Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Καλησπέρα σας, δεν μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η ανεξαρτητοποίηση του κ.αλεξόπουλου, ίσα ίσα μάλιστα το βλέπω από την θετική πλευρά το όλο θέμα, και να σας πω και την αλήθεια ο άνθρωπος δεν μπορούσε να διαβάσει στην βουλή ούτε μισή σελίδα στα ελληνικά, συλλαβιστά τα “πήγαινε όλα”, ο μόνος που δεν μπόρεσα, εγώ προσωπικά ,να παρακολουθήσω έστω μία ολοκληρωμένη δήλωση του, καλή συνέχεια στον αγώνα να είστε γεροί!

Α.Ε.

“Δηλώσεις Μετανοίας” στον καιρό του Μνημονίου – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ό μόνιμος συκοφάντης της Χρυσής Αυγής Κ.Μαρκόπουλος της Ν.Δ. είπε ότι το παράδειγμα της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Αλεξόπουλου θα το ακολουθήσουν άλλοι δύο βουλευτές. Κατ´ αρχήν πως το ξέρει τόσο σίγουρα ότι θα γίνει και κατά δεύτερον αποστάτες βουλευτές είχε πάντα η Ν.Δ. με πρώτον και καλύτερο τον ίδιο αλλά και τον αρχηγό του τον Σαμαρά ο οποίος δεν δίστασε να ρίξει ολόκληρη την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 93.Άς ψάξει να βρει εφιάλτες και προδότες μέσα στο κόμμα του, έχει παράδοση σε αυτό και όχι στην Χρυσή Αυγή που μετά από τόσες διώξεις και συκοφαντίες είναι όρθια και δίπλα στους Έλληνες.

Γιάννης Π.

Τα «Νέα» ξεπλένουν την αποστασία και παρακαλάνε για νέες προδοσίες

Δεν θα μνημονεύσω το όνομά σου, γιατί δεν το αξίζεις… ούτε μας στενοχωρεί το γεγονός ότι πέταξες την ασπίδα, κι άφησες ακάλυπτη την αριστερά της Μόρας… άλλωστε η ασπίδα είναι ήδη σε άλλο χέρι πιο δυνατό και πιο σίγουρο από το δικό σου….. θα σε σκέφτομαι όμως με αηδία κάθε φορά που θα βλέπω βδέλλες και φίδια να πανηγυρίζουν για την αποστασία σου! Ευτυχώς έφυγες νωρίς, γιατί δεν σου άξιζε να ζήσεις αυτά που θα ζήσουν οι Έλληνες Εθνικιστές στο μέλλον!

ΜΑΝΟΣ Λ

Το μήνυμα του Γεώργιου Γερμενή από τα κελιά της Τιμής – ΒΙΝΤΕΟ

Πολλή ενδιαφέρουσα η επιστολή της εκπαιδευτικού, και πολύ ενδιαφέρον το βίντεο. Αυτό αποτελεί τη μόνη περίπτωση όπου είδα και άκουσα τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο να μιλά. Δυστυχώς είμαι στην αλλοδαπή και το διαδίκτυο είναι το μόνον μέσο επαφής μου με την Ελλάδα. Παρά το ότι μέσω you tube και της τηλεόρασης της Χ,Α. παρακολουθώ σχεδόν όλες τις ομιλίες των βουλευτών της, δεν άκουσα ποτέ άλλοτε τον Χρυσοβαλάντη να παίρνει το λόγο δημόσια, μήτε στη βουλή, ούτε στο διαδίκτυο. Η δε ιστοσελίδα του ήταν διαρκώς υπό κατασκευή επί δύο χρόνια! Τώρα καταλαβαίνω τι έκρυπτε πίσω από την μακρόχρονη σιωπή του. Στην ομιλία του αυτή με κατάρες και εξορκισμούς προσπάθησε να αποδιοπομπεύσει την προδοσία που του κατέτρωγε τα σωθικά. Όμως, το μόνο που κατάφερε ήταν να μετατρέψει μέσα του, και μόνο μέσα του, μια πολιτική συγκέντρωση σε μυστικιστική θύελλα. Κι έτσι ο εσωτερικός ψυχικός αναβρασμός του χειροτέρευσε κι εκτοξεύθηκε στα ουράνια του κρανίου του. Μέχρι που ο Αλεξόπουλος εν τέλη έσκασε πολιτικά σαν μπαλόνι και κατέπεσε με τη μούρη πρώτη που στη σύγκρουση της με το χώμα μεταλλάχτηκε σε Αποστάτη. Από πνευματική και ηθική άποψη δεν ήταν δυνατόν να πέσει χαμηλότερα. Σύντομα θα βρωμίζει τον τόπο με τη μπόχα της προδοσίας απ’ όπου κι αν περνά και δεν θα μπορεί πια να συναντά ανθρώπους. Τότε θα καταλάβει τι σημαίνει το ρητό: “την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη ουδείς”. Σαν αντιπαράθεση παρατίθεται ότι ο μεν Χριστός λόγω πλήρους εσωτερικής ηρεμίας και αρμονίας έκανε την Ανάληψη Του. Ο δε Χρυσοβαλάντης λόγω πλήρους εσωτερικής ταραχής και δυσαρμονίας έπαθε την Ανάληψη του Εφιάλτου, δηλαδή τον «επήρε και τον σήκωσε». Με άλλα λόγια δεν θα μπορεί να χαρεί τα “αργύρια” όσα πολλά κι αν είναι, με κανέναν τρόπο οπουδήποτε, κάτι που έγκαιρα κατάλαβε ο Ιούδας. Διότι όπου γης οι κατά γένος Έλληνες επανελληνίζονται και γίνονται φορείς μιας νέας εποχής του Ελληνισμού. Και οι λαοί, διαισθανόμενοι το γεγονός ως τη μόνη σωτηρία τους, ακολουθούν. Έτσι το προαιώνιο Θείο Ελληνικό Φως μεταλαμπαδεύει και σύντομα δεν θα υπάρξει σκοτεινή γωνιά όπου γης για κανένα προδότη να κρυφτεί.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-18-martiou-2014#ixzz2wIr0VqCR

Exit mobile version