Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκάθετος εισαγγελέας και ανακρίτριες προφυλάκισαν Έλληνα Στρατιώτη με “νομικές ακροβασίες”

Η Δικαιοσύνη και οι εφέτες ανακρίτριες έκαναν ακόμη μια φορά επίδειξη προκλητικότητας, αφού δεν σεβάστηκαν ούτε τον Ελληνικό Στρατό ούτε και τον Έλληνα στρατιώτη που καλείται να τον υπηρετήσει ούτε την στολή που φορά. Άσκησαν ποινική δίωξη σε στρατιώτη συναγωνιστή, παραβλέποντας κανόνες, προσπερνώντας διαδικασίες και εισβάλοντας στα «χωράφια» του Ελληνικού στρατού συνεχίζουν το έργο τους και τον θίασο του σάπιου πολιτικού συστήματος το οποίο εκπροσωπούν.

Μάλιστα, οι λόγοι της προφυλάκισης στηρίζονται σε παιδαριώδεις και αστήρικτες αιτιολογίες, αφού αν τις λάβουμε υπόψη, θα καταρρεύσει ολόκληρο το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό γιατί αμφισβητούν τις τηλεφωνικές κλήσεις και συνομιλίες του χρήστη του κινητού αριθμού που η ίδια η έκθεση της αντιτρομοκρατικής έχει καταγράψει.

Όλη σχεδόν η δικογραφία είναι βασισμένη σε κλήσεις και συνομιλίες. Αν αμφισβητούνται οι κλήσεις του ενός εκ των κατηγορουμένων και αυτό προβάλλεται σαν λόγος προφυλάκισης, γιατί να ευσταθούν οι κλήσεις των υπολοίπων; Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος προφυλακίστηκε για τηλεφωνικές κλήσεις από σταθερό μάλιστα τηλέφωνο που ήταν στο όνομα του και ανήκει στην Κεντρική Διοίκηση του κινήματος!

Σαφώς και είναι πια εμφανές το μέγεθος του μένους τους αλλά και της σκευωρίας που έχει καθαρά πολιτικά κίνητρα. Καταργούν νόμους που οι ίδιοι θεσπίζουν, απαξιώνουν τον Ελληνικό Στρατό προφυλακίζοντας στρατιώτες χωρίς στοιχεία και δεν υπολογίζουν τίποτε και κανέναν. Σε ό,τι κάνουν τα ΜΜΕ παρέχουν τα απαραίτητα εργαλεία πλάνης του ελληνικού λαού είτε συγκάλυψη και απόκρυψη όπως την προκειμένη περίπτωση είτε λασπολογία και μαύρη προπαγάνδα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/adikh-profulakish-sunagwnisth-stratiwth-apo-to-dieftharmeno-susthma#ixzz2vxVthaey

Exit mobile version