Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξ΄ ιδίων τα βέλη: Ο Καρατζαφέρης αποκαλύπτει ότι η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει την ψοφοδεξιά!

Εξ΄ ιδίων τα βέλη: Ο Καρατζαφέρης αποκαλύπτει ότι η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει την ψοφοδεξιά!

Η σφαγή, η οποία γίνεται στο εσωτερικό της ετοιμόρροπης γαλάζιας πολυκατοικίας, φαίνεται ότι ωθεί ορισμένους ενοίκους να προβαίνουν σε αποκαλύψεις. Όπως ο Καρατζαφέρης, ο οποίος επειδή δεν τα βρήκε με τον Σαμαρά για την επιστροφή του στη ΝΔ τώρα «του τα χώνει» ανελέητα.

Σε συνέντευξή του στην Real News ο Καρατζαφέρης προστίθεται κι αυτός στον κατάλογο εκείνων που παραδέχονται το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό; Ας δούμε τι γράφει η Real News κάτω από τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει», στην συνέντευξη της με τον Καρατζαφέρη: «Για τη Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι ανεβάζει τα ποσοστά της επικίνδυνα. Ωστόσο, ο Γ. Καρατζαφέρης φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται αμιγώς για ψήφο αγανάκτησης. «Αυτή τη στιγμή κάποιοι θέλουν χαμηλά τη Χρυσή Αυγή. Παρ’ όλα αυτά, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Η Χρυσή Αυγή έχει πολλές πιθανότητες να βγάλει περισσότερους ευρωβουλευτές από τη Ν.Δ.»

Ενάντια, λοιπόν, στα «παπαγαλάκια» των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ, ακόμη και τα συστημικά δημιουργήματα, όπως ο Καρατζαφέρης, παραδέχονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς ανεβαίνει και ουσιαστικά θα βρεθεί πιο πάνω από τη ΝΔ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Έτσι, ουσιαστικά, επεξηγείται και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έχει στηθεί η σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ej-idiwn-ta-belh-o-karatzaferhs-apokaluptei-oti-h-chrush-augh-echei-jeperas#ixzz2wEloPYzS

Exit mobile version