Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Την ώρα που ο αποστάτης μετρούσε τα… βαλάντια, σεισμικές συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής σε Ασπρόπυργο και Ρόδο

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξενεί σήμερα καυστικό άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για την αποστασία του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, αλλά και εκτενές ρεπορτάζ για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Ασπρόπυργο και Ρόδο.

Δεν αντέχουν όλοι την μαμά Τερέζα – Φανταστείτε ο Χρυσοβαλάντης να ήταν λοχαγός και να πολεμούσαμε με τους Τούρκους… Προσωπικά δεν ήξερα το παλικάρι. Τον είχα δει μόνο μία φορά στη ζωή μου και για λίγα λεπτά. Ρωτώντας όμως και μαθαίνοντας γι’ αυτόν μου είπαν ότι ήταν μέλος στη Χρυσή Αυγή από το 1996! Άρα ήξερε, γνώριζε, έβλεπε, ένιωθε ότι περπατάει και πάει μέσα στην “εγκληματική οργάνωση”.

Τα θυμήθηκε όμως όλα τώρα. Προφανώς κάποιος του είπε και ενδεχομένως πριν να του είχε δώσει και τον μυστικό κλειδάριθμο της samsonite, ότι είναι άλλο πράγμα να παριστάνεις τον θεωρητικό επαναστάτη που θα αλλάξει τον κόσμο την ώρα που απολαμβάνεις σαλτσωμένη μακαρονάδα και τα διπλόπιττα σουβλάκια και είναι άλλο πράγμα για τις ιδέες σου να πρέπει να φυλακιστείς και ενδεχομένως να χάσεις και τη ζωή σου. Ο  ίδιος άνθρωπος του είπε και το καθοριστικό που συγκλόνισε τον γίγαντα Χρυσοβαλάντη και τον έκανε να πάρει την μεγάλη απόφαση. “Η μαμά Τερέζα γέννησε παιδί μου! Μου είπαν ότι αυτές τις μέρες, έχουν έρθει από την Αμερική και τα ξαδέρφια της. Να ξέρεις λοιπόν ότι στο κελί δεν θα είσαι μόνος σου!”.

Ο Λαρισαίος βουλευτής, ο τιτάνας του εθνικού και πατριωτικού μετώπου, αποφάσισε να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της αστακομακαρονάδας μακριά από την ανήσυχη και ανοιχτομάτα Τερέζα. Μην τον αδικείτε! Οι Τούρκοι πάντως ας έχουν υπ’ όψιν τους πως στον πόλεμο θα είναι παρών. Φτάνει να μην λειτουργούν οι ταβέρνες!

Την ίδια ώρα που ο κοτσίδας μετρούσε τα Χρυσά ΒΑΛΑΝΤΙα της προδοσίας του… Σεισμικές συγκέντρωσεις σε Ασπρόπυργο και Ρόδο από την Χρυσή Αυγή.

Η είδηση ότι ο πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής με μία παιδική και βουτηγμένη σε παραλήρημα ανακοίνωση του, ανεξαρτητοποιήθηκε είναι γνωστή. Τα ερωτήματα φυσικά είναι πολλά, αλλά η απάντηση σε αυτά είναι μία και απλήΟι κατσαρίδες στο κελί είναι ενοχλητικές και προφανώς του δημιούργησαν τρόμο.

Προ του γεγονότος που αφορά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής πρόδωσε φίλους και γνωστούς προκειμένου να μην προφυλακιστεί, αλλά φυσικά να κρατήσει την έδρα του και όλα τα προνόμια που του παρέχει αυτή. Με επίσημη ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή επισημαίνει ότι: “Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη. Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες Έλληνες και καταστρέφει το μέλλον της Πατρίδας μας. Τον καλούμε να παραδώσει την έδρα του στον Ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδας απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς”.

Την  ίδια ώρα όπως φάνηκε, ούτε αυτή η προδοτική φυγή, ούτε όλες οι άλλες διώξεις φόβισαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής και κατέκλυσαν για μια ακόμη φορά εκδηλώσεις-ομιλίες. Στην γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Ρόδου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ‘’Ελληνικής Αυγής για Νότιο Αιγαίο’’. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, Δημήτρης Κουκούτσης και Αντώνης Γρέγος που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου με τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, την έλλειψη ιατρικής φροντίδας και την ενεργειακή αυτονομία.

Στην παρουσίαση μίλησαν: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Σάββας Σπυρίδης, Υπ. Αντιπεριφερειάρχης  Δωδεκανήσου, Αττιτής Νίκος, Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Μαύρος Ευστράτιος, Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (περιφερειακή ενότητα Μήλου) Λύδης Χρήστος, Υποψήφιος Δωδεκανήσου, Βαγγέλης Χριστοδούλου (δικηγόρος), Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δωδεκανήσου, Αγγελόπουλος Μιχαήλ. Όλοι οι υποψήφιοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως ο Αγώνας της ‘’Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο’’ θα είναι νικηφόρος. Στο τέλος όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Την ίδια μέρα το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, μια αίθουσα που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, η ‘’Ελληνική Αυγή για την Αττική’’ παρουσίασε την πρόταση του συνδυασμού για την διαχείριση των απορριμμάτων.

 Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική’’ και κυρίως για το μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που αποτελεί ‘’φιλέτο’’ για τους ιδιώτες μεγαλοεργολάβους. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ιωάννης Κωνσταντινίδης τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές και οι υποψήφιοι της δεν πτοούνται από τις διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, γιατί είναι επιλογή τους να σταθούν με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στον ελληνικό λαό.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης σύμβουλος, Θεόδωρος Τσέλας τόνισε τα προβλήματα που δημιουργούνται στο περιβάλλον από την κυβερνητική αδιαφορία στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηλίας Παναγιώταρος ανέλυσε το όλο ζήτημα, επισημαίνοντας πως η ‘’Ελληνική Αυγή‘’ δεν θα κάνει τα χατίρια των μεγαλοεργολάβων- νταβατζήδων, αλλά θα διαχειριστεί το ζήτημα προς όφελος του ελληνικού λαού.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις , τονίζοντας πως ένας ‘’Ιούδας’’ μπορεί να εγκατέλειψε τον πολιτικό Αγώνα, αλλά εκατομμύρια Έλληνες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω και με μπροστάρη τον Αρχηγό και τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που υφίστανται πολιτικές διώξεις θα δώσουν την μάχη ασυμβίβαστοι μέχρι την τελική Νίκη”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-thn-wra-pou-o-apostaths-metrouse-ta…-balantia-seismik#ixzz2wGE52tdQ

Exit mobile version