Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ ανέστησε και το πολιτικό πτώμα του Πάγκαλου!

Η ΝΔ ανέστησε και το πολιτικό πτώμα του Πάγκαλου!

Κάθε μέρα που περνά έρχεται και μια νέα είδηση για να καταδείξει τον πραγματικό ρόλο της ΝΔ, ρόλος που δεν είναι άλλος από το να συντηρεί στην πολιτική ζωή το κλεφτοΠΑΣΟΚ.

Το νέο καρφί στο πολιτικό φέρετρο της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς δεξιάς της καρπαζιάς, το έθεσε ο υπουργός Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος προχώρησε στην παρακάτω κωμικοτραγική κίνηση: αποφάσισε να αναθέσει την εκπροσώπηση της ελληνικής προεδρίας στην Στρατιωτική Επιτροπή της Ε.Ε., στον Θεόδωρο Πάγκαλο!

Η επιτροπή συνεδρίασε στις 12 Μαρτίου στις Βρυξέλλες και ο υπουργός της ΝΔ έκρινε πως καταλληλότερος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει την Πατρίδα μας σ’ αυτή, είναι εις εκ των πρωταγωνιστών της τραγικής νύχτας των Ιμίων και επί χρόνια κορυφαίος υπουργός και στέλεχος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Η απόφαση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τους οποίους κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο θλιβερός πολιτικάντης είχε χαρακτηρίσει «αντιπαραγωγικούς»!

Ο Σαμαράς λοιπόν ανέστησε τον Βενιζέλο, ο Αβραμόπουλος τον Πάγκαλο και εν γένει η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ της μίζας, της διαφθοράς και των μνημονίων. Το ότι η ΝΔ ακολουθεί κατά κεραία τα βήματα του κλεφτοΠΑΣΟΚ οδηγεί αναπόφευκτα και την ίδια στην καταβαράθρωση πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά. Διόλου τυχαία, στελέχη και βουλευτές της ψοφοδεξιάς παράταξης έχουν πέσει σε βαριά κατάθλιψη, μεταφέροντας στα επιτελεία τους και κατά τόπους, την διάλυση του κομματικού μηχανισμού της Συγγρού και την απόλυτη απαξίωση του κόμματος στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν δυνάμεθα παρά να αναφωνήσουμε: κανένας οίκτος στην πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-nd-anesthse-kai-to-politiko-ptwma-pagkalo#ixzz2vzBKQ0Cb

Exit mobile version