Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύντομο ανέκδοτο: Ο Χρυσοχοΐδης μέσα από την φυλλάδα του Μπόμπολα καταγγέλει τη διαπλοκή!

Κύκλωμα «εκβιαστών και συμφερόντων με στόχο την εξασφάλιση υπεργολαβιών», στα οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν υπέκυψε, κατήγγειλε χθες από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Χρυσοχοΐδης. O υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Χρυσοχοΐδης τόνισε χθες στη Βουλή ότι «το έργο του υπουργείου Υποδομών ενοχλεί φυλλάδες της διαπλοκής».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «άνομα και βρώμικα συμφέροντα» στα οποία θα είναι ανυποχώρητος και θα μιλήσει για αυτά με διευθύνσεις και ονόματα καταγγέλλοντάς τα, ενώ προκάλεσε όποιον γνωρίζει ή απλώς έχει οποιεσδήποτε ενδείξεις σε βάρος του να τις πάει στις Αρχές. “Συστηματικά έχω γίνει στόχος ακροδεξιού βρώμικου εντύπου το οποίο δεν ξέρω -αλλά θα μάθω και θα ενημερώσω την εθνική αντιπροσωπεία και τον ελληνικό λαό- τι ακριβώς συμφέροντα υπηρετεί. Επαναλαμβάνω, άνομα και βρώμικα συμφέροντα και επαναλαμβάνω να τους χαίρονται αυτοί που τους πληρώνουν”.

Δεν ξέρουμε σε ποιο “ακροδεξιό βρώμικο έντυπο” αναφέρεται ο κ. Χρυσοχοϊδης. Και δεν θέλουμε να υπερασπιζόμαστε τέτοια έντυπα. Απλά θέλουμε να του θυμίσουμε, σε περίπτωση που έχει ξεχαστεί ο “υπουργός-που-καταγγέλει-τα-συμφέροντα” κάποια  σκάνδαλα που τον εμπλέκουν και τον χαρακτηρίζουν “διαφθαρμένο”.

Είχε πει το 2010 για το σκάνδαλο Χρυσοχοΐδη-Διώτη: «Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο». Πόσα ψέματα μέσα σε λίγες γραμμές!

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suntomo-anekdoto-o-chrusochoidhs-mesa-apo-thn-fullada-tou-mpompola-kataggel#ixzz2wbsxbumh

Exit mobile version