Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πρέβεζα, Δυτική Αττική, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Αίγιο

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πρέβεζα, Δυτική Αττική, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Αίγιο

Σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας ‘Όλγας Αχειμάστου με θέμα τα προβλήματα στην Περιφέρεια Αττικής. Η συναγωνίστρια με εκτενή τρόπο αναφέρθηκε στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ότι η μόνη λύση για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η αυτοδιοικητική παράταξη η Ελληνική Αυγή που υποστηρίζετε από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Δράση ενάντια στα χαράτσια και τις πολιτικές διώξεις

Τ.Ο. Πρέβεζας
οδό Μάρκου Μπότσαρη 63, πλατεία Νέσσερη

Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Με τεράστια προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η πολιτική ενημέρωση σε Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο.Ότι και να κάνουν δεν μας λυγίζουν ήταν η πρώτη φράση της ομιλίας και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρότημα,μετά την ενημέρωση ακολούθησε συζήτηση με τον κόσμο,βασικό σύνθημα,καμία ψήφος χαμένη και τόνισε την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων στην εκλογική διαδικασία με την τεράστιας σημασίας διασφάλισης της ψήφου το βράδυ των εκλογών με την συμμετοχή ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.Η τεράστια προσέλευση των Συναγωνιστών αποκαλύπτει αυτό που οι έγκριτοι δημοσκόποι με επιμέλεια προσπαθούν να κρύψουν και να διαστρεβλώσουν,ότι τα εκλογικά ποσοστά στον τομέα της δυτικής αττικής είναι ιδιαίτερα ψηλά και τείνει να κάνει την εκλογική διαδικασία εφιάλτη για τους διώκτες της Χρυσής Αυγής.

Είμαστε εδώ δυνατότεροι από ποτέ με ατσάλινη θέληση πορεύομαστε προς την Νίκη!

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/ τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Καρδίτσας

Στην εσχατιά της Αν.Μεσογείου μια αλύτρωτη πατρίδα μας η Κύπρος,έδωσε και  στα χρόνια του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 τρανά παραδείγματα αυταπάρνησης,φιλοπατρίας και πολεμικής αρετής.Ήταν τότε που οι λεγόμενοι ‘’σύμμαχοι’’ κρεμούσαν ελληνόπουλα,δολοφονούσαν Κύπριους που αγωνιζόταν για ένωση με την Μητέρα Ελλάδα και που δε δίστασαν να φυλακίσουν ακόμη και μνήματα ηρώων. Συνοδοιπόροι τους οι τούρκοι αλλά και κάποιοι ελληνόφωνοι…αυτοί που πρόδωσαν μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Μόσχας την ταυτότητα του Γ.Γρίβα-Διγενή αρχηγού του Αγώνος  στους άγγλους αποικιοκράτες.

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου έγινε στα γραφεία μας ομιλία-βιντεοπροβολή με κεντρικό θεμα την θυσία των Γρ.Αυξεντίου και Ευ.Παλληκαρίδη που τον Μάρτιο του ‘’57 δώσαν την ζωή τους για τρεις μόνο λέξεις ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ

Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 18:00 – 20:00
Τηλ: 24410 73454

Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου

Δεκάδες συναγωνιστών και φίλων προσήλθαν και χθες Τετάρτη στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία ιδεολογικού περιεχομένου από τον συναγωνιστή Ιωάννη (Ξένιο Ζήνωνα) Συκιωτάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ηρακλείου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Δράση της Τ.Ο. Αιγίου ενάντια στα χαράτσια και τις πολιτικές διώξεις

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Αιγίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί έξω από την Δ.Ο.Υ. Αιγίου  και την Δ.Ε.Η μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό και αναρτώντας πανό διαμαρτυρίας  ενάντια στους πολιτικάντηδες και τις Μ.Κ.Ο όπου πληρώνει ο ελληνικός λαός, την ίδια ώρα που η ανεργία στην χώρα μας  ξεπερνάει το 30%. Η έμπρακτη υποστήριξη του κόσμου φάνηκε για ακόμη μια φορά, ζητώντας μας φυλλάδια και εφημερίδες ώστε να ενημερωθούν. Οι ενημερωτικές δράσεις για το καλό της Πατρίδας μας, θα συνεχίσουν σε ολόκληρη την Αχαΐα, δεν μας σταματάει κανένας.

Τοπική Οργάνωση Αιγίου
Αιγιαλέως 62 “Έναντι ΚΤΕΛ”
Τηλ. 6987105281

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh9#ixzz2w0uRrSDW

Exit mobile version