Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα “τρωκτικά” των εταιρειών δημοσκοπήσεων ροκανίζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Ακόμα μια συστημική δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας με σαφή στόχο να δώσει μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας. Η έρευνα της Pulse για το “Ποντίκι” κρίνεται εξαρχής αναξιόπιστη, καθώς δείχνει μεν την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά, αλλά να καταγράφει πτώση. Στις πραγματικές δημοσκοπήσεις αλλά και στην ελληνική κοινωνία η Χρυσή Αυγή έχει θερμότατη υποδοχή και ραγδαία άνοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα των… τρωκτικών τα κόμματα στις εθνικές εκλογές λαμβάνουν:

Σύριζα 23%
ΝΔ 21,5%
Χρυσή Αυγή 11%
Ποτάμι 7%
ΚΚΕ 6%
Πασόκ 6%
ΑΝΕΛ 4,5%
Δημάρ 2,5%

Στις ευρωεκλογές τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 19%
ΝΔ 17%
Χρυσή Αυγή 10%
Ποτάμι 10%
Πασόκ 6,5%
ΚΚΕ 5%
ΑΝΕΛ 3,5%
Δημάρ 2%

Πολλά σχόλια δεν χρειάζονται, καθώς ο κόσμος έχει καταλάβει πλήρως τα παιχνίδια που θα παίξουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Και μόνο που παρουσιάζεται κάρτα που να δείχνει διαρροή 6,5% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προς το “Ποτάμι” αρκεί για να επιβεβαιώσει την… αληθή εικόνα των ποσοστών των παρουσιάζονται.

Το μόνο ποτάμι που θα δει το καθεστώς τον Μάιο, θα είναι το εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα ξεβρωμίσει τα πάντα στο διάβα του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-trwktika-twn-etaireiwn-dhmoskophsewn-rokanizoun-ta-pososta-ths-chrushs-a#ixzz2wV69zJIB

Exit mobile version