Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ – ενημερωτικές εκστρατείες σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης

Οι τόνοι λάσπης που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καθημερινά, αποκρούονται από τα τείχη, που ορθώνονται από τις Ιδέες και την Πίστη μας. Η πορεία μας από μία μικρή «οργάνωση» – όπως μας αποκαλούν – σε ένα λαϊκό Κίνημα, που φωνάζει και απαιτεί και μέσα στο κοινοβούλιο όλα αυτά τα οποία πνίγουν τον, συνεχώς, δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, αποδεικνύει πως ακόμη και το πιο όμορφο λουλούδι τρέφεται από τη λάσπη.

Με τα μέσα που διαθέτουμε ενημερώνουμε καθημερινά όλους τους συμπατριώτες μας για τις Θέσεις του Κινήματός μας, αλλά και για την πολιτική και δικαστική σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος μας. Με εγκάθετους δικαστές, εισαγγελείς και ανακριτές να προσπαθούν να σκηνοθετήσουν μία δίωξη με πλαστές κατηγορίες, χωρίς καμία βάση και τα κανάλια και τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων να έχουν πρωταρχικό ρόλο σε αυτήν την «παράσταση», συνεχίζεται η πολιτική καθημερινότητα της χώρας. Όμως, όλοι αυτοί οι εντολείς από το εξωτερικό και οι εν Ελλάδι εντολοδόχοι τους ξεχνούν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πλέον βρίσκεται στην καρδιά του ελληνικού λαού. Οι γραβατοφορεμένοι λασπολόγοι μας έχουν χάσει πλέον την αξιοπιστία τους, αφού είναι όλοι αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση, αλλά επικαλούνται και την ανάπτυξη, που – σύμφωνα με αυτούς – έχει έρθει!

Απέναντι σε δημοσιεύματα κίτρινων φυλλάδων και δελτία ειδήσεων τσοντοκάναλων στεκόμαστε εμείς, αγέρωχοι, με το μοναδικό μας όπλο, που συνάμα είναι και το ισχυρότερο… την Αλήθεια! Καθημερινά σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας απροσκύνητοι Έλληνες και Ελληνίδες διαδίδουν το μήνυμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μήνυμα του Ελληνικού Εθνικισμού.   Η Νομαρχιακή Οργάνωση Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ενημερωτικές εκστρατείες σε κάθε γωνιά του νομού, με σκοπό την ενημέρωση των συμπατριωτών μας για την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλες τις μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις!

Θεσσαλονίκη:

Το Σάββατο 15 Μαρτίου πολυπληθής ομάδα μελών της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μαζική ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο της πόλης. Αρχικά πραγματοποιήθηκε για περισσότερο από μία ώρα διανομή χιλιάδων εφημερίδων και ενημερωτικών φυλλαδίων, στον κόμβο των οδών Λαγκαδά-Μοναστηρίου-26ης Οκτωβρίου. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα οδηγών που σταματούσαν την κίνηση για να μπορέσουν να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό από τους συναγωνιστές. Τα φαιοκόκκινα λάβαρα των Ιδεών μας και τα γαλανόλευκα του Έθνους μας έκαναν κόσμο να σταματά και να μας σφίγγει το χέρι, αλλά και οδηγούς να κορνάρουν σε φρενήρεις ρυθμούς!

Το ενημερωτικό υλικό αποδείχθηκε πολύ λίγο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ζήτηση του κόσμου. Έτσι για την πραγματοποίηση της δεύτερης φάσης της ενημερωτικής εκστρατείας έπρεπε να γίνει ανεφοδιασμός με χιλιάδες φυλλάδια και εφημερίδες!

Συντεταγμένη και με απόλυτη ομοφωνία η ομάδα των συναγωνιστών και συναγωνιστριών προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων σε κάποιους από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. Σημαίες στα χέρια, φυλλάδια να μοιράζονται σε περαστικούς, οδηγούς και καταστηματάρχες και συνθήματα να αντηχούν στον αέρα χαρακτήρισαν το πρωινό του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης. Για ώρες ενημερώναμε τους συμπατριώτες μας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την κάθοδό μας σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες, παρόλες τις μεθοδεύσεις της συγκυβερνήσεως. Φυσικά, πανταχού παρούσα ήταν η αστυνομία, που φρόντιζε να μας αποκλείει κάθε 50 μέτρα με διμοιρίες φοβούμενη μην προχωρήσουμε σε «εγκληματικές ενέργειες». Φυσικά η μεγαλύτερη εγκληματική πράξη στην οποία έχουμε προχωρήσει είναι η ενέργειά μας, του να φωνάζουμε και μέσα στη βουλή την απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων… την απαίτηση για μία Ελλάδα ελεύθερη, αυτάρκη και δυνατή!

Άνθρωποι με χαμόγελο μας φώναζαν στα μαγαζιά τους και έτρεχαν να πάρουν από ένα φυλλάδιο και μία εφημερίδα. Η πορεία κινήθηκε στις οδούς Δωδεκανήσου – Φράγκων – Ιώνος Δραγούμη – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου, όπου και συζητούσαμε για τα μείζονα προβλήματα της περιοχής του ιστορικού κέντρου με καταστηματάρχες και περαστικούς. Εγκληματικότητα, λαθρεμπόριο και φυσικά τα συνεχή έκτακτα «χαράτσια», που ψηφίζει η συγκυβέρνηση αποτελούν τους πυλώνες της υποβάθμισης  της περιοχής, αλλά και γενικότερα της χώρας. Σκοπός της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκστρατείας ήταν να ενημερώσει τους συμπολίτες μας, πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με προμετωπίδα της την Ελληνική Αυγή θα είναι παρούσα στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με σκοπό να δώσει άμεση και οριστική λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.

Μηχανιώνα:

Ομάδα συναγωνιστών από τον τοπικό πυρήνα προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Στους κεντρικότερους δρόμους, σε καφενεία, καταστήματα και σε περαστικούς μοιράστηκαν τα παραπάνω σε εκατοντάδες πολίτες. Η βασικότερη ερώτηση όλων ήταν το πώς θα μπορέσουν να μας στηρίξουν με την ψήφο τους αν προχωρήσει το σύστημα σε παράνομη απαγόρευση των ψηφοδελτίων μας. Οι συναγωνιστές έκαναν σαφές σε όλους πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές οτιδήποτε και αν συμβεί, με τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής και πως οι Έλληνες θα βρουν Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο στα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών. Οι κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μηχανιώνας, αλλά και γενικότερα της περιοχής θα μπορέσουν να στηρίξουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ψηφίζοντας την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στις περιφερειακές εκλογές!

Θεσσαλονίκη:

Δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε πολύωρη διανομή φυλλαδίων στον κόμβο επί των Δικαστηρίων της πόλης. Όπως πλέον είναι συνηθισμένο, ο κόσμος αντιδρά με ενθουσιώδη τρόπο όποτε μας δει στο δρόμο και συνεχώς οι συμπατριώτες μας προμηθεύονται δεκάδες φυλλάδια για να τα μοιράσουν και αυτοί με τη σειρά τους.   Συγκεκριμένα μοιράστηκαν εφημερίδες του Κινήματος και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος για το σύγχρονο ελληνικό πρόβλημα, την δικαστική και πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος μας και θα οδηγήσει σύντομα και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη φυλακή, παράνομα, αντισυνταγματικά και χωρίς κανένα στοιχείο.

Μικρή Βόλβη, Μόδι:

Ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήθηκε από τον πυρήνα Στρυμωνικού κόλπου – Βόλβης στα παραπάνω χωριά, όπου και συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα και προγραμματίστηκε συνάντηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλη Νικόλαο και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Γραικό Φώτιο για να συζητηθούν εκτενέστερα και να προβάλλουμε και τις λύσεις που προτείνει ο συνδυασμός μας.     Τέλος πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές εκστρατείες και στα χωριά του Δήμου Λαγκαδά, Λιτή, Γερακαρού, Αυγή και Σοχό, από τον τοπικό πυρήνα.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα

Πιστοί στην τακτική εβδομαδιαία λειτουργία των γραφείων μας, την Παρασκευή 14 Μαρτίου, είδαμε για μια ακόμη εβδομάδα πλήθος φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής να προσέρχονται για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες, να ενημερωθούν και κυρίως να διατρανώσουν την στήριξη τους προς το Κίνημα και τον Αγώνα που δίνουμε για την απελευθέρωση του λαού και της Πατρίδας από τα πάσης φύσεως και ιεραρχικής βαθμίδας κομματικά τρωκτικά της ψευτο-δημοκρατίας και του συνταγματικού τόξου που τόσα χρόνια λεηλατούν ανενόχλητα την γη μας.

Ο επικεφαλής του Πυρήνα μας έκανε μια σύντομη αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις της εβδομάδας που πέρασε εστιάζοντας κυρίως στις προσπάθειες της χούντας του μνημονίου να στηθούν, από κάποιους ξεπουλημένους δικαστικούς – υπηρέτες ενός φαύλου καθεστώτος – νέες διώξεις κατά των Συναγωνιστών βουλευτών και του Κινήματος μας γενικότερα, ακολουθώντας προφανώς τις εντολές που, πρόσφατα, τα μέλη της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής έδωσαν στους επικεφαλής του κλεπτοκρατικού τόξου με τους οποίους συναντήθηκαν.

Στην συνέχεια ακολούθησε μια συγκινητική και γεμάτη με εθνικιστική υπερηφάνεια, ομιλία από την Συναγωνίστρια Ρ.Τ. για την ζωή και την θυσία του 17χρονου μάρτυρα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Ενός αληθινού αγωνιστή , ενός αληθινού επαναστάτη , που έδωσε την ζωή του για τον υπέρ της Πατρίδος αγώνα, αντικρίζοντας με θάρρος, χαμόγελο και λεβεντιά την αγχόνη των αποικιοκρατών.

Για εμάς , τους Έλληνες Εθνικιστές, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης θα είναι για πάντα ένα πρότυπο ασυμβίβαστου αγώνα, ηρωισμού και θυσίας απέναντι σε κάθε τύραννο που θα προσπαθήσει να καταπατήσει τις Ηθικές μας Αξίες και τις Ιδέες μας.

Συνεχίζουμε απροσκύνητοι τον αγώνα και ανεβαίνουμε , μια γροθιά με τον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές μας, τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην λευτεριά και στην Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή 16 Μαρτίου, κλιμάκιο συναγωνιστών μας επισκέφθηκε την περιοχή Κάτω Κορακιάνα, τοποθεσία όπου βρίσκεται το ιδιαίτερης πολιτιστικής αξίας Καστέλλο καθώς και το παράρτημα Κέρκυρας της Εθνικής Πινακοθήκης. Περισσότερο γνωστό σαν «Καστέλλο», λιγότερο γνωστό σαν «Βίλλα Μιμπέλη» και ακόμα λιγότερο γνωστό σαν «Πύργος των Πολυλάδων», μέσα σε πυκνή δασική έκταση 76 στρεμμάτων, βρίσκεται ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια του νησιού μας.

Η χρόνια αναλγησία και αναποτελεσματικότητα του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν αφήσει αυτό το πολιτιστικό μνημείο ασυντήρητο να υφίσταται τη φθορά του χρόνου και τίποτα δεν θυμίζει τις παλαιότερες μέρες.

Έρχεται όμως τώρα η κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα  και μετά το ξεπούλημα του Ερημίτη, προχωράει στο ξεπούλημα του Καστέλλο μέσω του ΤΑΙΠΕΔ χαρακτηρίζοντας το μάλιστα στην σχετική προκήρυξη διαγωνισμού ως …αποθήκη έργων τέχνης, μη γνωρίζοντας φυσικά ότι εκεί λειτουργεί το παράρτημα Κέρκυρας της Εθνικής Πινακοθήκης.

Από την σχετική προκήρυξη προκύπτει ότι η πιθανή ιδιωτικοποίηση μιας έκτασης 76 στρεμμάτων απείρου φυσικού κάλλους θα οδηγήσει σε μια νέα τσιμεντοποίηση της ήδη βεβαρημένης περιοχής.

Ο σεβασμός στη Φύση είναι η βασική Αρχή στην κοσμοθεωρία του Εθνικισμού και επιβάλλει να αντιταχθούμε στις καταστρεπτικές, για το φυσικό περιβάλλον, πρακτικές της σύγχρονης οικονομικής ολιγαρχίας και αποστρεφόμενοι την τσιμεντοποίηση να αντιπαραβάλλουμε πόλεις γεμάτες πράσινο.

Η δική μας πρόταση επικεντρώνεται, συνοπτικά,  στην αναπαλαίωση και συντήρηση του Καστέλλο , την χρήση του ως χώρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων και μόνο, και φυσικά, με πνεύμα σεβασμού προς την Φύση, στην απαραίτητη προστασία του φυσικού τοπίου με παράλληλη ανάδειξη του με την δημιουργία επισκέψιμου πάρκου αναψυχής.

Παράλληλα προχωρήσαμε σε διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και εφημερίδων του Κινήματος στις καφετέριες της περιοχής καθώς και στις εκεί κατοικίες.

Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους κατοίκους της περιοχής και να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο, τονίζοντας πως εμείς οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουμε υπερήφανοι τον δίκαιο Αγώνα για την Πατρίδα και τον λαό δίχως να λυγίζουμε από φόβο ή  τις απειλές του καθεστώτος.

Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται κάθε Δευτέρα οι ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου στα γραφεία μας.

Κάθε Δευτέρα οι συμπολίτες μας έχουν την ευκαιρία να μάθουν την Χρυσή Αυγή για αυτό που πραγματικά είναι και όχι για αυτό που την παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος διαβάζοντας από το βιβλίο του Αρχηγού μας ”ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ” εξήγησε όλες τις πτυχές για το πώς βλέπει η Χρυσή Αυγή την θέση του  Έλληνα και της Ελλάδας στην Ευρώπη. Ότι δηλαδή δεν θέλουν αυτοί που μας εξουσιάζουν και μας εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια δίνοντας μας την ψευδαίσθηση της Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας. Ο Συναγωνιστής στην διάρκεια των ομιλιών του τόνιζε ότι το βιβλίο αυτό γράφτηκε το 1992 όμως αναφέρονται μέσα σε αυτό καταστάσεις που νομίζεις ότι γράφτηκε το 2014. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάνει ούτε βήμα πίσω στις θέσεις της και πολλά χρόνια πριν δημιουργηθούν ”πατριωτικά” αναχώματα, φώναζε για τα προβλήματα που βιώνει σήμερα η χώρα μας.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ και διαβάζοντας τον τίτλο αυτόν καταλαβαίνουμε και τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί κάποια ξένα κέντρα εξουσίας δεν θέλουν το κίνημα μας στην Ευρωβουλή. Διότι δεν θέλουν ούτε Μεγάλη την Πατρίδα μας αλλά και ούτε Ελεύθερη την Ευρώπη!

Αυτό που φοβάται περισσότερο από όλα το σάπιο σύστημα, είναι αυτό που αφυπνίζει και δημιουργεί ένα οχυρό στις αξίες, στο ήθος και στην εθνική συνείδηση. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την ιδεολογία μας. Αυτή που τρέμουν περισσότερο από όλα, την Ιδέα μας, την πίστη μας στα όσια και τα ιερά της πατρίδας μας. Είναι απολύτως λογικό να μας τρέμουν αυτοί που δεν έχουν Όσιο και Ιερό.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Η «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία» στην Ημαθία

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής» στο Μακροχώρι Ημαθίας, παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών και Φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την «Ελληνική Αυγή», Συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την «Ελληνική Αυγή», Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης καθώς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, νωρίτερα το απόγευμα, πολυπληθής ομάδα Συναγωνιστών έκανε εκτεταμένη διανομή εφημερίδων του κινήματός μας, οι οποίες έγιναν δεκτές με μεγάλο ενθουσιασμό από το σύνολο σχεδόν του κόσμου, ο οποίος ζητούσε επιπλέον φύλλα για να τα μοιράσει σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Βασίλειος Τσιούλης, ο οποίος παρουσίασε τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές και αναφέρθηκε στις άθλιες μεθοδεύσεις των επίορκων δικαστικών, προκειμένου να «στοιχειοθετήσουν» τις παντελώς ανυπόστατες, άδικες και αβάσιμες κατηγορίες εναντίον των προφυλακισμένων Συναγωνιστών μας, εκβιάζοντας Συναγωνιστές με αντάλλαγμα την προσωπική ελευθερία τους. Προχώρησε σε μια γενική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της «Ελληνικής Αυγής» και τόνισε πως μόνο με αδιάκοπο αγώνα θα επέλθει η πολυπόθητη Νίκη.

Στη συνέχεια, σε έναν σύντομο χαιρετισμό, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, αναφέρθηκε στον πολιτικό αγώνα που διεξάγεται σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και ιδιαίτερα στην Ημαθία εδώ και αρκετά χρόνια, και ευχαρίστησε όλους τους Συναγωνιστές για την Πίστη και Αφοσίωση που επέδειξαν προς την ηγεσία του κινήματος, παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους. Παρότρυνε όλους να συνεχίσουν ακάθεκτα μέχρι την Νίκη! Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την «Ελληνική Αυγή», Συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, προχώρησε σε μια αναλυτική παρουσίαση των θέσεων της «Ελληνικής Αυγής» για την Κεντρική Μακεδονία. Αναφέρθηκε και στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του νομού, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τις λύσεις που προτείνει η «Ελληνική Αυγή». Εξήγγειλε επίσης την δημιουργία γραφείου καταγραφής προβλημάτων ανά νομό και για όλη την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, για την άμεση επίλυσή τους.

Στη συνέχεια, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να θέσουν τα ερωτήματά τους και ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikh#ixzz2wPOy0q5l

Exit mobile version