπόλοιποι. Πάλι η Ελλάδα βιώνει έναν πόλεμο, ακήρυχτο αλλά υπαρκτό. Αν δεν αντισταθούμε, θα  είμαστε συνένοχοι και συνεργοί της δουλείας μας. Τι θέλουμε; Μια Ελλάδα των ολίγων και εκλεκτών που τα εθνικά μας σύμβολα και μνημεία καταπατούνται εις το όνομα της παγκοσμιοποίησης ή μια Ελλάδα αντάξια του ένδοξου παρελθόν της;Όσοι ακόμη είναι προβληματισμένοι για τις επιλογές τους, ας αναρωτηθούν πως θέλουμε να ζήσουμε:: ΩΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ; Δηλώνουν μετανιωμένοι και λένε ότι τους εξαπάτησαν. Δεν διάβασαν καθόλου τα μνημόνια, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ, αλλά τα ψηφίσαν! Ψήφισαν ώστε ο λαός μας να έχει – επειδή τάχα τον αγαπούν-μισθούς, συντάξεις, δημόσια υγειά, κοινωνική ασφάλεια, σχολειά, πανεπιστήμια, αξιοπρεπείς μισθούς, παιδικούς σταθμούς, πρόνοια κλπ-κλπ!!! Δεν περίμεναν, λέει βρε αδελφέ, να γίνουν έτσι τα πράγματα. Είναι μετανιωμένοι, στεναχωριούνται για την κατάσταση, λυπούνται γι’αυτό.. ¨Αλλωστε παρευρίσκονται ως ελεήμονες στα φιλόπτωχα συσσίτια και ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα ! Έλα όμως που εμείς δεν γουστάρουμε να είμαστε πένητες και αυτοί που μας έβαλαν τέτοια λεζάντα και είναι ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστικά όργανα μαζί, να συνεχίζουν να είναι στο κεφάλι μας. Δεν μας είπαν όλοι αυτοί μέχρι τώρα, ΕΝΑ μα ΕΝΑ τρόπο που αντιτάχθηκαν. Ένα ΟΧΙ. Σε ΟΛΑ έσκυψαν το κεφάλι, αν και είχαν δυνατότητα να μιλήσουν και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όμως ΣΙΩΠΗΣΑΝ. ΚΙΟΤΕΨΑΝ. Προτίμησαν την τσέπη τους και την κομματική πειθαρχεία ,έναντι των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!!! Στήριξαν και στηρίζουν ένα σωρό αντισυνταγματικούς και απάνθρωπους νόμους, ψηφίζουν ότι αθλιότητα τους δίνεται κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού και αυτοί χαριεντίζονται και βαυκαλίζονται πάνω από το ρημαγμένο και εξαθλιωμένο κουφάρι του, στο όνομα μιας επικείμενης χρεοκοπίας.

Την κατώτερη τάξη -το κοινώς ονομαζόμενο προλεταριάτο, το έστειλαν στα τάρταρα και στις ουρές των εκκλησιαστικών και επιχορηγουμένων συσσιτίων, που μεθοδικά έστησαν, στηριζόμενοι στην ευσπλαχνία των γειτόνων μας. ΟΧΙ στην δική τους ευσπλαχνία, γιατί αυτοί δεν έχουν τέτοια εντολή. ΑΠΛΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ είναι. Δίνουν που και που και κανένα επίδομα, έτσι βρε παιδί μου, ΙΣΑ –ΙΣΑ για να μην ξεσηκωθούν οι πένητες και άντε πάλι κάνα ευρουλάκι, για καταστολή των μαζών. Η άλλη η γνωστή -πάλαι ποτέ κραταιά- μεσαία τάξη είναι με τα μυαλά στα κάγκελα. Η παλιά ατμομηχανή της οικονομίας μας , της παράγωγης πλούτου ξεδοντιάζεται καθημερινά με αντιδογματικούς καιυπέρμετρους φόρους, εφευρίσκουν οθωμανικά χαράτσια και ότι άλλο σκεφτούν από το προηγούμενο βραδύ και το σερβίρουν με τον υπότιτλο “ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ” που το μόνο που κάνει αυτή την στιγμή είναι να αφήνει κοινωνικά ερείπια και καμένη γη. ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ όμως είναι εδώ, ατάραχοι και μας μιλούν για αυτό το ίδιο ανέκδοτο. Μιλούν για πρωτογενές πλεόνασμα που στοιχίζει ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 3.000.000 ανέργους, 8000 αυτοκτονίες, 500.000 νοικοκυραίους χωρίς ρεύμα και φαγητό και κυρίως δεν δημιουργούν ΕΛΠΙΔΑ για τους νέους που μεταναστεύουν, ενώ συγχρόνως ξεπουλούν τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ. Ξυπνάτε Έλληνες και διώξτε το σύνδρομο της εταίρας με τον νταβατζή που σας διακατέχει Ενώ τρώει ξύλο και της παίρνει τα λεφτά δεν έχει την δύναμη να τον παρατήσει γιατί δεν βλέπει φως και φοβάται Όσο όμως διαρκεί ο φόβος φως δεν θα δεις
ποτέ είσαι καταδικασμένος στο σκοτάδι Πέτα λοιπόν τον ζυγό και ανέπνευσε ελεύθερα 2,5 μήνες έμειναν σκέψου καλά ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   ΠΑΤΡΙΔΑ  ΕΘΝΟΣ  ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ

Χ.Ν.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ εκτροπής από ΔΟΛ: Πολιτικές οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής κατόπιν εντολών ξένων κέντρων εξουσίας

Εκατοντάδες οικογένειες, ανθρώπων του μεροκάματου, βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, σε μια επίδειξη δουλικότητας προς τους μεγαλοεργολάβους, έχει αποφασίσει να πετάξει στον δρόμο ανθρώπους που για ένα ξεροκόμματο εργάζονταν ως καθαριστές, σχολικοί φύλακες και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες. Εκατοντάδες άνθρωποι μένουν άνεργοι, χωρίς να μπορούν να απαντηθούν μια σειρά από φλέγοντα ερωτήματα.Έχουν πάψει να είναι απαραίτητες οι υπηρεσίες που προσέφεραν; Δεν χρειάζονται καθαρίστριες και σχολικοί φύλακες; Ποιος θα καλύψει αυτό το κενό; Μήπως ο στόχος είναι η μεταφορά του έργου από τους εργαζομένους σε  εργολαβίες «φίλων»; Με ποιο κόστος; Εφόσον οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους κλάδους αμείβονταν με βασικό μισθό, πώς θα μπορέσει κάποια εταιρεία να χρεώνει λιγότερα το δημόσιο; Θα είναι αυτό προς όφελος του δημοσίου τελικά ή μήπως είναι και αυτή μία κίνηση με πρόσχημα την εξυγίανση των δημοσιονομικών, ενώ στην ουσία αποσκοπεί να δώσει επιπλέων έργο σε μεγαλοεργολάβους; Τα ίδια ερωτήματα εγείρονται για πολλές από τις καταργήσεις οργανισμών και υπηρεσιών. Ερωτήματα που για κάποιους μένουν αναπάντητα ενώ κάποιοι άλλοι γνωρίζουν και σωπαίνουν.  Στην χώρα που όλα ξεπουλιόνται στους εργολάβους και στις «εταιρείες», η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία, Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος.

Ένα θύμα των εργολάβων

Γ.Ε.

Όνειρα για πτώση της Χρυσής Αυγής κάνουν οι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-14-martiou-2014#ixzz2vtSSLbkq

 

Exit mobile version