Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με εκβιασμούς και ψευδομάρτυρες προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν το σαθρό κατηγορητήριο – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης παρενέβη τηλεφωνικώς στην εκπομπή του Στέφανου Χίου «Μακελειό» όπου προέβη σε βαρυσήμαντες καταγγελίες για τον βρώμικο πόλεμο του συστήματος κατά του νόμιμου πολιτικού αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες κατά την διάρκεια της ανάκρισης ενός πολίτη που έχει καταγγελθεί από γνωστό τραμπούκο και στέλεχος του ΚΚΕ οι εγκάθετες ανακρίτριες εκβιάζοντας τον με την ελευθερία του, τον προέτρεψαν να πει ψέματα ότι πήρε «εντολές» από τον βουλευτή Γιάννη Λαγό για να διαπράξει παράνομες πράξεις.

Προς Τιμήν του ο έντιμος αυτός άνθρωπος που είναι και πατέρας τριών παιδιών απάντησε πως δεν μπορεί να ψέματα και συνεχίστηκε η κράτησή του.

Βέβαια υπάρχουν και άλλες καταγγελίες καταγεγραμμένες με σημεία και τέρατα που πολύ σύντομα θα δημοσιοποιηθούν και θα λάμψει η αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι παίζεται κατά της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-ekbiasmous-kai-pseudomartures-prospathoun-na-stoicheiothethsoun-to-sathr#ixzz2wLpzLPf2

Exit mobile version