Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Οι δημοσκοπήσεις της μαϊμουδιάς και οι μαϊμού δημοσκόποι

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με άρθρο του στην ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» κατακεραυνώνει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων για τις χαλκευμένες έρευνες.
Όλοι δεν μπορούν να λένε αλήθεια – Κάποιοι δημοσκόποι είναι κοινοί απατεώνες!

Οι δημοσκοπήσεις της μαϊμουδιάς και οι μαϊμού δημοσκόποι. Εάν εγώ πω ή γράψω μια καλή κουβέντα για τον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο ή τον χρυσαυγίτη οπαδό, ενδεχομένως να μην είναι και τόσο αξιόπιστη, αφού η ιδεολογική μου θέση είναι γνωστή. Αν όμως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, «αριστεράρα του κερατά», παρουσιάσει μία δημοσκόπηση που δείχνει πρώτη και μεγάλη διαφορά τη Χρυσή Αυγή στην πρόθεση ψήφου τόσο για την Ευρωβουλή όσο και για τις βουλευτικές εκλογές, είναι προφανές ότι ενέχει μεγαλύτερα στοιχεία αξιοπιστίας.

Εκτός βέβαια και αν θεωρήσουμε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος πήγε νύχτα στη μάντρα του Κορυδαλλού και πήρε τη σακούλα με τα λεφτά που είχε πετάξει από νωρίς το απόγευμα ο Μιχαλολιάκος  ανεβαίνοντας στη πλάτη του Λαγού που και αυτόν με την σειρά του τον κρατούσε ο Παππάς για να μην πέσουν όλοι μαζί.

Επειδή γνωρίζουν όμως ότι «κοντός ψαλμός αλληλούια» εφηύραν ως κοινοί απατεώνες για πρώτη φορά το ποσοστό των αναποφάσιστων να ξεπερνά το 40%! Εάν αύριο δηλαδή η Χρυσή Αυγή δεν έχει τα ποσοστά αυτά που δίνουν, θα πουν ότι οι αναποφάσιστοι την ψήφισαν. Φυσικά το ίδιο θα ισχυριστούν και για τα άλλα κόμματα που καταρρέουν αλλά του δίνουν «ζωή».

Το παραμύθι με τις δημοσκοπήσεις πρέπει να τελειώνει με ειδική ανεξάρτητη αρχή δικαστικής εποπτείας και με εξειδικευμένους εισαγγελείς για να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού. Ο ανύπαρκτος Μιχελάκης βλέποντας τον εκλογικό όλεθρο που έρχεται για την κυβέρνησηεπέτρεψε με νόμο να γίνονται και να παρουσιάζονται δημοσκοπήσεις και 20 ώρες πριν τις κάλπες!

Ο κάθε απατεώνας και τυχοδιώκτης δημοσκόπος θα λέει ό,τι  γουστάρει χωρίς καμία ευθύνη. Με αναγωγές έγκυρα, άκυρα, προθέσεις και ό, τι άλλη ανοησία θα σκεφτεί, θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις γελοιότητες που έλεγε πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-oi-dhmoskophseis-ths-maimoudias-kai-oi-maimou-dhmoskopo#ixzz2wVa1dHGm

Exit mobile version