Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νότος press: “Η Αρεόπολη ψήφισε Χρυσή Αυγή!” – Ανακοίνωση της Τ.Ο. Μάνης ΒΙΝΤΕΟ

Νότος press: “Η Αρεόπολη ψήφισε Χρυσή Αυγή!” - Ανακοίνωση της Τ.Ο. Μάνης ΒΙΝΤΕΟ

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ ενός τοπικού μέσου που κατέγραψε αντικειμενικά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση στη Μάνη. Υπενθυμίζουμε ότι τα παπαγαλάκια του Μαξίμου προσπάθησαν άμεσα να παραπληροφορούσουν την κοινή γνώμη, όμως τα βίντεο που υπάρχουν αποκαλύπτουν την αλήθεια.

ΜΑΝΗ: Η Αρεόπολη «ψήφισε» Χρυσή Αυγή και καταδίκασε την Κυβέρνηση. Στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπουργού Ναυτιλίας, πολίτες της Αρεόπολης «καταψήφισαν» την κυβερνητική πολιτική κατά την επέτειο της 17ης Μαρτίου. (Δείτε  βίντεο) 

Κατά την κατάθεση στεφάνων στον μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον Λάκωνα Υπουργό με τις φράσεις «έξω προδότη», «έξω από τη Μάνη», «λαμόγιο φύγε…».

Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό. Επιδοκίμασαν την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο καταχειροκρότησαν όταν κατέθεσε στεφάνι ως βουλευτής.

Ίσως κάποιοι αμφισβητήσουν την καθολικότητα της λεκτικής αποδοκιμασίας του Υπουργού, ότι δηλαδή ενδέχεται να προήλθε από κάποιους μόνον οπαδούς της Χρυσής Αυγής και όχι από το σύνολο των πολιτών. Όμως το ζεστό και πυκνό χειροκρότημα επιβράβευσης του Ηλία Κασιδιάρη δεν μπορεί να είναι στημένο. Αντιθέτως….

Για το όργιο παραπληροφόρησης και τον πόλεμο λάσπης η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Μάνη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Έχοντας να αντιμετωπίσουμε μία ανήθικη και πρωτοφανή δίωξη με ψεύδη και προβοκάτσιες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες στον υπουργό ναυτιλίας κατά την κατάθεση στεφάνου στην Αρεόπολη στις 17 Μαρ 2014 δεν έγιναν από φίλους της Χρυσής Αυγής αλλά από απογοητευμένους οπαδούς και ομοϊδεάτες του υπουργού.

Η Χρυσή Αυγή και οι Έλληνες Εθνικιστές με τις οικογένειες τους πάντα τιμούσαν και τιμούν τούς Εθνικούς Ήρωες και τις Εθνικές εορτές με ευπρέπεια, κοσμιότητα και Εθνική υπερηφάνεια, διότι όπως είπε ο Αρχηγός Νικόλαος Μιχαλολιάκος αν δεν υπάρχει Έθνος, και Πατρίδα δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα άλλο και ιδίως ελεύθερος και υπερήφανος λαός.

Τώρα αν ο κύριος υπουργός είχε τάξει στους ομοϊδεάτες του να τους στηρίζει να καίνε την Ελληνική σημαία και δεν το έπραξε δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή. Τέλος, επειδή έχει παρατραβήξει η κακοήθεια και το απύθμενο μίσος εναντίον μας θα σας υπενθυμίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύο χρόνια στο πολιτικό σκηνικό χωρίς να γίνει συστημική και δεν ευθύνεται για την διάλυση και το ξεπούλημα της Ελλάδος. Δεν ευθύνεται που έχει χαθεί το χαμόγελο και το μέλλον τού λαού και πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις πράξεις του και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Τ.Ο. Μάνης
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/notos-press-h-areopolh-pshfise-chrush-augh-anakoinwsh-ths-t.o.-manhs#ixzz2wXGXmdJr

Exit mobile version