Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συναγωνιστές Μιχάλης Αρβανίτης και Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκαν στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τον «Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης».

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης επισήμανε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο για την Χρυσή Αυγή αποτελεί τον κώδικα αλλοιώσεως του πληθυσμού και κοινωνικής αποσάθρωσης, ως προπαρασκευαστική ενέργεια γενοκτονίας. Αυτό το νομοσχέδιο προάγει το τελικό στάδιο που επιθυμούν αυτοί οι οποίοι θέλουν να αφανιστεί βιολογικώς ο Ελληνικός Λαός. Δεν έχουμε καμία ανάγκη ένταξης των λαθροεισβολέων στην χώρα μας, την ώρα που η νεολαία μας αναγκάζεται να εκπατρίζεται και οι λαθρομετανάστες γεννοβολούν αδιακόπως.

Περαιτέρω, θύμισε στο κοινοβούλιο τις δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Νετανιάχου: «Δεν θα επιτρέψω να διαρραγεί η κοινωνική συνοχή και να προκληθεί πιθανή πληθυσμιακή αλλοίωση στο έθνος του Ισραήλ». Αλλά κανείς δεν αναφέρεται σε αυτό το πρόσωπο, όταν έκανε αυτήν την δήλωση. Επισήμανε, επίσης, τις 96.000 άδειες που εκλάπησαν από το υπουργείο Εσωτερικών και τις φάμπρικες εκδόσεως πλαστών αδειών. Οι παράνομοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. Αυτό που θέλει η συγκυβέρνηση είναι να εξοντώσει την φυλή μας. Αλλά η Ελληνική φυλή δεν εξοντώνεται!

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή επιμένει στον όρο λαθρομετανάστες γιατί δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην χώρα μας. Όλοι ήρθαν παράνομα και έγιναν νόμιμοι πολλοί απ’ αυτούς με παράνομες διαδικασίες. Το δημογραφικό πρόβλημα θα εκτιναχθεί και πάλι στα ύψη, ενώ πολύ πιθανό είναι αυτά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να δημιουργήσουν ακόμα και κόμμα. Καμία ανάγκη δεν έχει η Ελλάδα από ξένους εργάτες. Κάθε ξένος εργάτης είναι ένας Έλληνας άνεργος. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί πλήρη έλεγχο φακέλου όσων μπαίνουν παράνομα στην χώρα, από τις χώρες από τις οποίες προέρχονται. Σημαντικό είναι να καταγγελθεί η Τουρκία στην Ευρώπη, καθώς από εκεί προέρχεται η πληθώρα των λαθρομεταναστών, ώστε να μην ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος, η κυβέρνηση πρέπει να τιμήσει τους λιμενικούς και τους συνοριοφύλακες που δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα απέναντι στους εγκληματίες διακινητές.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathe-jenos-ergaths-enas-ellhnas-anergos-binteo#ixzz2waa1dDPX

Exit mobile version