Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Δηλώσεις Μετανοίας” στον καιρό του Μνημονίου – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Δηλώσεις Μετανοίας” στον καιρό του Μνημονίου - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην δεκαετία του ’30 (Ιδιώνυμο – Νόμος Ελευθερίου Βενιζέλου), καθώς και στα τέλη της δεκαετίας του ’40 και στην δεκαετία του ’50, ο λαός μας έζησε την εποχή των δηλώσεων μετανοίας και των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων. Αυτήν την εποχή νεκρανάστησε το καθεστώς Βενιζέλου-Σαμαρά με τις ευλογίες και της αριστεράς πλην ολίγων τιμητικών εξαιρέσεων.

Η Χρυσή Αυγή για τα ΜΜΕ των νταβατζήδων της χώρας και των υποτακτικών σε αυτούς τους πολιτικούς είναι το απόλυτο κακό, είναι μία “εγκληματική οργάνωση” χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, χωρίς καμμία δίκη και καταδίκη. Αυτά είναι “λεπτομέρειες” για τους “δημοκράτες”… Είσαι Χρυσαυγίτης; Είσαι ένοχος, είσαι…εγκληματίας!

Όμως το “ανθρωπιστικό” μας σύστημα ήδη κλείνει το μάτι σε όσους προχωρήσουν σε μετάνοια και υποβάλλουν… “δήλωση μετανοίας”! Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να φτιάξουν και σχετική τυποποιημένη δήλωση του τύπου: “αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τον αντισυνταγματικό και εγκληματικό εθνικισμό της Χρυσής Αυγής κλπ.

Αυτή είναι η “δημοκρατία” του Σαμαρά και του Βενιζέλου, στην οποία έχει προσχωρήσει και η “ευαίσθητη” για την ελευθερία των πολιτικών φρονημάτων αριστερά. Έξι ολόκληροι μήνες μιντιακού, πολιτικού και δικαστικού λιντσαρίσματος και η πρώτη δήλωση μετάνοιας είναι στα χέρια τους. Τι κρίμα, όμως, γι’ αυτούς υπάρχουν ακόμη στην “δημοκρατική” μας χώρα αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ… “εγκληματίες“!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwseis-metanoias-ston-kairo-tou-mnhmoniou-to-mhnuma-tou-n.-g.-michaloliak#ixzz2wGMn3a3u

Exit mobile version