Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τα βαθιά και δυσεπίλυτα προβλήματα του Δυτικού Τομέα Αττικής

Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τα βαθιά και δυσεπίλυτα προβλήματα του Δυτικού Τομέα Αττικής

Του Γιάννη Κυρόγλου, υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικού Τομέα, με την “Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής”

Ο Δυτικός Τομέας στην περιφέρεια  Αττικής, περιλαμβάνει περιοχές που έχουν πληγεί από προβλήματα, όχι μονό τώρα, λόγω της κρίσης την οποία μας έχουν φέρει τα κόμματα που  κυβερνούν,  αλλά και πιο πριν. Οι περιοχές αυτές,  εσκεμμένα αφήνονταν επί μακρόν να υποβαθμιστούν,  όπως όλη η Ελλάδα άλλωστε.

Κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές, η εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση θυμάται  ότι υπάρχουν προβλήματα που αναζητούν λύση. Δυστυχώς, όμως, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μοιραστεί η «πίτα» στους «νταβατζήδες», για να πάρουν και αυτοί την μίζα τους,  δίνοντας έργα βιτρίνας που πληρώνουμε όλοι μας με αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, παραβλέποντας τα προβλήματα ουσίας, ρίχνοντας  στάχτη στα ματιά του απλού ψηφοφόρου. Έργα που  υπόσχονται τα πολιτικά όντα του κομματικού σωλήνα, όντα που στην ουσία  είναι αρεστοί και όχι άριστοι για τις θέσεις που καταλαμβάνουν. Έργα που τα έχουμε πληρώσει πολλές φορές, κατά το παρελθόν, εδώ και δεκαετίες.

Μερικά «ΑΛΥΤΑ» προβλήματα που μαστίζουν τις περιοχές μας – το Ίλιον, η Πετρούπολη, οι Άγιοι Ανάργυροι,  το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η  Αγία Βάρβαρα,  το Χαϊδάρι και το Καματερό- είναι η ανεργία, η εγκληματικότητα, η έλλειψη αστυνόμευσης. Πρόκειται για περιοχές που το φαινόμενο των ναρκωτικών μαστίζει πολλούς συνανθρώπους μας. Εμείς δεν θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην απειλή που υπάρχει ανάμεσα μας, στους χώρους που βρίσκονται τα παιδιά μας, τους  εμπόρους ναρκωτικών. Τα πάρκα και οι πλατείες  είναι γεμάτα σύριγγες, χαρακτηριστικό παράδειγμα το πάρκο Αντώνης Τρίτσης. Ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά πάρκα σε έκταση στην Ευρώπη, είναι εστία μόλυνσης, κατάλυμα διαφόρων λαθρομεταναστών, χώρος υψηλού κινδύνου μετά τη δύση του ηλίου για όποια γυναίκα θελήσει να περάσει από εκεί, αφού μετράμε μέχρι σήμερα κοντά στους 10 βιασμούς, τους τελευταίους μήνες. Το πάρκο Αντώνης Τρίτσης,  θα πρέπει να γίνει στολίδι της Δυτικής Αττικής και πραγματικά πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθησίας, όπως δηλώνει το όνομά του.

Η Ελληνική Αυγή λέει ξεκάθαρα:  Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών! Η θέση αυτή μπορεί να φαντάζει «ακραία» στον μέσο αστό, όμως η αλήθεια είναι ότι η Κοινωνία δεν έχει να διαπραγματευτεί τίποτα με ανθρώπους που,  ομολογουμένως, έχουν εκπέσει της ανθρώπινης φύσεως.

Τα προβλήματα της περιφέρειας είναι μεγάλα, τα μέσα που θα έχουμε ως περιφερειακή διοίκηση μικρά, αφού το φαγοπότι των προηγούμενων ετών ήταν ατελείωτο και η κατασπατάληση του κρατικού χρήματος έχουν φέρει την περιφέρεια σε σημείο να έχει αρνητικό πρόσημο στα ταμεία .

Εμείς  έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι με σύνεση στα οικονομικά και τη σωστή διαχείριση στο έμψυχο αλλά και άψυχο υλικό που διαθέτουμε, παράγουμε πολύ καλύτερο έργο, σε αντίθεση με τους ακριβοπληρωμένους μεγαλοεργολάβους και την παρέα τους.

Στοίχημα ζωής για εμάς είναι να κάνουμε την Ελλάδα κοιτίδα πολιτισμού, όπως της αρμόζει. Φάρος για αυτόν τον Αέναο Αγώνα, οι ψυχές των συναγωνιστών που έφυγαν άδικα από κοντά μας. Μα πάνω απ’ όλα, το άκαμπτο ηθικό του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μέσα από τα κελιά της τιμής.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dytikos-tomeas#ixzz2w5JX3Dld

Exit mobile version