Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Όλι Ρεν ξεμπροστιάζει Σαμαρά: απάτη το πρωτογενές πλεόνασμα!

O Όλι Ρεν ξεμπροστιάζει Σαμαρά: απάτη το πρωτογενές πλεόνασμα!

Μετά τις θριαμβολογίες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και τους πανηγυρισμούς των φυλλάδων και των καναλιών του Καθεστώτος για την δήθεν επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, ο εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων έρχεται σήμερα να διαλύσει την απατηλή και κίβδηλη αισιοδοξία, επισημαίνοντας πως το «πρωτογενές» πλεόνασμα της συμμορίας Σαμαρά είναι προϊόν δημιουργικής λογιστικής!

Κι ενώ ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός προέβαινε σε νέες υποσχέσεις και στην αγαπημένη του παροχολογία προς ένστολους και οικονομικά αδύναμους ενόψει βεβαίως των εκλογών του Μαΐου, ο Όλι Ρεν και οι διεθνείς τοκογλύφοι φαίνεται πως αρνούνται να συμμετέχουν στην θεατρική παράσταση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και ουσιαστικά τον βγάζουν στη σέντρα.

Ο αρμόδιος επίτροπος επισήμανε πως η «επιτυχία» του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι πλασματική και μάλιστα τόνισε πως για να παρουσιάσει η κυβέρνηση Σαμαρά τα αποτελέσματα που ήθελε, σκοπίμως απέφυγε να συνυπολογίσει στο έλλειμμα τις χιλιάδες εκκρεμείς αιτήσεις για πρόωρη συνταξιοδότηση. Ως εκ τούτου, σημείωσε ο Όλι Ρεν, οι εκκρεμείς αιτήσεις πρόωρης συνταξιοδότησης δεν θα γίνουν αποδεκτές από την Τρόικα!

Αποδεικνύεται λοιπόν ξεκάθαρα και από επίσημα χείλη των διεθνών τοκογλύφων, πως η Χούντα του Μνημονίου εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό σε απόλυτη συνεργασία με τους καναλάρχες και μεγαλοεκδότες, οι οποίοι συνειδητά και εργολαβικά διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να χαρίσουν λίγους ακόμα μήνες ζωής στο πολιτικό πτώμα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Τέλος της ανοχής στα σκάνδαλα, στη διαφθορά και στα ψέμματα των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αποτελέσει την ταφόπλακα των αντεθνικών και αντιλαϊκών τους σχεδίων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-oli-ren-jemprostiazei-samara-apath-to-prwtogenes-pleonasma#ixzz2wLqmWxRP

Exit mobile version