Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκλογική πελατεία για την συγκυβέρνηση η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου σχετικά με την νομιμοποίηση των μεταναστών ανέπτυξε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για το μείζον εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας αυτής.

Ο Συναγωνιστής αρχικά τόνισε πως οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν εκτιναχθεί στα ύψη εξαιτίας της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα, αλλά δυστυχώς το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο είναι χαλαρό, το οποίο επιβάλλει αστείες ποινές σε αλλοδαπούς που έχουν διαπράξει βαριά εγκλήματα.

Κατήγγειλε επίσης τη ρατσιστική διάκριση εις βάρος των Ελλήνων εις ότι αφορά τον τομέα της υγείας, υπενθυμίζοντας πως ο πιστός λάτρης του μνημονίου, Γεωργιάδης, αναγκάζει τους Έλληνες φορολογούμενους να πληρώνουν «είσοδο» στα δημόσια νοσοκομεία τη στιγμή που εξαιρεί τους αλλοδαπούς, που μπορούν απολαμβάνουν παροχές εντελώς δωρεάν.

Τέλος, κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση για υποκρισία και πολιτική σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από το νομοσχέδιο, αφού με αυτό παραχωρεί δήθεν ανθρωπιστικά δικαιώματα σε αλλοδαπούς, με μοναδικό γνώμονα να τους χρησιμοποιήσει ως εκλογική πελατεία στο μέλλον, αντιλαμβανόμενη πως ο ελληνικός λαός, αηδιασμένος από τις εξοντωτικές πολιτικές της, της έχει γυρίσει τη πλάτη δια παντός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eklogikh-pelateia-gia-thn-sugkubernhsh-h-nomimopoihsh-twn-lathrometanastwn#ixzz2wSSKSvTy

Exit mobile version