Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Συναγωνιστές καλησπέρα,

Δεν θέλω να το παίξω μετά Χριστόν Προφήτης, αλλά οι πρώην Βουλευτές Αλεξόπουλος και Μπούκουρας από καιρό έδειχναν την εικόνα του ξένου σώματος στην κοινοβουλευτική ομάδα. Μπράβο και πάλι μπράβο να θέσει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον 2ο εκκολαπτόμενο αποστάτη βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Όταν λιποψυχούν στην πολιτκή μάχη, τότε πρέπει ή να παραδίδουν τα όπλα σ’ άλλους μαχητές ή να αποσύρονται χαρακτηριζόμενοι προδότες και ανθρωπάκια του συστήματος. Είναι ανάξιοι λόγου και αναφοράς τέτοια στελέχη στους κόλπους του μοναδικού ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ κόμματος που βασιλεύει στην Ελλάδα. Ας πορευθούν όσοι πραγματικά τολμούν, αξίζουν και είναι πρόθυμοι να δώσουν τον υπέρτατο αγώνα μέχρι το τέλος. Δυστυχώς γι’ αυτούς το (πραγματικό) ποτάμι δεν γυρνάει πίσω.

Φ.Δ.

Επιστολή αναγνώστη: “Καθήκον μας να μην σιωπήσουμε!”

Μεγάλος ο πόλεμος παιδιά…Απαντες οι “Κοινοβουλευτικοί” εναντίον ενός πρωτόπειρου και γεμάτου Πατριωτικού ενθουσιασμού κόμματος που τους “χάλασε” την εικόνα…Ειδικά όταν αυτοί οι νέοι Βουλευτές του συγκεκριμμένου κόμματος της Χρυσής Αυγής, φάνηκαν απειλητικοί γι αυτούς λέγοντας αλήθειες και μόνον αλήθειες. Αλήθειες που δεν είχαν ξανακουστεί στην ανακτορική και πολυτελή Βουλή τους, χαλώντας τους την ησυχία και κυρίως το prestige στα μάτια του λαουτζίκου, αυτών δηλαδή που ψήφιζε όλους αυτους τους Προδότες μέχρι πρότινος…Ενα κοινό σχέδιο αμέσως Εκπονήθηκε… ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να βγούνε απο την μέση…Δεν ήταν δυνατόν να “χαλάσει” με τίποτα το Κοινοβουλευτικό σύστημα που ξεζούμιζε τόσα χρόνια την Ελλαδίτσα… Καλή η Ελλαδίτσα αλλά για ΟΛΙΓΟΥΣ.. Παράδεισος η πατρίδα μας αλλά μόνον για γόνους Πολιτικών Τσιφλικάδων και προσωπικών “αυλοκολάκων” τους…Οι υπόλοιποι ας χαιρόμασταν την πτωχή πλήν τίμια(!)Πατρίδα μας με ότι ξεροκόμματο και αποφόρι μας “πέταγαν”.. Ανισος ο Κοινοβουλευτικός Πόλεμος…Παλιές καραβάνες οι αντίπαλοι,  πήραν τις κατάλληλες οδηγίες και απο τους ξένους αφεντάδες μας και το σχέδιο μπήκε γρήγορα μπροστά τον μαύρο Σεπτέμβρη του 2013.. Δυστυχώς αυτός ο “πόλεμος” δεν έχει λήξει ακόμα… Μπρός όμως στις θυσίες δυο παλληκαριών την 1η Νοέμβρη του 2013, τι αξία και τι κόστος..μπορεί να έχουν οι αποστασίες δύο προδοτών απο το κόμμα της Χρυσής Αυγής? Εμείς οι παλαιοί ψηφοφόροι του κόμματος που δεν ξέραμε κάν  ούτε  τα ονόματα των υποψηφίων παρά απλά ψηφίζαμε κόμμα,παραμένουμε ακόμα  εδώ για να βροντοφωνάξουμε ότι έχουμε ως πυρσό μές στον σκοταδισμό που βιώνουμε, μόνο αυτά τα δύο παλληκάρια που τόσο άδικα χάθηκα . Αυτοί οι “αλλοι”  οι κιοτήδες, απλά θα παραμείνουν ως δύο ακόμα προδότες Ιδεών και Εθνικών συνειδήσεων, οι άλλοι δύο όμως ήταν, είναι και θα παραμείνουν μέσα μας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΩΕΣ.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ…..

Α.Κ

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: Μασκαρεύεται με νέο όνομα η ΝΔ, για να μην την αναγνωρίζουν

Προσπαθούνε να σας διασπάσουν για να σας νικήσουν. Μην τους την κάνετε τη χάρη. Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Μείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για όλους εμάς που Ελπίζουν σ’ εσάς. Μαχηθείτε σανΣπαρτιάτες, σα μία γροθιά. Μην δειλιάζετε. Μη φοβάστε. Μην κάνετε πίσω. Τώρα θα ξεχωρίσουν τα γενναία παλικάρια από τους δειλούς προδότες. Είστε ΗΡΩΕΣ στα μάτια μου. Μακάρι η δύναμη της Ελληνικής Ψυχής να σας εμψυχώνει έως το τέλος αυτής της δοκιμασίας. Μακάρι να σας δω να γίνεστε οι Έλληνες που κατατρόπωσαν τους Πέρσες στη Σαλαμίνα και στις Πλαταιές. Αυτοί που σας κυνηγούν και μας κυβερνούν είναι οι νέοι “Πέρσες”. ΝΙΚΗΣΤΕ τους παιδιά μου, νικήστε τους!

Σ.Α.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Crash: Θα είμαστε πρωταγωνιστές στην εθνικά ανεξάρτητη Ελλάδα χωρίς κλέφτες και απατεώνες!

Υπήρχαν ανέκαθεν νενέκοι εφιάλτες και δειλοί ..    μην λυγίσετε έχετε μαζί σας σαν χείμαρρο  τους αφανείς ελληνόψυχους φροντίστε μην τους απογοητεύσετε δεν θα μας δοθεί άλλη ευκαιρία διότι ταανδρείκελα της προδοσίας τάζουν στους δυστυχείς και  μη   αφυπνισμένους πολίτες δεκάρες  εξαγοράς οι   ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ακόμη και οι πεινασμένοι δεν τους υπολογιζουν…Χορταίνουν  και  διψούν μόνο  για ΕΛΛΑΔΑ. Το χρήμα πολλοί το λάτρεψαν, τον προδότη κανείς. Το γεγονός ότι λίγους μήνες πριν τις εκλογές κάποιοι από το Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής μήδισαν είναι και καλύτερα έτσι. Πιστεύω ότι με τον πόλεμο που δέχεται το Κίνημα απαιτεί ανθρώπους με ατσάλινα νεύρα και όχι κιοτήδες. Θέλει ανθρώπους που να το λέει η ψυχούλα τους. Ανθρώπους που να τιμούν την ιδιότητά τους, τα παντελόνια τους  και από που προέρχονται. Το Κίνημα δεν θέλει ανθρώπους ηττοπαθείς οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν αφορμές για πανηγυρισμούς στα τσοντοκάναλα, τη διαπλοκή και τους πάσης φύσης εχθρούς του Κινήματος και της Ελλάδας. Ό,τι και να γίνει εγώ ως φίλος σας δηλώνω παρών.Τα λέμε στις κάλπες.

Κ.Α.

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση “Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά” – Παρασκευή 21 Μαρτίου, Πλατεία Κοραή, 19:00

Η Ιστορία θα καταγράψει αυτή την εποχή για την Ελλάδα με μελανά χρώματα. Για τους πολιτικούς που δεν τήρησαν τον όρκο τους, τους επιλήσμονες-προδότες που ξέχασαν και πρόδωσαν,  τους ιερείς που αδιαφόρησαν για το ποίμνιό τους και δεν στάθηκαν δίπλα του να το προστατεύσουν ως όφειλαν, τους λοιπούς λειτουργούς της δημοσιογραφίας και του πνεύματος που δεν αντιστάθηκαν με το μέγιστο όπλο της πένας και του λόγου εναντίον της γενοκτονίας της ελληνικής φυλής. Όμως θα καταγράψει και κάποιους γενναίους, τους τελευταίους πιστούς, που φυλακίστηκαν, εκδιώχθηκαν, απολύθηκαν και έχασαν αναίτια την εργασία τους, επειδή κάποιες συντεχνίες κλειστές, που ανθέλληνες τους έδωσαν τα κλειδιά να διαχειρίζονται την τύχη μας, ενοχλήθηκαν από την αξιοπρεπή και ελληνοπρεπέστατη στάση τους. Θα γραφούν με χρυσές σελίδες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όσοι αντιστέκονται μέσα από αυτήν για την επικράτηση του ελληνισμού, οι ηρωικοί βουλευτές της, ο Υπερήφανος Μανιάτης ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, οι πρώτοι μας νεκροί αλλά πάντα ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΑΘΑΝΑΤΟΙ Γιώργος και Μάνος, ο Αλέξανδρος που νίκησε τον χάρο και επέστρεψε, με την βοήθεια του Θεού, στην οικογένειά του υγιής και αρτιμελής. Η δυσωδία, η σήψη, η ισοπέδωση δεν ανήκουν σε εμάς και δεν μας εκφράζουν. Δεν θα δώσουμε συνέχεια στα βδελυρά ψεύδη και τις επαίσχυντες συκοφαντίες γιατί η διαφορά μας είναι μέγιστη και αγεφύρωτη.

Γ.Ν.

Ο Πασόκος Ανδρουλάκης εξομοίωσε την Χρυσή Αυγή με το ανύπαρκτο “Ποτάμι”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-20-martiou-2014#ixzz2wSYcPisR

Exit mobile version