Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” για την υποχρηματοδότηση των ανασκαφών στη Βεργίνα

Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” για την υποχρηματοδότηση των ανασκαφών στη Βεργίνα

Προκαλεί οργή και θλίψη η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, σύμφωνα με την οποία «τα ευρήματα του αρχαιολογικού έργου της Βεργίνας, δεν παρουσιάστηκαν στο «Αρχαιολογικό Συνέδριο για τις Ανασκαφές του 2013 στη Μακεδονία και τη Θράκη», καθώς «οι οικονομικές δυσκολίες των ημερών και οι διοικητικές ανακατατάξεις στο Α.Π.Θ. δεν επέτρεψαν πλήρεις ανασκαφικές εργασίες στους τομείς της ευθύνης μας».

Το αμαρτωλό υπουργείο Πολιτισμού βρίσκει χρήματα για να χρηματοδοτεί κάθε θολοκουλτουριάρη ψευτοκαλλιτέχνη, αλλά αδυνατεί να πράξει το ίδιο για μια ανασκαφή με παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η “Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας” πιστεύει ότι ο Πολιτισμός και η Ιστορική Μνήμη είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουμε το μέλλον.

Αποτελούν ζητήματα αιχμής για τον ευαίσθητο χώρο της Μακεδονίας και θα είναι η πρώτη φροντίδα της μελλοντικής μας διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-kentrikh-makedonia-gia-thn-upochrhma#ixzz2wVPceE4j

Exit mobile version